Dolar 32,5778 0.28%
Euro 35,0175 0.11%
Gram Altın 2.460,23 0,99%
Çeyrek Altın 4.119,00 -0,07%
Yarım Altın 8.313,00 -0,84%
Tam Altın 16.379,17 0,56%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ERASMUS PROJELERİ HAZIRLAMA EĞİTİMİ BAŞLADI

ERASMUS PROJELERİ HAZIRLAMA EĞİTİMİ BAŞLADI

ABONE OL
29 Ekim 2018, 12:37:17

Tokat Ekonomik Kalkınma ve Meslek Edindirme Derneği ve Tokat Kent Konseyi işbirliğinde ilimizde proje hazırlama eğitimi almak isteyen insanlara yönelik proje hazırlama eğitimi başladı.

Proje hazırlama eğitiminin eğitmenliği Tokat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni ve TEKMED Dernek Başkanı Müslim Kaçmaz tarafından yapılıyor.

Toplam 20 katılımcıya yönelik eğitimler, Tokat Kent Konseyi konferans salonunda başladı. Uygulamalı olarak sürdürülecek eğitimler tamamen ücretsiz. Eğitim sonunda bireysel çalışan her katılımcı bir proje ile eğitimi bitirecek. Gurup çalışması yapmak isteyen katılımcılar ise müşterek bir proje elde edecek.

Tokat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni ve TEKMED Dernek Başkanı Müslim Kaçmaz yaptığı açıklamada,  “AB hibe projeleri hazırlama eğitimi alacak olan insanlarımız, yenilikçi fikirlerini projeye dönüştürecektir. İlimiz insan kaynaklarını geliştirmek derneğimizin hedefidir. Proje fikrinin ortaya çıkmasından, tamamlanmasına kadar geçen süre içinde proje aşamalarının birer birer tüm katılımcılarımız en iyi şeklinde öğrenecektir. Her proje bir sorunu çözmeye yöneliktir. Toplumumuzda oldukça fazla problemlerimiz var. Bu problemlerin çözümüne eğitim katılımcılarımız katkı sağlayacaktır” dedi.

DİKKAT!  VALİ VE BELEDİYE BAŞKANINDAN SPOR TESİSİ TALEBİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet