Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
MECLİS TOPLANTISINDA SEYİRTEPE’NİN AKIBETİ GÖRÜŞÜLECEK

MECLİS TOPLANTISINDA SEYİRTEPE’NİN AKIBETİ GÖRÜŞÜLECEK

ABONE OL
04 Mart 2019, 07:22:25

Tokat İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi mart ayı toplantısında Ticaret ve Sanayi Odası Seyirtepe Sosyal Tesislerinin Tokat'a daha fazla değer katması için tesis demirbaşlarına tespit edilecek değeri ile İl Özel İdaresine devrinin yapılması talebine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu, AR-GE Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşülecek ve karara bağlanacak.

            Tokat İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi 2019 yılı Mart ayı olağan toplantısı Pazartesi günü (bugün) İl Genel Meclisi toplantı salonunda yapılacak.

            Tokat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre meclisin gündeminde olan maddeler şöyle:

            "5302 sayılı Kanunun 39.maddesi uyarınca hazırlanan İdaremiz 2018 yılı faaliyet raporuna ilişkin İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğünün 21/02/2019 tarih ve 2007 sayılı teklif yazı ve ekinin görüşülerek konunun karara bağlanması.

            İdaremize ait 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı binasında yer alan çok amaçlı Adnan Menderes salonunu 2019 yılında günübirlik kiralama talebinde bulunacaklardan işletme masraflarına karşılık alınacak ücretin tespitine ilişkin İl Özel İdaresi Yapı Kontrol Müdürlüğünün 14/02/2019 tarih ve 1789 sayılı teklif yazısının görüşülerek konunun karara bağlanması.

            İlimiz Merkez Ulucamii Mahallesinde yer alan Mustafa Hamamı restorasyon işinin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 2019 yılı çalışma programına alınması, projelerin ve uygulama ihale dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi için OKA’ya hibe başvurusunda bulunulması talebine ilişkin İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 08/02/2019 tarih ve 1643 sayılı teklif yazı ve eklerinin görüşülerek konunun karara bağlanması.

            İdaremiz norm kadro haricindeki 5286 sayılı Kanunla İl Özel İdarelerine devredilen mülga Köy Hizmetleri Müdürlüğü sanat sınıfı (S/S) kadrolarından, emeklilik v.b. nedenlerle boşalan 14 adet norm kadro fazlası sürekli işçi kadrosunun iptaline ilişkin İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 18/02/2019 tarih ve 1873 sayılı teklif yazı ve ekinin görüşülerek konunun karara bağlanması.

DİKKAT!  KORONAVİRÜS DENETİMLERİ BUGÜN DE YOĞUNLAŞACAK

            İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün 2019 yılı bütçesinde ayrılan ödenekten 1 adet binek araç alımı yapılması ve T1 cetveline eklenmesi talebine ilişkin İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğünün 21/02/2019 tarih ve 2006 sayılı teklif yazı ve ekinin görüşülerek konunun karara bağlanması.

İdaremizin üyesi bulunduğu TUHİS Türk Ağır Sanayi ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası üyeliğinin devamı ve 2019 yılı üyelik aidatının ödenmesi talebine ilişkinPlan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülerek konunun karara bağlanması.

            Erbaa İlçesi Kızılay Mahallesi Ihlamur Caddesinde mülkiyeti İdaremiz ile Maliye Hazinesi adına kayıtlı 82 ada ve 14 parseldeki 7.230,50 m2 yüzölçümlü taşınmazın İdaremize ait hissesinin Milli Eğitim Bakanlığı (İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı) adına tahsisi talebine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu ile Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu (müşterek) raporunun görüşülerek konunun karara bağlanması.

            Artova İlçesine bağlı; Tanyeli Köyü içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışması ve sulama kanalı yapımı, Boyunpınar Köyü içme suyu sondaj çalışması ile içme suyu pompası için GES yapımı, Gazipınar Köy yolu stabilize yapımı işlerinin 2019 yılı yatırım ve çalışma programına dahil edilmesine ilişkin Köy İşleri Komisyonu, Tarımsal Alt Yapı Hizmetleri Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu (müşterek) raporunun görüşülerek konunun karara bağlanması.

            İlimiz Merkez Bağbaşı Köyü-Keşlik Köyü arası ve Bağbaşı Köyü-Çamaltı Köyü arası köy yolları stabilize yapım işinin 2019 yılı yatırım ve çalışma programına dahil edilmesine ilişkin Köy İşleri Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu (müşterek) raporunun görüşülerek konunun karara bağlanması.

            Sulusaray İlçesine bağlı Köylerin 2019 yılında evsel katı atıklarının, Sulusaray Belediyesi ile İdaremiz arasında protokol yapılarak toplatılması ve bedelinin belirlenmesi talebine ilişkin Köy İşleri Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu (müşterek) raporunun görüşülerek konunun karara bağlanması.

DİKKAT!  MODA TASARIMI PROJESİ DESTEKLENMEYE DEĞER BULUNDU

            İnsan sağlığını olumsuz etkileyen faktörlere karşı mücadele veren YEŞİLAY’ın faaliyetleri, hangi hizmetlerin verildiği, hizmet ederken karşılaştıkları zorluklar ve ileriye dönük projeleri hakkında meclisin bilgilendirilmesine ilişkin Çevre ve Sağlık Komisyonu raporunun görüşülerek konunun karara bağlanması.

            OKA tarafından desteklenmesine karar verilen; “Ozanlar Müze Kütüphanesi, Osmanpaşa Konağı, Almus Tufantepe Rekreasyon Alanlarının Geliştirilmesi, Sarıyazı Köyü Günübirlik Termal Turizm Tesisi, Turhal OSB Kreş ve İdari Binası” projelerinin eş finansmanlarının karşılanması talebine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülerek konunun karara bağlanması.

            Valiliğimizce başlatılan Spor Tokat Projesi kapsamında yapılacak olan spor faaliyetlerinde kullanılmak üzere İdaremize ait spor salonunun bakım ve onarımının yapılması ve salonun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsisi talebine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Turizm ve Gençlik Spor Komisyonu (müşterek) raporunun görüşülerek konunun karara bağlanması.

            Almus Barajından İlimiz genelinde bulunan tarım arazilerinin kapalı sistemle sulanması ve toplulaştırma yapılması için ilgili kurumların yaptığı çalışmaların araştırılarak meclisin bilgilendirilmesine ilişkin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu ile Tarımsal Alt Yapı Hizmetleri Komisyonu (müşterek) raporunun görüşülerek konunun karara bağlanması.

            Erbaa ve Niksar İlçelerindeki iç içe geçmiş uygarlıkların GOP Üniversitesi öğretim üyelerince incelenmesine ilişkin Turizm ve Gençlik Spor Komisyonu raporunun görüşülerek konunun karara bağlanması.

            2014 yılında hizmete açılan Ticaret ve Sanayi Odası Seyirtepe Sosyal Tesisleri taraflarınca amacına uygun çalıştırılamadığı için atıl durumda olduğundan, İlimize daha fazla değer katması için tesis demirbaşlarına tespit edilecek değeri ile İdaremize devrinin yapılması talebine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu, AR-GE Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu (müşterek) raporunun görüşülerek konunun karara bağlanması."

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet