Dolar 32,2210 0.03%
Euro 34,7388 -0.39%
Gram Altın 2.436,52 -0,33%
Çeyrek Altın 4.037,00 -0,05%
Yarım Altın 8.073,00 -0,06%
Tam Altın 16.085,47 1,68%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
En İyi Uçak Bileti Uygulaması (En İyi) Bilet Alma Uygulamaları

En İyi Uçak Bileti Uygulaması (En İyi) Bilet Alma Uygulamaları

ABONE OL
13 Mayıs 2023, 04:58:34

En iyi uçak bileti uygulaması hangisi? Uçuş planlarınız için en iyi uygulama hangisi? Sorularının cevabı burada! En iyi bilet alma uygulamalarından biri, en uygun fiyatlarla en hızlı ve güvenli bilet satın alma fırsatı sunuyor. Uçuşunuzu kolayca planlayabilir, fiyat karşılaştırması yaparak en iyi fırsatı yakalayabilirsiniz. Uygulama sayesinde her seyahat planınızda kendinize en uygun uçuşu bulabilirsiniz. Ayrıca, seyahat sırasında uygulama üzerinden online check-in yaparak zaman kazanabilirsiniz. Uçağa kalkıştan önce ekstra ücret ödemeden koltuk seçimi de yapabilirsiniz. En iyi uçak bileti uygulamasının tüm bu özelliklerinden faydalanmak için şimdi indirin!

En İyi Uçak Bileti Uygulamaları

Uçak bileti uygulamaları en güvenilir ve ucuz olmak üzere hepsini derledik. Bu arada uçuştan ne kadar önce bilet alınmalı ucuz bilet nasıl alırım diyorsanız buradan da bakabilirsiniz.

1- Turna.com

Ucuz uçak bileti satışı yapan Turna.com son yıllara damgasını vurdu. Uçak biletinden otobüs biletine kadar geniş bir alanda hizmet vermektedir. Uçak bileti fiyatlarını sorgula, THY, Anadolujet, Pegasus, Sunexpress, Corendon ve yüzlerce havayolunun bilet fiyatlarını anında karşılaştır, saniyeler içinde satın al. Yeni bir sistem başlatan şirket akıllı sefer uygulaması ile farklı firmaların seferlerini birleştiren turna.com kullanıcılarına avantajlı fiyatlar sağlıyor.

Turna Uygulaması İndir:

  • iOS
  • Android

2- Skyscanner.com

Geçmişten günümüze alanında küresel olarak arama motoru olarak hizmet veren skyscanner ülkemizde de en çok tercih edilen uçak bileti sitelerinden biridir. En iyi uçuş fiyatlarını ve muhteşem otel indirimlerini bulmak için bizi kullanan 90 milyondan fazla kişiye katılın. Burada, seyahat endüstrisinin sunduğu her şeyi keşfedebilirsiniz. Ayrıca hiçbir rezervasyon ücreti veya ücret yoktur. Birçok sektöre hitap etmektedir. Uçak biletlerinden, otel rezervasyonları yapabileceğin site üzerinden otomobil kiralama hizmeti de yapabilirsiniz.

DİKKAT!  cağ kebabı fiyat

Skyscanner Uygulaması İndir:

  • iOS
  • Android

3- ucuzabilet.com

Bilindiği üzere ETStur markası olarak çalışan ucuzabilet.com aracılığı ile hem uçak bileti alabilir hem de otel rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Farklı hava yollarının sefer ve fiyatlarını tek ekranda karşılaştırma yapabilirsiniz. Hızlı, kolay ve güvenli satın alma. Farklı banka ve kredi kartlarıyla ödeme seçenekleri. Kredi kartına vade farksız 9 aya varan taksit imkanı. Uçuş fırsatlarını takip etme. Kampanya bildirimleri alma. Gidiş-dönüş biletlerini ayrı hava yollarından seçme özgürlüğü. Yurtiçi ve yurtdışı en ucuz uçak biletleri gibi popüler sorgulamaları kolaylıkla yapabilirsiniz.

Ucuzabilet.com Uygulaması İndir:

  • iOS
  • Android

4- Enuygun.com

Kullanıcılarına hızlı, ucuz ve güvenilir bilet sağlama konusunda kaliteli hizmet vermektedir. Uçak biletinden otel ve araç rezervasyonuna kadar pek çok konuda yardımcı olmaktadır. ENUYGUN üye hesabı oluşturarak uçak rezervasyon ve otel rezervasyon işlemlerini kolaylaştırabilirsiniz. Yolcu bilgilerini kaydedebileceğiniz Yolcu Listesi ile uçak ve otel rezervasyon işlemlerini hızlandırabilirsiniz.

Enuygun.com Uygulaması İndir:

  • iOS
  • Android

5- Obilet.com

Yüzlerce otobüs ve uçak firmasının en uygun biletlerini görebilirsiniz. Bu otobüs seferlerinin koltuk şemalarını görüntüleyebilirsiniz. Otobüs ve uçak biletinizi en ucuza, çok kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Satın almış olduğunuz biletlerinizi iptal edebilirsiniz. Dahası canlı destek bölümünden istek ve sorularınızı iletebilirsiniz. 18 milyonun üzerinde kullanıcının tercih ettiği site hem internet sitesi hem de mobil uygulaması aracılığıyla kullanıcılarına en uygun uçak ve otobüs bileti seçenekleri sunmaktadır.

Obilet Uygulaması İndir:

  • iOS
  • Android

Skyscanner Uygulaması Nedir?

Skyscanner bir seyahat arama motorudur. Skyscanner, sitesi en uygun biletler konusunda tek tıkla size yardımcı olacaktır.

Online Uçak Bileti Almak Güvenli Mi?

3D Secure sistemi online uçak bileti alımınızı güvenli hale getiren sistemdir. Ayrıca Visa ve Mastercard ile yapılan online işlemlerin çoğunluğunda kullanılır. Alışveriş bilgilerinizin doğrudan bankaya iletilmesiyle bilgileriniz 3. şahıslar tarafından görüntülenmeden işleminizi tamamlamış olursunuz.

DİKKAT!  Hareket / Günlük 3495

Bu arada en iyi uçak bileti sitelerine bakabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet