Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
DİN GÖREVLİLERİ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

DİN GÖREVLİLERİ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

ABONE OL
06 Mayıs 2020, 12:04:50

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına Tokat İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ile çok sayıda din görevlisi ve müftülük personeli kan bağışında bulunarak destek oldu.

Tokat Müftülüğünce Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın “Ramazandan önce tüm mensuplarımızı, din görevlilerimizi ve milletimizi kan bağışına davet ediyorum.” çağrısı üzerine harekete geçildi. İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ile il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ile din görevlileri, Niksar yolu kavşağındaki Türk Kızılay kan merkezine gelerek kan bağışında bulundu.

Tokat İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili yaptığı açıklamada Ramazanın rahmet ve bereket dolu atmosferinde anlamlı bir kampanyaya destek verdiklerini belirtti. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın, Ramazandan önce din görevlileri ve vatandaşları kan bağışı yapmaya davet ettiğini hatırlatan İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Tokat İl Müftülüğü olarak bu davete icabet ederek hayra vesile olduklarını belirtti.

En şerefli yaratılmış olan insanın değerini ön plana çıkarmak ve yaşanılan zor süreçte hastaların kan ihtiyaçlarına kolaylıkla erişebilmeleri amacıyla kan bağışında bulunduklarını belirten Bilgili, “Ekmeğimizi aşımızı diğer ihtiyaç sahipleriyle paylaştığımız gibi, bugün de kan bağışında bulunarak başka bir sadakayı gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Müftü Bilgili, “Canımızdan bir parça vererek önemli bir ibadeti gerçekleştiriyoruz, dolayısıyla bütün vatandaşlarımızı söz konusu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum.” dedi.

İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili yaptığı açıklamalardan sonra, din görevlileri ile birlikte kan bağışında bulundu.

din görevlileri kan bağışı1
DİKKAT!  JANDARMA KADIN HAKLARI GÜNÜNDE KARANFİL DAĞITTI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet