Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
MÜLTECİ ÖĞRENCİLER VE AİLELERİ İÇİN İFTAR

MÜLTECİ ÖĞRENCİLER VE AİLELERİ İÇİN İFTAR

ABONE OL
19 Mayıs 2019, 11:04:54

Tokat Mevlana İmam Hatip Ortaokulu yönetimi ve öğrenci velileri tarafından okul çatısı altında eğitim gören mülteci öğrenciler ve ilimizde yaşayan aileleri için iftar programı düzenlendi.

            Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunması ile başlayan programda tutulan oruçların kabul olması için dualar edildi. İftar yemeğine, Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muzaffer Damlıyurt ve beraberinde okul öğretmenleri, Okul Aile Birliği Başkanı Hilal Acar, mülteci öğrenciler ile birlikte aileleri ve davetliler katıldı.

            Aile ortamında güzel bir iftar yaptıklarını belirten Tokat Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Hatun Dizlek, “Bayan velilerimizle Kitap Kardeşliği gurubunu kurduk. Okulumuzda her ay anneler ile bir kitap okuyoruz. Kitap kritiğinde veli annelerimiz ile okulumuzda mülteci öğrencilere iftar hazırlama kararı aldık. Masraflar gönüllü olarak velilerimiz tarafından karşılandı ve Mevlana İmam Hatip Ortaokulu olarak mülteci ailelerimizi iftarda ağırladık” dedi.

            Kardeşlik ve paylaşma düşüncesi ile mülteciler için iftar hazırladıklarını belirten Okul Aile Birliği Başkanı Hilal Acar, “Mülteci ailelerin bizlere misafir olduğu düşüncesinden yola çıktık. Okulda eğitim gören mülteci öğrencilerimiz ve ailelerini misafir etmek istedik.  Kitap Kardeşliği gurubundaki veli arkadaşlarımız ile karar verdik, iyi ve güzel olduğunu düşünüyoruz, mülteci misafirlerimizi ağırlamaktan çok mutlu olduk.” ifadelerini kullandı.

DİKKAT!  Sneakers Kadın Tasarımlarındaki Kalite
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet