Dolar 32,5778 0.28%
Euro 35,0175 0.11%
Gram Altın 2.460,23 0,99%
Çeyrek Altın 4.119,00 -0,07%
Yarım Altın 8.313,00 -0,84%
Tam Altın 16.379,17 0,56%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
“İYİ PARTİ AZ ZAMANDA BÜYÜK İŞ BAŞARDI”

“İYİ PARTİ AZ ZAMANDA BÜYÜK İŞ BAŞARDI”

ABONE OL
27 Haziran 2018, 07:06:05

İYİ Parti Tokat İl Başkanı Mustafa Afşin Ünverdi yüzde 10 oy alıp, TBMM’de 43 milletvekili ile temsil edilme hakkını kazananİYİ Partinin az zamanda büyük iş başardığını ifade etti.

            İYİ Parti Tokat İl Başkanı Mustafa Afşin Ünverdi, 24 Haziran seçimleri ardından yaptığı açıklamada seçim sonuçlarını değerlendirdi. Ünverdi, “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde, milletvekili adaylarımızın, ilçe başkanlarımızın,il ve ilçe yöneticilerimizin, teşkilatlarımızın  ve gönüllülerimizin gösterdiği üstün gayret ve fedakârlık için teşekkür ediyorum. Gece uyumadan, gündüz yorulmadan ülkemize ve memleketimize hizmet etme fırsatı bulmak için çalışan herkese müteşekkirim.” ifadelerini kullandı.

            İYİ Parti’nin 24 Haziran seçimlerinde az zamanda büyük başarı elde ettiğini belirten Ünverdi, şunları kaydetti:

            “Kurulmasının üzerinden henüz 7 ay geçmiş, baskın bir seçimle 2 ay içinde seçime sokulmuş, devlet eliyle medyada ambargo uygulanmış, sürekli iftira ve karalamalara maruz kalmış  bir parti olarak, Türkiye genelinde yüzde 10 oy alıp, TBMM’de 43 Milletvekili ile temsil edilme hakkını kazanmış olan partimiz az zamanda büyük bir iş başarmıştır.

            İYİ Parti, 5 milyonun üzerinde vatandaşımızın teveccühlerine mazhar olmayı başarmış, Türk siyasetinin uzun zamandır hissettiği merkez parti eksikliğini, hem de girdiği ilk seçimde gidermiştir. Bundan böyle TBMM içerisinde, İYİ Parti’nin çözümcü, kapsayıcı ve Türkiye’yi geleceğe taşıyacak vizyona sahip güvenilir bir yapı olduğunu milletimize sunacağız.

            Milletin iradesi olarak, bu seçimde %10 seviyesinde sandığa yansıyan oyumuzu yükseltmek için çalışmaya devam edeceğiz. Çıkacağız, karışacağız, barışacağız, çalışacağız. Tüm Tokatlılara dokunacağız. Gülümsemeyle, iyi günde-kötü günde dayanışmayla, kapı kapı gezerek, ‘bunlar sadece seçimde oy istemeye gelenlerden değiller’ dedirtene kadar milletin gönlüne girebilmek için uğraşacağız.

            Dua edeceğiz, gayret edeceğiz ama ASLA sonuç neden istediğim gibi olmadı demeyeceğiz.

DİKKAT!  DEDEMAN, Atatürk’ün Tokat’a gelişini kutladı

            Tehdit, baskı ve yıldırmalardan korkmayan cesur ve yiğit dava arkadaşlarım, ortaya çıkan seçim sonuçlarının vatanımıza, milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını diler, saygılar sunarım.”

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet