Dolar 32,3110 -0.16%
Euro 34,8560 0%
Gram Altın 2.389,04 -0,32%
Çeyrek Altın 4.016,00 0,30%
Yarım Altın 8.033,00 0,31%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
GELECEĞİNİ KİTAPLARLA İNŞA ET

GELECEĞİNİ KİTAPLARLA İNŞA ET

ABONE OL
20 Şubat 2019, 05:58:11

Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ergin İzci Grubu, "ERGİN İZCİ TOPLUMA HİZMET EDER." anlayışından yola çıkarak, herkesin kitaba ulaşabilmesi, kitap okuyabilmesi doğrultusunda önemli bir proje başlattı.

            Meslek Dersleri Öğretmeni Hüseyin Okumuş'un liderliğini yaptığı izciler, Tokat halkına hizmet veren esnafı iş yerlerinde ziyaret ederek, onlara okuyan bir şehir olmanın önemini anlatıyor. İzciler; esnaftan aldıkları kitapları ihtiyacı olan okullara ulaştırıyor, kitap bağışında bulunan firmaların bilgilerini de bir yıl süre ile Firma Rehberine ekliyor. (www.tokatrehber.net)

            Tokat'ta on sekiz yıldır izci liderliği yapan Hüseyin Okumuş, projelerinin amacını: "Grubumuz ergin izcilerden oluşmakta. Ergin izcilerden beklenen davranış, topluma faydalı işlerde gönüllü olarak çalışmalarıdır. ‘Ergin izciler topluma hizmet eder.’ parolası ile başlattığımız bu kampanya sayesinde şehrimizde her öğrencinin kitaplara ulaşmasını amaçlıyoruz. Ayrıca oluşturduğumuz internet sitesi ile de Tokat'ın tanıtımına katkı sağlamak, vatandaşların ihtiyaç duyduğu konularda ilgili esnafa ulaşabilmesine aracılık etmek istiyoruz." şeklinde açıkladı.

 

DİKKAT!  VALİ BALCI'DAN BAŞKAN EROĞLU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet