Dolar 32,5761 0.26%
Euro 34,9917 -0.02%
Gram Altın 2.444,76 0,35%
Çeyrek Altın 4.135,00 0,32%
Yarım Altın 8.409,00 0,31%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Lüks Saat Satışı İçin Doğru Adres

Lüks Saat Satışı İçin Doğru Adres

ABONE OL
06 Ağustos 2021, 21:35:00

Web sitesi lüks saat satışı yapmak isteyenler için doğru adres olarak varlık sürdürüyor. Fancy Chrono tarafından açılmış olan ikincielsaatler.com web sitesi markanın 20 yıllık deneyimi sayesinde saat satışı yapacak kişilerin hak ettikleri ücreti almalarına yardımcı oluyor. Site üzerinden dünyaca ünlü markalara ait saatlerin ikinci el satışları gerçekleştirilebiliyor. Böylelikle saat sahipleri kullandıkları saati değiştirmek veya ücreti değerlendirmek için siteye başvurabiliyorlar.

İkinci El Satış Yapılabilecek Lüks Saat Markaları

İkinci el saate sahip olan kişiler ikincielsaatler.com web sitesinden yararlanarak satış yapabiliyorlar. Bunun için saatlerine ait fotoğraflarını göndermeleri gerekiyor. Saatlerin fotoğraflarının incelenmesi sonrasında ise fiyat bilgisi veriliyor. Önerilen fiyatın uygun bulunması durumunda ise İkinci El Saatler, satın alma işlemini gerçekleştiriyor. İkinci el satışı yapmak isteyenlerin sahip olmaları gereken saat markaları arasında ise şunlar yer alıyor;

  • Panerai
  • Rolex
  • Cartier
  • Ulysse Nardin
  • Jaeger
  • IWC
  • Patek Philippe
  • Audemars Piguet
  • Chopard

Ellerinde bu markalara ait saat olanlar ve saatlerini satarak para kazanmak isteyenler web sitesiyle iletişime geçerek satış yapabilirler. Ayrıca saat satma işlemi sonrasında isterlerse siteden yeni saat alma imkanı bulabiliyorlar.

Lüks Saat Almak İsteyenler İçin İkinci El Saatler

Web sitesi saat sahiplerinin saatlerinin satışını yapmalarına imkan vermenin yanı sıra lüks saat satışı da gerçekleştiriyor. Dünyaca ünlü markaların saatlerini kullanmak ve zamanı takip etmek isteyenler ikicielsaatler.com web sitesi üzerinden alışveriş yapabiliyorlar. Satın alım için tercih edilebilecek markalar arasında ise Rolex, Chopard, Jaeger, Ulysse Nardin, Patek Philippe ve Cartier gibi markalar bulunuyor. Saat almak isteyenler markaya göre inceleme yaparak zevklerine uygun saati bulup satın alabiliyorlar.

Lüks Saat Fiyatları

Kadın veya erkekler tarafından sıklıkla tercih edilen lüks saatler web sitesinde farklı fiyatlar altında satılıyor. Kişiler siteyi kullanarak sıfır veya ikinci el lüks saate sahip olabiliyorlar. Bu nedenle saatlerdeki fiyatlar saatin sıfır veya ikinci el olmasına bağlı olarak değişiyor. Ayrıca tercih edilen saatin Rolex, Cartier veya Ulysse Nardin gibi farklı markalara ait olması fiyatın farklılık göstermesini sağlıyor. Bunun için lüks saat satın almak isteyenlerin web sitesini inceleyerek fiyat karşılaştırmasıyla satın alacakları saatleri belirlemeleri gerekiyor.

DİKKAT!  ESENTEPE MAHALLESİNDE KANAL KENARI DÜZENLEMESİ

Lüks Saatler İçin Tamir Hizmeti

Lüks saatlerin alım ve satımını gerçekleştiren İkinci El Saatler web sitesi aracılığıyla lüks saatlerin tamirini yaptırmak mümkün oluyor. Servis hizmeti veren marka lüks saatlerde yaşanan sorunların ortadan kaldırılmasını sağlıyor. Böylelikle saatlerin zamanı göstermeye devam etmesini ve kullanım süresinin uzamasına yardımcı oluyor.

Bozulan lüks saatlerinin tamir edilmesini isteyenler markanın İstanbul Kapalıçarşı veya Bağdat Caddesi’nde bulunan şubelerine götürerek tamir edilmesini sağlayabilirler. Tamir işlemi başlamadan önce ustalar tarafından saat incelenerek tamir fiyatı belirleniyor. Fiyatın uygun bulunmasıyla da tamir gerçekleştiriliyor ve saat çalışır hale getiriliyor. Lüks saatlerin tamiri için markanın tercih edilmesiyle de 1 yıl garanti hakkı elde ediliyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet