Dolar 32,4457 -0.14%
Euro 34,7850 -0.56%
Gram Altın 2.441,35 0,21%
Çeyrek Altın 4.106,00 -0,39%
Yarım Altın 8.288,00 -1,13%
Tam Altın 16.320,49 0,20%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Gerçek Somon Etinden Üretilen Proplan Köpek Maması Çeşitleri

Gerçek Somon Etinden Üretilen Proplan Köpek Maması Çeşitleri

ABONE OL
09 Mayıs 2021, 14:06:30

Tarih boyunca insanların canlarını, mallarını, hatta çocuklarını bile emanet ettikleri, yeri geldiğinde en sadık arkadaşlarımız olan köpekler, her zaman ailemizin bir ferdi olmayı başardılar. Bize sundukları sadakat, sevgi ve hizmetlerin karşılığını elbette onlara duyduğumuz sevgiyle ödemeye çalışıyoruz. Canlarına gelen en ufak zararda ailemizden birine üzülür gibi üzülüyoruz. Tabi ki beslenmelerine verdiğimiz değer de bundan aşağı kalır değil. Kaliteli mamalar tercih ediyoruz, bu mama çeşitlerinin ne gibi farkları ve faydaları var araştırmalar yapıyoruz. Bu yazıda size somon etinden üretilen köpek maması hakkında bilgiler sunacağız.

Happy Dog Köpek Maması

Somon eti son dönemlerde köpek mamalarında tercih edilen yaygın ve kaliteli bir besindir. Köpekler somon yiyebilir mi gibi sorular aklınıza geliyor olabilir. Köpekler elbette ki somon eti yiyebilir. Ancak çiğ somon eti köpeklerin zehirlenmesine neden olan parazitler içerebilir. Asla çiğ ya da az pişmiş somon eti vermeniz önerilmez. Ayrıca somon etinde köpeğinizin boğazına midesine batacak, boğulmasına sebep olacak çok sayıda küçük kılçık ve kemik bulunur. Köpek mamalarında bu kadar yaygın ve kaliteli bir besin olarak kullanılma nedenleri ise bu saydığımız negatif özelliklerin mamaların içinde ortadan kalkmasıdır. Somon eti, köpeğinizin tüylerinin parlak ve sağlıklı gelişimine yardımcı harika bir omega 3 kaynağıdır. Bunun yanında bağışıklık sistemini destekler. İçerdiği yüksek protein oranı, beyaz etin sindiriminin kolaylığı gibi faktörler somon etini, kaliteli bir mama içeriği olarak sunar. Somon eti Happy Dog köpek maması gibi kaliteli markaların tercih ettiği, son derece yararlı bir besin kaynağıdır.

gercek somon etinden uretilen proplan kopek mamasi cesitleri 2

Proplan Köpek Maması

Köpeklerimizi beslerken seçtiğimiz besinlerin yararlarını ve zararlarını göz önünde bulundurmamız, onların sağlıklı gelişimi için hayati rol oynar. Köpeğimize mama alırken, ambalaj üzerindeki besin içeriklerine dikkat etmek çok önemlidir. Somon eti içeren Proplan köpek maması köpeğinizin gelişimine yardımcı olacak, sağlıklı ve mutlu bir şekilde sizin en iyi dostunuz olmaya devam edecektir.

DİKKAT!  Duxet Nedir
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet