Dolar 32,2081 0.01%
Euro 35,0280 0.03%
Gram Altın 2.513,65 0,52%
Çeyrek Altın 4.130,00 1,55%
Yarım Altın 8.261,00 1,57%
Tam Altın 16.359,32 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
REŞADİYE’DE MUHTARLARLA TOPLANTI

REŞADİYE’DE MUHTARLARLA TOPLANTI

ABONE OL
04 Eylül 2018, 12:41:11

Reşadiye Kaymakamı Muhammet İkis son 2 aydır ilçenin vekaleten Kaymakamlığını yürütüyordu. İçişleri Bakanlığı Vali Yardımcıları kararnamesiyle Reşadiye Kaymakamı olarak Murat Mete atandı. Mete’nin 15 gün sonra görevine başlayacağı öğrenildi.

İlçenin halihazırda kaymakamlığına vekalet eden Muhammet İkis, görevinin dolmasına 15 gün kala Köy Muhtarlarıyla Reşadiye Halk Eğitim Merkezinde toplantı yaptı, sorunlarını dinledi, notlarını tuttu, gerekli talimatlarını birim amirlerine bildirdi. Vatandaşların sorunlarının en kısa zamanda çözüleceğini izah etti. 

Köy Muhtarlarının öne çıkardığı sorunların başında altyapı, köy yolları, su hatları, elektrik hatları vb. sorunlar geldi. Köy muhtarlarından biri, İsmailiye köyünün su sorununun yaygın medyada gündeme getirilmesinin bölgenin imajını kötü yönde etkilediğinden ötürü üzüntülerini dile getirdi. Bunun üzerine Kaymakam İkis, İsmailiye Köyü Muhtarını özel hattından aradı, telefonun sesini dışarı vereceğini söyledikten sonra Muhtar’a “su sorunu hakkında Kaymakamlık olarak gerekenlerini yaptık mı?” diye sordu, Muhtar da herkesin duyacağı şekilde “evet” yanıtını verdi.

Toplantıya Reşadiye Kaymakamı Muhammet İkis ile Belediye Başkanı Cemil Kılıç, Birim amirleri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldılar.

Reşadiye Kaymakamı Muhammet İkis kısacık zaman da olsa 2 ay Reşadiye’de görev yaptığını, bu zaman süresince tanışmaktan memnun olduğunu beyan etti ve “benden yana hakkım kimlere geçmiş ise helal olsun, şayet sizlerden bana hakkı geçenler olmuş ise helal etmelerini isterim.” dedi. Salonundakiler hep ağızdan helali hoş olsun dediler. Kaymakam İkis kısa bir veda konuşması sonrasında toplantıyı sonlandırmış oldu.

DİKKAT!  BAŞKAN AKAY, GENEL KURULA DAVET ETTİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet