Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Özel Yazılım Geliştirme Nedir?

Özel Yazılım Geliştirme Nedir?

ABONE OL
25 Nisan 2022, 12:27:13

Özel yazılım hizmetleri tüm firmaların mevcut standartlarının dışında kendisine ait olan ve belirli olan ihtiyaçları doğrultusunda tasarlamak istediği programların bütününe verilen isimdir. Başka bir deyişle müşterinin yazılıma değil yapılan yazılımın müşteriye uygun olup olmadığı kontrol edilmelidir. Yapılan bu uyarlama özel yazılım firmalarının Kendi iş süreçlerinde gerçekleştirdiği bir programdır. Firmaya özel yazılım geliştirme işlemleri teknoloji açıkları da göz önünde bulundurularak sağlanır.

Özel Yazılıma Neden İhtiyaç Duyulur?

Özel yazılım yaptırmak isteyen firmaların kısa sürede çok hızlı bir şekilde veri giriş işlemlerinin yapılıyor olması o firmanın daha hızlı bir şekilde gelir elde etmesini sağladığı gözlemlenir. Bu nedenle yapılan özel yazılımlar da herhangi bir bilgi kaybolmak gibi durumlar söz konusu olmaz. 

Kullanıcı bilerek ve kötü niyetli bir şekilde verilerine bilinçli olarak filtre dahi özel yazılım hizmetleri sayesinde veriler her zaman altyapıda saklı kalır. Yedeklenen verileri kısa sürede ulaşmak mümkün olur.  Bu nedenle özel yazılım hizmetleri diğer kullanılan programları oranla daha güvenilirdir. Ve uzun süre kullanım yapılabilmesi açısından tercih edilmelidir.

Özel Yazılım Nedir?

Özel yazılım demek piyasada hâlihazırda olan programların dışında kişiye ve firmaya özel bir şekilde tasarlanmış olan bir ürünün ortaya çıkarılması demektir. Yapılan bütün sistem programları içerisinde en basit ve temel yazılım işletim sistemi kullanılan özel yazılım işlemleri,  tüm kaynakları kontrol ettiği gibi kullanıcılara ait uygulamaları da hızlı bir şekilde çözümler ve denetler.  Belirli bir kodlama sistemi ile birlikte gerçekleştirilen özel yazılım geliştirme işlemleri tüm tüketicilerin güvenli bir şekilde internet ortamında ve sosyal medya hesapları içerisinde geliştirerek kalıcı olmasını sağlamak amacındadır.

Örnek Yazılımlar Nelerdir?

Günümüzde senelerce kullanmış olduğunuz ve kişiye özel hazırlanan bazı yazılımları şu şekilde sıralayabiliriz. Kullanmış olduğumuz Microsoft Office programlarının hepsi özel yazılımıdır. Aynı zamanda dosya klasör sıkıştırma programı olan ve  çok sık kullanılan winrar,  yine özel yazılım programlarından biridir. Bunun yanı sıra anti virüs programları ya da mevcut videoları izlemek için kullanmış olduğunuz tüm programlar kişiye özel hazırlanmış özel yazılım programları arasına girdiği bilinir. 

DİKKAT!  BARO SİMSARLIK SUÇUNA KARŞI HAREKETE GEÇTİ

Özel Yazılımı Kimler Kullanır?

Genellikle çağrı merkezlerinde veri uygulamalarının bulunmuş olduğu otellerde özel yazılım kullanılabilir.  Firmaya özel yazılım yapan şirketler kişisel bilgilerin Gizliliğini koruyarak da bu işlemlerini tamamlayabilir. ARGE 24 Teknoloji  firması yapmış olduğu çalışmalar ve altyapı sayesinde kısa süre içerisinde tüm özel tasarımları müşteriye sunarak hayata geçirilmesinde  yardımcı olur.  Bu özel yazılım işlemleri sayesinde sahteciliğe karşı ürünlerin ve barkodların korunması sağlanmış olur. Veri girişi saklanır ve güvende olur.

İhtiyacınız olan her türlü özel yazılım geliştirme  işlemlerini ulaşan bilmek ve aynı zamanda profesyonel kişilerden destek alabilirsiniz. Webde  https://www.arge24.com.tr/firmaya-ozel-yazilim-gelistirme/ sitesinden alışveriş işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet