Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
iPhone 12 Kamera Yetenekleri için Yeni Paylaşım Geldi

iPhone 12 Kamera Yetenekleri için Yeni Paylaşım Geldi

ABONE OL
03 Mayıs 2024, 16:30:28

iPhone 12 modelleri resmi olarak satışta ve telefonlar iyi bir hızla ardı ardına satılıyor. Satış hızı giderek artıyor ve Apple’ın gösterilen ilgiden memnun olduğu dile getiriliyor.

Telefon artık satışta olduğuna göre artık telefon için daha çok reklam çalışmalarına doğru bir odaklanma da söz konusu.

Pro modelleri için ardı ardına gelen paylaşımların ardından bu sefer ise yeni akıllı telefonların temel modeli olan iPhone 12 için bir reklam çalışması yapıldı.

iPhone 12 Kamerası Ne Kadar Başarılı Gösteren Video

Reklam çalışması olarak gösterilen videoda, telefonun kamera yeteneklerine odaklanıldığını görüyoruz. Bu zamana kadar genelde Pro modellerinin kamera yeteneklerini gösteren paylaşımlar gördük.

Bu kez iPhone 12 modeli için de böyle bir çalışma görmüş olduk. “Everyday Experiment” olarak isimlendirilen videoda evde bulunan eşyalarla kameranın çekim yeteneğinin nasıl olduğu test edilmiş.

Çeşitli ışıkların, su dolu balonların ve renkli platformların kullanıldığı videoda iPhone akıllı telefonlarının ağır çekim özelliğinin ne kadar başarılı olduğu da net bir şekilde anlaşılıyor.

 

Bir yandan iPhone 12 akıllı telefonlarının kamera yeteneklerini ortaya koyan video, bir yandan da görüntülerdeki yaratıcılık yönünü ortaya çıkarıyor. Etkili çekimlerin nasıl yapılacağı konusunda bazı ipuçlarının verildiği videoda, basit düzenlemelerle neler neler yapabileceğinizi görüyorsunuz.

Tabii ki bu seçimleri yapmak için için basit ev eşyalarının yanında elinizde bir de iPhone 12 akıllı telefon bulunması gerekiyor. Video işleriyle uğraşanlar için izlenmesi gereken güzel bir video olduğunu söyleyebileceğimiz videonun devamı gelecek.

Apple, iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modelleri için yapılan reklam çalışmalarına yavaş yavaş adım atmaya başladı. Benzeri videoların ve reklam çalışmalarının sayısının artacağına bu nedenden dolayı kesin gözüyle bakıyoruz. Dilerseniz şimdi ise sizi video ile baş başa bırakalım ve basit araçlar kullanarak iPhone 12 modelinde ne kadar iddialı çekimler yapabileceğinizi siz de görün.

DİKKAT!  iPhone eski sürüme dönme

Daha Fazlasını Keşfedin

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet