Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
İngilizce Türkçe Çeviri Uygulamaları [Android ve iOS] PC

İngilizce Türkçe Çeviri Uygulamaları [Android ve iOS] PC

ABONE OL
16 Mayıs 2023, 09:32:36

Bu yazılım, İngilizce metinlerinizi hızlı ve doğru bir şekilde Türkçe’ye çevirmenize olanak sağlar. Android ve iOS uyumlu bir arayüze sahip olan uygulama, kullanımı kolaydır. Yüksek kaliteli çeviri yapmak için güçlü bir çeviri motoru kullanır. Bu nedenle İngilizce dilindeki belgelerinizi veya mesajlarınızı rahatça çevirebilirsiniz. Bu uygulama, iş ve kişisel kullanım için idealdir ve akıllı telefonunuzda arama yaparken elimizin altında bir yerde olabilir. Hem Android hem de iOS sürümü, yüksek performans ve kullanıcı dostu arayüz sağlar ve her iki platformun da en son sürümüne uyumlu olarak çalışır. İngilizce Türkçe Çeviri Uygulaması, küresel dünyada bağlantı kurmanın kolay bir yoludur.

İngilizce Türkçe Çeviri Uygulamaları

İngilizce Türkçe çeviri uygulamaları sayesinde çevirilerinizi hızlı, güvenli ve doğru bir şekilde yapabilirsiniz. Hem mobilde hem de bilgisayar üzerinde çevirilerinizi kolay bir şekilde yapın. En iyi çeviri araç uygulamalarını İngilizce-Türkçe çeviri listesi olacak şekilde derledik.

Tureng uygulaması ve sitesi

Tureng uygulaması ve sitesi, tek tek kelime bakmada, atasözü ve deyim çevirileri için çok güzel bir seçenektir.

Cambridge

Cambridge, daha detaylı çeviri işlemleri için mükemmel bir seçenektir.

Urban Dictionary

Urban Dictionary, detaylı slang ve konuşma dili çevirileri için çok iyi bir uygulamadır.

Tobo English

Tobo English, kelime öğrenme konusunda çok güzel bir uygulamadır.

İngilizce Türkçe çeviri sesli olarak çevirilerinizi kısa bir süre içinde yapabilirsiniz. Bu arada en iyi çeviri uygulamaları listesine buradan bakabilirsiniz.

Tureng Sözlük

Tureng Sözlük, Türkçe İngilizce sözlüğü olarak en iyi çeviri uygulamalarından biridir. En yüksek tonlu çevrimiçi uygulamasıdır ve aranan kelimeyi saniyeler içinde bulabilirsiniz. İngilizce aksanda seslendirme ve milyondan fazla İngilizce ve Türkçe çeviri içermektedir. Sözlükte İngiliz, Amerikan ve Avustralya aksanları yer almaktadır. Tureng çeviri sitesine buradan gidebilirsiniz.

Cambridge English Dictionary

Cambridge English Dictionary, mobil ve bilgisayar üzerinden çevirilerinizi hızlı ve kolay şekilde yapabilirsiniz. 140.000 kelime, kelime öbeği ve anlamlar içerir. Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır ve 50 sözlük girişini ön izleyebilirsiniz. Site üzerinde testler de yapabilirsiniz. Sitesine buradan bakabilirsiniz.

Urban Dictionary

Urban Dictionary, sokak ağzı konuşmalar ve kelimeler arıyorsanız, bu uygulama tam olarak size göredir. Otomatik tamamlama önerilerini görün. Herhangi bir tanımın tam metnine bakın. Hem argo hem de argo olmayan kelimelere bakın. Ücretsiz olarak sınırsız arama yapın.

Tobo: İngilizce Kelime Öğren

Tobo uygulaması ile çevirilerinizi güzel ve kolaylıkla yapabilirsiniz. İngilizce kelime öğrenme uygulamasıdır. Öğrendiğiniz kelimeleri tekrar edin ve yeni kelimeler öğrenerek, pratik yaparak puan toplayın. A1,A2,B1,B2,C1,C2 seviyeleri için kolay kelime öğrenme imkanı sunar.

Google Çeviri

Google çeviri uygulaması, yüzlerce dil arasında çevirileriniz yapmanıza olanak sağlar. İnternet bağlantısı olmadan da çevirileri yapabilirsiniz. Anında kamera çevirisi yapabilirsiniz. Daha yüksek kalitede çeviri için fotoğraf çekebilir veya fotoğrafları içe aktarabilirsiniz. İki dilde yapılan sohbetleri hızla çevirebilirsiniz. Çeviri sitesine buradan bakabilirsiniz.

Yandex Çeviri

Yandex çeviri ile güvenilir bir şekilde çevirilerinizi yapabilirsiniz. Türkçe, İngilizce ve Rusça’dan çift yönlü çeviriler yapabilirsiniz. İnternet bağlantısı olmadan çevirileriniz yapabilirsiniz. Otomatik öneriler ile hızlı metin girişi sağlayabilirsiniz ve çevirileri favorilere eklemek de mümkündür. Yandex çeviri sitesine buradan bakabilirsiniz.

Microsoft Translator

Microsoft Translator sitesi ve uygulaması ile çevrimiçi ve çevrimdışı olarak çevirilerinizi yapabilirsiniz. Çeviriyi nasıl telaffuz edeceğinizi öğrenirsiniz ve bölünmüş ekran modu özelliği ile farklı dillere kolayca geçebilirsiniz. Yüzden fazla dil çevirisi yapabilir ve doğrulanmış çeviriler ve telaffuz kılavuzları içeren ifade kılavuzlarına göz atabilirsiniz. Siteye buradan gidebilirsiniz.

En İyi İngilizce Türkçe Çeviri Uygulamaları Hangisidir?

Tureng kelime çevrimleri ve atasözleri ile deyimlerde, Cambridge detaylı çevirilerde, Urban Dictionary konuşma dilinde en iyi uygulamalardır.

DİKKAT!  Eskişehir Buz Pateni
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet