Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Parfüm Barkod Sorgulama ve Parfüm Orijinallik Sorgulama

Parfüm Barkod Sorgulama ve Parfüm Orijinallik Sorgulama

ABONE OL
19 Şubat 2024, 16:46:05

Parfüm barkod sorgulama çok merak ediliyor. Çünkü parfüm barkod numarası sorgulama işlemi yaparak, bir parfümün orijinal olup olmadığını anlayabiliyorsunuz. Parfüm orijinallik sorgulama olarak da bilinen bu yöntem, çeşitli internet siteleri kullanılarak yapılabiliyor. Parfümlerde barkod kodu, parfüm orjinallik sorgulama işlemi için kullanıldığı için, bu yöntemleri size sunarak detayları anlatacağız.

  • Özel Numara Bulma
  • Boş Plaka Sorgulama

Parfüm orjinallik sorgulama işlemi, genelde tester adı altında satılan ürünler için uygulanır. Tester adı altında satılan bu ürünler, daha ziyade kişilerin parfümleri ne şekilde temin ettiğine bağlıdır. Çünkü pek çok kişi, orjinal diyerek aslında doldurma parfüm satıyor. Bu durumu anlamak ve orjinal adı altında sahte parfümler almak istemiyorsanız, size vereceğimiz yöntemleri uygulayın!

Parfüm Barkod Sorgulama 2022

Günümüzde her tüketici aldığı bir ürünün ne kadar orijinal olduğunu merak etmekte, buna dair araştırmalar yapmaktadır. Özellikle orijinal parfüm sorgulama bir parfümü almak isteyen kişiler arasında sıkça incelenmektedir. Tester ürünler için de elbette yöntem geçerlidir.

Bunun en temel sebebi sahte ürünlerdir. Özellikle parfüm ve kozmetik sektörlerinde bu tür olaylar sıklıkla görüldüğü için insanlar para verecek oldukları ürünün ayrıntılarını bilmek istemektedir. Eğer bir mağaza üzerinden alışveriş yapacaksanız, almadan önce barkod koduna bakmak size daha doğru satın alımlar yapmanıza yardım eder.

Bununla birlikte internet aracılığıyla almak istiyorsanız sipariş vermeniz gerekir. Sahte ürünler sadece maddi açıdan bir yük olmaz. Aynı zamanda sağlığınızı ve cildinizi de olumsuz etkiler. Bu sebeple satın almışsanız bile mutlaka öncesinde bir sorgulama yapılmalıdır.

Parfüm Barkod Nerede Yazar? Nedir?

Günümüzde imal edilen ürünlerde barkod kodları bulunmaktadır. Bu durum parfümler için de geçerlidir. Parfüm orijinallik sorgulama da söz konusu kod üzerinden gerçekleştirilmektedir. Bir seri numarası olup hakkında ayrıntılı bilgi almanızı sağlar.

DİKKAT!  Çeşitli Renk ve modelleriyle Kadın Elbise

Bu sadece normal parfümler için geçerli değildir. Eğer tester olanlardan almak istiyorsanız, bunların da olduğunu iddia ettiği markaya ait olup olmadığını sorgulamanız mümkündür. Bunun için tek yapmanız gereken küçük bir internet sorgulamasıdır.

Sonuçlar çok kısa sürede alınmaktadır. Bu nedenle mağazadan çıkma gereği bile duymadan sorgulayabilir, eğer istediğiniz gibiyse satın alabilirsiniz.

Parfüm Barkod Sorgulama Nasıl Yapılır?

İnternet teknolojisinin gelişmesi günümüzde birçok işlemi buradan yapılabilir hale getirmiştir. Bu orijinal parfüm seri no sorgulama için de geçerlidir.  Eğer yanınızda telefonunuz varsa ve internet paketiniz de bulunuyorsa, farklı siteler kullanarak seri numarasını problemsiz biçimde sorgulayabilirsiniz.

Sahte ürünler de bir maliyete sahiptir. Bu nedenle maddi kaynaklarınızı daha doğru harcamak için büyük önem taşır. Ayrıca orijinal değilse cilt ve sağlık problemi gibi büyük ve ciddi sorunlara da neden olabilir. Bu sebeple kokusunu cildinizde test bile etmeden, bu işlemin yapılması önerilir. Bunun için kullanabileceğiniz bazı siteler şu şekildedir. Bu yöntemlere bakalım.

Parfüm barkod sorgulama

  1. https://www.bufflabsturkiye.com/orjinal-urun-sorgula.html
  2. https://www.veruscase.com.tr/orjinal-urun-sorgula.html
  3. https://gepir.org.tr/
  4. http://checkcosmetic.net/ 

Bu siteler online olarak çalışmaktadır. Dolayısıyla telefonunuza indirmeksizin kullanmanız mümkündür. Hepsinin çalışma prensibi benzer olmakla birlikte küçük farklılıkları yer almaktadır. Check Cosmetics için takip etmeniz gereken maddeler şu şekildedir;

Parfüm barkod sorgulama adımları şöyle;

  1. Link aracılığıyla siteye giriş yapın.
  2. Soldaki menüde bulunan Select Brand bölümünden almayı düşündüğünüz markanın adını seçin.
  3. Quick Brand Search kısmını doldurmayın.
  4. Enter Code bölümünden almak istediğiniz ürünün seri numarasını yazın.
  5. Calculate kısmından sorgulamayı tamamlayın.
  6. Parfüm barkod sorgulama bu kadar basit!

Bundan sonra sadece beklemeniz gerekir. Bu oldukça kısa bir süre olup sonrasında ilgili ürünün son kullanım tarihi, üretildiği tarih ve daha birçok konuya ulaşılabilir. Sonuçta yeşil bir ok işareti görülmüşse bu güvenilir olduğuna işaret eder.

DİKKAT!  GERİYE KALAN…

Ancak kırmızı bir çarpı sembolü bulunuyorsa dikkat etmeniz gerektiğini işaret etmektedir. Zira son kullanım tarihi geçmiştir. Şayet herhangi bir bilgi yer almıyorsa bu durum sahte olduğunu gösterir.

Bununla birlikte farklı kaynaklardan da inceleme yapılmalıdır. Zira bazen ürün henüz sorgulama sitesine eklenmemiş olabilmektedir. 3-4 farklı kaynak kullanmak kesin sonuç almanıza yardım eder. Sitelerin kullanımı ücretsiz olmakla beraber, kullanıcı deneyimi oldukça iyidir.

Daha önce bu tarz siteleri kullanmamış bile olsanız, zorlanmadan işlem yapabilirsiniz. Ayrıca ürünün değeri standardın çok altındaysa dikkat etmeniz tavsiye edilir.

Parfümlerin Üretim ve Son Kullanım Tarihi Nasıl Öğrenilir?

Her ürün bir üretim tarihine sahiptir. Katkı maddeleri kullanılsın ya da kullanılmasın, kişilerin aldıktan sonra yararlanabileceği son bir tarih vardır. Her ne kadar bundan sonra yararlanmak için engel olmasa da içerisinde bir takım kimyasal değişiklikler olmaya başlar. Böylece sağlık için bir tehdittir.

Bu durum parfümler için de böyledir. Parfüm kodu sorgulama yapmazsanız ve ürünün son kullanım tarihi geçmişse cilt sorunları, bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Bunu önlemek için tek yapmanız gereken yukarıda verdiğimiz sitelerden kod sorgulamadır.

Zira bunlar sadece bir ürünün sahte olup olmadığını göstermez. Gerçekse bile ne zaman üretildiğini, son kullanım tarihinin geçip geçmediğine işaret eder.

Parfüm Barkod Sorgulama ve Öğrenme

Parfüm kodu sorgulamak için ilk olarak nasıl bulabileceğinizi öğrenmeniz gerekir. Barkod sorgulama parfüm yapılabilmesi için gerekli seri numarası şişenin en altında bulunmalıdır. Bu hem şişe üzerinde hem de kutusunda yer almalıdır.

Dört veya beş hanelidir. Bu numarayı verdiğimiz sitelere girerseniz, hakkında sahteliği ve birçok konu üzerine bilgilere ulaşabilirsiniz. Ancak bu online bir işlemdir. Eğer internetiniz yoksa ve yakından wi-fi bağlantısı kurabileceğiniz bir yer bulunmuyorsa, size yine bir çözüm sağlar.

DİKKAT!  TOKAT KENETLENECEK SORUNLARINI ÇÖZECEK

Zira seri numarası bulunmuyorsa sahte olduğuna işaret eder. Örneğin kutusunda var şişesinde yoksa veya tam tersi geçeliyse dikkat edilmesi önerilir. Aynı durum her ikisinde olmaması durumunda da söz konusudur. Kutu kriteri, aslında çok önemli bir kriterdir.

Ancak bilmeniz gereken merdiven altı üretilen bazı parfümlerde hem şişede hem de kutuda yazabilmektedir. Dolayısıyla internet sorgulaması yapmadan kesin sonuç almanız imkânsızdır. Seri numarasının olması, doğru olduğu anlamına gelmez.

Ayrıca orijinal parfüm barkod sorgulama size ürünün üretim ve son kullanım tarihi hakkında bilgi vermez. Bu nedenle internet yoksa bile fotoğrafını çekip uygun bir yerde kontrol etmek tavsiye edilir.

Tester Parfümün Orijinalliği Nasıl Anlaşılır?

Tester ürünler birçok tüketici arasında geniş bir beğeniyle kullanılmaktadır. Bu nedenle sahteleri de yer almaktadır. Bunlar oldukça yaygın olduğu için normal parfümlerin aksine sadece güvenilen ve kaliteli, gelişmiş kozmetikçilerden almanız önerilir.

Ardından standart bir parfüm barkod sorgulama yaparsanız, ayrıntılı tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Sorgulama yapma metotları değişmez. Burada da tek kaynaktan inceleme yapmak kesin doğru sonuca ulaştırmayabilir. Bunun için güvenilir kaynaklardan alışveriş yapmalısınız!

Parfüm barkod sorgulama yöntemleri, tamamen güvenilirdir. Ancak aynı kaynaklardan doğru işlem yapabilmek için, parfümün de seri numarasının eksiksiz girilmesi gerekiyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet