Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Her Bilgisayarda Olması Gerekenler Programlar PC ve (Laptop)

Her Bilgisayarda Olması Gerekenler Programlar PC ve (Laptop)

ABONE OL
11 Mayıs 2023, 05:26:29

Bir bilgisayar kullanıcısı olarak, günlük işlerinizi yapmak için başarılı olmak için mutlaka yüklenmesi gereken bir dizi program var. Bu programlar, herhangi bir PC veya laptop’unuzda bulunması gereken temel yazılımlardır. İster işyerinde çalışıyor olun, ister evde oyun oynuyor olun, bilgisayarınıza yüklemeniz gereken programları burada bulabilirsiniz.

Birinci sıraya yerleştirebileceğimiz programlar web tarayıcısı, ofis yazılımları, medya oynatıcılarıdır. Safari, Google Chrome, Opera ve Mozilla Firefox gibi web tarayıcıları, internete bağlanmanızı, siteler arasında gezinmenizi sağlar. Microsoft Word, PowerPoint ve Excel gibi ofis yazılımları, doküman hazırlamanız, sunum yapmanız ve verileri düzenlemeniz için gereklidir. Media Player Classic, VLC, iTunes gibi medya oynatıcılarına da ihtiyacınız var. Bu programlar, müzik, video ve DVD oynatmanızı sağlar.

Bir diğer program kategorisi de güvenlik yazılımlarıdır. Bu yazılımlar, bilgisayarınızı kötü amaçlı yazılımlara karşı korur. Örneğin, Windows Defender, McAfee ve Norton Antivirus gibi programlar, bilgisayarınızın güvenliğini sağlamak için zararlı yazılımları engellemenize yardımcı olur.

Son olarak, birçok insan oyun oynamayı sever. Oyun sevdalılarının bilgisayarlarında yüklemesi gereken bazı popüler oyunlar, League of Legends, CS: GO, PUBG Mobile, Fortnite ve Minecraft gibi oyunlardır. Bu programlar, eğlenceli vakit geçirmek için gereklidir.

Sonuç olarak, bu programlar, herhangi bir bilgisayar kullanıcısının yüklemesi gereken temel yazılımlardır. Bu programlar, verimliliği artırırken, işinize veya oyun oynamaya yardımcı olacaktır. Bilgisayarınızda olmaları, herhangi bir sorunla karşılaştığınızda size büyük bir avantaj sağlayacaktır.

Bilgisayarda Olması Gereken Programlar

Bilgisayarda olması gereken programlar, işlerinizi daha hızlı ve pratik bir şekilde yapmanızı sağlayacaktır.

Ninite: Programları Hızlıca İndirin

Ninite programı, pek çok farklı programın indirme dosyalarına ulaşmanızı sağlar. Tüm programlarınızı aynı anda kurabilir ve güncelleyebilirsiniz. Ninite Pro ile tüm makinelerinizi web üzerinde yönetebilirsiniz. İstediğiniz uygulamayı kolayca indirebilirsiniz. Siteye gitmek için tıklayın.

DİKKAT!  Dolandırılmayın/ Günlük

EaseUS Data Recovery: Silinen Verilerinizi Kurtarın

EaseUS Data Recovery, eksiksiz veri yedekleme ve geri yükleme çözümleri sağlayarak önemli verilerinizin güvenliğini sağlar. Kişiye özel bir yedekleme programı her türlü ihtiyacı karşılar. Yüksek kaliteli videolar oluşturabilmenizi sağlar. Verileri felaketlerden korumak için güvenilir yedekleme yazılımıdır. Siteye gitmek için tıklayın.

7-Zip: Sıkıştırılmış Dosya Kullanımı

7-Zip, açık kaynak kodlu ücretsiz bir yazılımdır. Herhangi bir bilgisayarda kullanabilirsiniz. Güçlü komut satırı sürümü 7z formatı için kendiliğinden açılan özellikte yer alır. Siteye gitmek için tıklayın.

LibreOffice: Ücretsiz Ofis Programları

LibreOffice, ücretsiz ofis programları konusunda oldukça kullanışlıdır. Mobilde ve bulutta bireysel olarak kullanabilirsiniz. Esneklik, sağlamlık ve güvenlik LibreOffice teknolojisi, belge formatlarını dönüştürmek ve işlemek için daha büyük ürünlerde de kullanılır. Siteye gitmek için tıklayın.

Steam: Çok Çeşitli ve Zengin Ücretsiz Oyun Kütüphanesi

Steam platformu ile binlerce oyun oynayabilirsiniz. Yüzlerce oyuna kolayca indirebilir ve pek çok ücretsiz oyun bulabilirsiniz. Kütüphanesi oldukça geniş ve güvenilirdir. Siteye gitmek için tıklayın.

VLC: Hızlı Video İzleyin

VLC, DVD’ler, ses CD’leri, VCD’ler ve çeşitli akış protokollerinin yanı sıra çoğu multimedya dosyasını oynatan ücretsiz bir programdır. Açık kaynaklı bir çapraz platformlu multimedya oynatıcı ve çerçevedir. Her şeyi oynatır ve tamamen ücretsizdir. Siteye gitmek için tıklayın.

Revo Uninstaller: Kullanılmayan Uygulamaları Silin

Revo Uninstaller, arka arkaya bir veya daha fazla programın hızlı kaldırılmasını sağlar. Önemsiz dosyaları ve gereksiz program dosyalarını kaldırarak Windows cihazlarınızı hızlandırır. Ücretsiz profesyonel teknik destek de sunar. Siteye gitmek için tıklayın.

Google Chrome: Mükemmel İnternet Deneyimi Yaşayın

Chrome programıyla Gmail, Google Pay ve Google Asistan gibi Google uygulamaları sayesinde tarayıcınızdan daha fazla verim alabilirsiniz ve üretkenliğinizi artırabilirsiniz. Siteye gitmek için tıklayın.

DİKKAT!  Netspor

Launchy: Bilgisayarınızı Yavaşlatmayı Engeller

Launchy, başlat menünüzü, masaüstünüzdeki simgeleri ve hatta dosya yöneticinizi unutmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış bir ücretsiz uygulamadır. Platformlar arası yardımcı programdır ve başlat menünüzdeki programları dizine ekler. Belgelerinizi, proje dosyalarınızı, klasörlerinizi ve yer imlerinizi yalnızca birkaç tuşa basarak başlatır. Siteye gitmek için tıklayın.

Google Drive: Bulut Depolama

Bilgisayarınızda Google Drive’la senkronize edilecek klasörleri seçebilirsiniz. Tüm içeriklerinize doğrudan Mac ya da PC’nizden erişebilirsiniz. Siteye gitmek için tıklayın.

Audacity: Kolay Ses Düzenleme

Audacity, Windows, macOS, GNU/Linux ve diğer işletim sistemleri için kullanılmaktadır. Kolay, çok kanallı bir ses düzenleyici ve kaydedicidir. Ücretsiz ve açık kaynaklı bir yazılımdır. Ayrıca, bir mikrofon ya da mikser aracılığıyla canlı ses kaydı yapabilirsiniz. Siteye gitmek için tıklayın.

Rambox: Hızlıca Mesajlaşma Aracı

Rambox, istediğiniz kadar uygulamayı tek bir yerde birleştirmenize izin verir. Kişisel uygulamayla çalışırken üretkenliğe önem verenler için mükemmeldir. Tüm bildirimleri ve sesleri susturur, böylece önemli olana odaklanabilirsiniz. Siteye gitmek için tıklayın.

BeFunky: Hızlı ve Kolayca Resimleri Kolajla

BeFunky programı ile çok kısa süre içerisinde kolaj çalışmaları yapabilirsiniz. Resimlerinizi ve fotoğraflarınızı ayarlayabilirsiniz. Siteye gitmek için tıklayın. Bilgisayarda kolaj çalışması nasıl yapılır, diyorsanız buraya bakabilirsiniz.

Anti-Malware: Antivirüs Programı

Anti-Malware programı, fidye yazılımlarını, casus yazılımları, reklam yazılımlarını, virüsleri ve diğer kötü amaçlı yazılımları yok ederek tüm tehditleri ortadan kaldırır. Siteye gitmek için <

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet