Dolar 32,3823 -0.18%
Euro 34,7600 0.03%
Gram Altın 2.425,29 -0,55%
Çeyrek Altın 4.024,00 -2,38%
Yarım Altın 8.072,00 -3,71%
Tam Altın 15.953,10 -1,77%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Link Kısaltma Servisleri Nedir Ne işe Yarar?

Link Kısaltma Servisleri Nedir Ne işe Yarar?

ABONE OL
02 Şubat 2024, 15:52:44

Link Kısaltma Servisleri Nedir Ne işe Yarar?

Yorucu adres isimleri link kısaltma servisleri ile daha kolay şekilde tıklanabilir hale gelmektedir.  Birçok pratik faydası olan link kısaltma servislerinden istediğiniz bir veya birkaçını kullanabilirsiniz. Bazıları ücretli olabildiği gibi ücretsiz olarak servis sağlayan seçenekler de bulunmaktadır. İhtiyaçlarınıza göre seçim yapmadan önce bilgi almanız faydalı olacaktır.

Link Kısaltma Servisi Nedir?

Linkleri uzun durumdan kısa ve net bir duruma getiren uygulamalar, web siteleri link kısaltma servisi olarak tanımlanır. Birçok link kısaltma servisi olmakla beraber özellikleri açısından farklar görülebilir. Servis özelliklerini belirleyen arka plan yazılım özellikleri, farklı müşteri kitleleri açısından etkili olacaktır.

URL kısaltma servisleri kullanıcılara sunduğu hizmet bakımından benzer özellikleri bulacağınız alanlardır. Ancak verilen hizmetleri daha detaylı incelerseniz, ekstra özellikler de bulabilirsiniz. Size hitap eden kısa link siteleri ile url avantajları daha etkili olacaktır.

URL Kısaltma Servisleri & Bitly URL

Markaya özel şekilde ayarlama yapabileceğiniz bir link kısaltma servisi arıyorsanız Bitly sizin için ideal olabilir. Bitly ile başka sitelerden ve demografiden gelen tıklamaları takip etme, analiz yapma olanağı elde edersiniz. Servis içindeki premium özellikleri kullanabileceğiniz gibi ücretsiz özelliklerden de yararlanarak ihtiyaçları karşılayabilirsiniz. Premium fiyatlar için Bitly.com adresinden servisi doğrudan ziyaret etmeniz önerilir.

Rebrandly Farklı Özellikler Sunuyor

Optimize edilmiş kısa link arıyorsanız Rebrandly.com servis sayfasından yararlanabilirsiniz. Ücretli olması nedeniyle ekstra özellikler sunan servisle, marka adınız açısından avantaj elde edebilirsiniz. Bağlantınıza marka adı koyarak, tıklama görüntüsü alarak ekip iş birliği yapabilirsiniz.

Hootsuite & Ow.ly 

Hootsuite platformu üzerinde yeni bir sayfa açarak link kısaltma işlemini tamamlayabilirsiniz. hootsuite.com/pages/owly adresinde güvenli bir kanaldan, kolayca url kısaltma işlemi yapabilirsiniz.Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz servis, pratik avantajlar sunar. Dilerseniz ücretli planları inceleyebilirsiniz.

DİKKAT!  MAHMUT HASGÜL YILIN ÖĞRETMENİ OLARAK İLİMİZİ ANKARA’DA TEMSİL ETTİ

TinyURL ile Hızlı Sonuçlar Alın

TinyURL ücretsiz ve hızlı bir link kısaltma servisidir. Dileyen kullanıcılar için ücretli versiyonları da olduğu için ek özellikleri de sunuyor. Temel amacı link kısaltma olanları memnun edecek platform, akılda kalan özellikleri ile fark yaratmanızı sağlar.

Diğer Link Kısaltma Servisleri

Birçok link kısaltma servisi arasında daha farklı seçenekleri de sıralamak mümkündür. Chl.li araması yaptığınızda direkt olarak url kısaltma sayfasını görebilirsiniz. Servis hizmetinin adresi de kendi ismi kadar kısa olduğu için ilgi çekici bir kullanım söz konusudur. Servisi kullanırken dilerseniz süre sınırlaması da yapabilirsiniz.

Clkim servis sağlayıcısı Google uzantıları şeklinde kendini gösteriyor. Arama motorunda bağlantıyı arattığınızda karşınıza Google uzantı sekmesi ekle bölümü çıkıyor ve bunu bilgisayara ekleyebilirsiniz. Dilerseniz önce video tanıtımı izleyerek kullanım hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Clkim servisinden Google eklentisi olması nedeniyle ekstra avantaj elde edebilirsiniz. İsteğe göre ödeme planları da bulunuyor.

Öne çıkan servislerden is.gd/ adresini direkt olarak arattığınızda kısa link sayfası sizi karşılıyor. Bu alanda kısaltma yaparak seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Yaygın bir kullanım olmasını da değerlendirerek bağlantıları yenileyebilirsiniz. Özel url oluştururken belirgin kelimeler kullanmaya özen göstermelisiniz.

Tıklanan bağlantıları ülkelerine göre izlemek için tiny.cc/ adresinden link kısaltma yapabilirsiniz.İstatistik verilere önem veren kısa link sahipleri bu siteden epey yararlanabilecektir. Dilerseniz çeşitli filtreler ve marka adı değerlendirmesi de yapabilirsiniz. Servisi ücretsiz veya premium özelliklerle beraber kullanabiliyorsunuz.

Link kısaltacağınızda Tiny.ie sitesinde markalı bağlantılar elde edebilirsiniz.  Bağlantılar arası karşılaştırma olanağı verdiği için sıkça tercih edilen bu servisi siz de denemelisiniz. Servisi ayırt edici özellikleriyle beraber kullanarak fark yaratan sonuçlar alabilirsiniz. Hatalı bağlantıları değiştirebilir, dünyanın bir yerindeki site için bağlantı oluşturabilirsiniz.

DİKKAT!  Tekerrür Ne Demek

Link Kısaltma Servisleri Ne İşe Yarar?

Link kısaltma servislerinin faydaları servis özelliklerine göre değişebilir. Genel olarak istenen bağlantıları kısalttığı için pratik bir çözüm sunar. Tanıtım, görsel artılar, tıklanma oranı artışı gibi faydaları vardır. İnternet üzerinde arama motoru görünürlüğüne destek olurlar. Kısa bağlantılar sayesinde etkili bir marka olma yolunda önemli adımlar atabilirsiniz.

Web sitesi içeriklerinde, sosyal medya paylaşımları, dijital reklam çalışmalarında kısa link servisleri kullanılabilir. Servisleri ücretli kullanmak özellikler açısından ayrıca fayda sağlayabilir. Avantajları net şekilde öğrenmek adına, direkt olarak servisi inceleyebilirsiniz. Bir veya birden çok link kısaltma servisi kullanmak artı getirebilir. Kurumsal özellikler öncelikliyse kısa link servisleri için belirli bir miktar ödeme yapabilirsiniz. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet