Dolar 32,3283 -0.11%
Euro 34,7587 -0.12%
Gram Altın 2.392,32 -0,19%
Çeyrek Altın 3.975,00 -0,72%
Yarım Altın 7.949,00 -0,74%
Tam Altın 15.794,73 -0,18%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Şal ve İş Kıyafetleri: Profesyonel Görünüm için Birbirinden Şık Öneriler 

Şal ve İş Kıyafetleri: Profesyonel Görünüm için Birbirinden Şık Öneriler 

ABONE OL
22 Haziran 2023, 14:42:41

Profesyonel iş hayatında, stil sahibi bir görünüm elde etmeniz gerekir. Kurumsal toplantılar ve davetlerde de şık görünmek, iyi bir intiba yaratmanın ilk adımıdır. Tesettür şal ve iş kıyafetleri, profesyonel imaj çizmek için oldukça zarif parçalardır. Bu yazımızda, iş hayatınızda şıklığı yakalamanız için birkaç moda tavsiyesi vereceğiz.

Şal ve İş Kıyafetleri: Profesyonel Görünüm için Öneriler

Çalışan kadınların genellikle hafta içi her gün ofis ya da işyerine gitmesi gerekiyor. Genellikle ilk zamanlarda özenli hareket edilse de işler rutinleştiğinde aynı çizgide kalmak giderek zorlaşır. Bu sebeple yoğun iş hayatı olan kişilerin haftalık kombinlerini, tatil günlerinde belirlemelerini önerebiliriz. Bu sayede ne giyeceğinizi düşünerek zaman kaybetmezsiniz. Peki, hangi kıyafetlerle daha hızlı ve pratik hazırlanabiliriz?

Profesyonel ortamlarda en kurtarıcı parçalar, klasik renklerdir. Siyah, beyaz, krem ve bej renklerde kıyafetler hem diğer parçalarla kolayca uyum sağlar hem daha asil bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. 

Tesettür giyimde şal modelleri önemli bir yer tutmaktadır. Şal seçimlerinde mutlaka desen ve renk olmasına dikkat edin. Janjan ve kraş kumaşlar, iş kombinleri için harika seçimlerdir. Bununla birlikte dikkat edebileceğiniz detayları, aşağıdaki başlıklarda inceleyebilirsiniz. 

Şık Bir Blazer Ceket

Blazer ceket, çalışan her kadının dolabında bulunması gereken bir üründür. Spor parçalarla birleştiğinde de son derece şık duran blazer ceketin kalitesine dikkat etmeyi unutmayın. Bu parçaları; gömlek, tişört ve eteklerle kombin yapmak çok kolaydır. Üstelik birçok renk seçeneği de bulunuyor. 

Klasik Bir Elbise

Klasik tek renk bir elbise, ne giyeceğinize karar veremediğiniz günlerde adeta kurtarıcıdır. Tek parça bir ürün olduğu için kombininize sadece ayakkabı ve çanta eklemek gerekiyor. Ayrıca topuklu ayakkabı seçerek hem şık hem zarif bir görünüm yaratmanız mümkün. Özellikle yaz aylarında elbise giyerek sezonun modasına uyum sağlayabilirsiniz.

DİKKAT!  OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Pantolon Takımı

Takım ürünler, alt ve üst parça olarak birlikte satılmaktadır. Dolabınızda pantolon takımı bulundurarak belirli parçaları kombinlemiş olursunuz. Son zamanlarda tekrar moda haline gelen pantolon takımlar, gün boyu hem iyi görünmenizi hem de rahat hareket etmenizi sağlar. Özellikle uzun mesai saatleri harcayacağınız günlerde hazır takımlardan faydalanabilirsiniz.

Etek ve Bluz Kombinasyonu

Bu sezon trend olan kombinlerden biri de bluz ve tesettür etek kombinasyonudur. Birkaç sezon öncesine kadar demode olarak tabir edilen bu takım, tekrardan trend hale geldi. Şık ve sade bir bluz ile pileli bir eteği kombinleyerek hem iş hayatına hem de davet ve özel günlere uygun kombinler yapabilirsiniz. 

Şık Aksesuarlar

Görünümü tamamlayan unsur, her zaman aksesuardır. Aksesuarların doğru kullanımı sizi daha asil ve özenli bir görünüme ulaştırır. Etek üzeri gömlek kombinlerinizde bir kemer takarak ya da bluzun yakasına fular bağlayarak daha hoş bir kombin elde edebilirsiniz.

İş hayatında uygulanabilecek moda önerileri daha da uzatılabilir. Fakat yukarıda bahsettiğimiz tüyolar ile yola çıkabilir ve dolabınıza gerekli eklemeleri yapabilirsiniz. Bu tavsiyeleri uyguladığınızda güzel giyinmenin hissettirdiği olumlu duyguları, iş yaşantınızda mutlaka hissedeceksiniz. Kaliteli, şık ve klas parçalar için Kamil Keskin adresini incelemenizi de tavsiye edebiliriz. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet