Dolar 32,3604 -0.05%
Euro 34,8872 0.15%
Gram Altın 2.392,94 -0,16%
Çeyrek Altın 4.015,00 0,27%
Yarım Altın 8.030,00 0,27%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ÖZGEM GRUP BASKETBOL TAKIMI 2. LİG’DEN DAVET ALDI

ÖZGEM GRUP BASKETBOL TAKIMI 2. LİG’DEN DAVET ALDI

ABONE OL
14 Temmuz 2018, 05:20:22

Tokat’ımızda basketbol branşın heyecan yaşatan Gözgem Grup Basketbol Takımı, geçen sezon Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele etmiş ve sonucunda 2. Lige yükselme hakkını kazanmıştı. Yeni sezon için 2. Lige davet yazısı Özgem Grup Basketbol Kulübüne geldi. Basketbol branşına destek olan Özgem Grup Yönetim Kurulu Başkanı, kıymetli iş adamı hemşehrimiz Hasan Hüseyin Koç’un vereceği yanıt bekleniyor.

            Basketbol haberlerinin takip edilebildiği www.basketfaul.com sitesinde dün bir haber yer aldı. Bu haberde Özgem Grup Basketbol Takımının da adı geçti.

            Haber şöyle oldu:

“Eskişehir Basket’in yerine BSL’ye davet edilecek Bahçeşehir Koleji, TBL için kurduğu kadronun yerine BSL için kadro oluşturacak. Ligden çekilme olasılığı bulunan takımlar bulunmasına karşın transferi erken bitiren ve 10 oyuncusunu (Hakan Yapar, Yiğitcan Turna, Hadi Özdemir, Dj White, Andy Rautins, Fatih Cantitiz, Cenk Şekeroğlu, Mustafa Baki Görür, Alper Özcan ve Ata Kahraman) açıklayan Bahçeşehir Koleji bu isimlerden BSL’ye uygun gördüklerini tutacak, diğerlerinden çıkmaya çalışacak.



Bahçeşehir Koleji’nin BSL’ye yükselmesi ile eksilen TBL’ye son sezon TB2L’de üçüncü olan Edirne Belediyesi Edirnespor davet edilecek. EBBL’den TB2L için sırası gelen takım ise Tokat Özgem Grup Basketbol. Ancak TBF, TB2L’de takım sayısını artırırsa Tokat otomatik olarak çıkacak ve boşalan yer için sıra ligi gerisinde bitiren takımlardan birine gelecek.

BSL’ye başvurmak için son tarih 15 Temmuz, TBL’de ise 20 Temmuz. Ligden çekilme olasılığı bulunan diğer takımların kararı bu süreç içinde ortaya çıkacak.”

 

DİKKAT!  ERBAA SPOR DA ÜZDÜ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet