Dolar 32,3465 -0.05%
Euro 34,9637 0.47%
Gram Altın 2.401,27 0,19%
Çeyrek Altın 3.998,00 -0,15%
Yarım Altın 7.995,00 -0,16%
Tam Altın 15.908,65 0,54%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
İYİ PARTİLİLER MERAL AKŞENER İÇİN İMZA VERDİ

İYİ PARTİLİLER MERAL AKŞENER İÇİN İMZA VERDİ

ABONE OL
05 Mayıs 2018, 08:59:16

İYİ Parti Tokat İl Başkanı Afşin Ünverdi ve partililer İlçe Seçim Kuruluna giderek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir’in Cumhurbaşkanı adayı olması için imza verdi.

            İYİ Parti İl Başkanı Afşin Ünverdi, Merkez ilçe teşkilatı, gençlik kolları ve partililer dün parti binası önünde toplanarak İlçe Seçim Kurulunun bulunduğu Adliye Binasına kadar yürüyerek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminde Cumhurbaşkanı adayı olması için imza verdi.

            Adliye Binası önünde basın mensuplarına açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Afşin Ünverdi, şunları söyledi:

            “24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi için Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e imza vermek üzere burada toplandık.  Esasında 100 bin imzayı toplamak zorunda değildik. Böyle bir hukuki zorunluluğumuz yok. Çünkü artık mecliste bir grubumuz da var. Fakat Sayın Genel Başkanımız, ‘ben Türk milletine bir söz verdim. Bu sözü de yerine getireceğim’ dedi. Bu nedenle zorunlu olmamasına rağmen 100 bin imza ile aday olacağını söyledi. Biz de kendisine imza vermek için toplandık. Şu anda aldığımız haberlere göre zaten 100 bin imzanın yarısı toplanmış durumda. 100 bin imza bizim için sembolik bir rakam. İnşallah 1 milyon imza toplamayı hedefliyoruz. Bize bu anlamda destek veren siyasi parti temsilcilerine, değerli halkımıza ve partililerimize teşekkür ediyorum.”

SAADET PARTİLİLER DE KARAMOLLAOĞLU İÇİN İMZA VERDİ

            Aynı günde, aynı saatlerde Saadet Partililer de Genel Başkanları Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adayı olabilmesi için imza vermek üzere Tokat Adliyesinde bulundular. Partililer imzalarını verdikten sonra sosyal mecrada paylaştılar ve vatandaşları imza vermeye davet ettiler.

DİKKAT!  JANDARMA KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet