Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
En İyi Regl Takip Uygulaması Ücretsiz (Adet) Programları

En İyi Regl Takip Uygulaması Ücretsiz (Adet) Programları

ABONE OL
04 Mayıs 2023, 09:49:14

Regl döngüsünü takip etmek, sağlık ve kadınlar için önemlidir. Bu nedenle, en iyi regl takip uygulaması (adet) programlarını araştırarak sizler için bir liste oluşturduk. Ücretsiz ve kullanımı kolay olan bu uygulamalar, adet dönemi, yumurtlama takibi ve ağrı yönetimi gibi konuları ele almaktadır. Bu sayede, regl döngünüze dair birçok bilgiyi öğrenebilir ve sağlığınızı daha iyi yönetebilirsiniz. Hedef kitleniz kadınlar ise, bu uygulamalarla ilgili içerikler üretmek, SEO açısından oldukça önemlidir. Bu nedenle, en iyi regl takip uygulaması (adet) programları hakkında bilgi paylaşarak hedef kitlenize faydalı olabilirsiniz.

Adet Regl Takip Uygulamaları

Kadınlara en özel gününde kusursuz bir hissiyat sağlayan adet regl takip uygulamaları kullanıcılarına en doğru tahmini hesaplayıp ayarlamaktadır.

En İyi Regl Takip Uygulaması Ücretsiz (Adet) Programları

Kadınların adet takibini kolaylaştıran ve regl günü hesaplamanızda yardımcı olan uygulamaları özellikleri ile birlikte derledik. Bu arada hamilelik takip uygulamaları listesine de buradan bakabilirsiniz.

Ficterly – Adet, Regl Takvimi

Ficterly regl adet uygulaması, ovulasyon döneminde çok işinize yarayacaktır. Adet takibi, hesaplayıcısı ve takvimi Kanama miktarı, cinsel ilişki, regl semptomları, ruh halleri, günlük notlarınızı kaydedebilirsiniz. Sıcaklık değerleri, kilo, kullanılan ilaç, adet öncesi gerginlik sendromu Yumurtlama, doğurganlık ve cinsel ilişki ile ilgili verileri gizleyin.

Ficterly Adet Regl Takvimi [Android] İNDİRMEK için Tıklayın…

Pepapp – Adet Takvimi

Uygulama ile birçok konuda kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Her kadının adet döngüsü kendisine özel. Bu dönemde farklı ruh hallerinde olabiliyor. 5 milyondan fazla kadın kullanmaktadır. Akıntı seviyesi, cinsel ilişki takibi, doğum kontrolü Regl, doğurganlık ve yumurtlama dönemlerini en doğru şekilde tahmin ediyor.

Pepapp Adet Takvimi [Android] İNDİRMEK için Tıklayın…

Pepapp Adet Takvimi [iOS] İNDİRMEK için Tıklayın…

DİKKAT!  Kahve mi? Çay mı?

Flo

230 milyonu aşkın kadın Flo uygulamasını kullanmaktadır. Flo, adet (regl), yumurtlama günü ve doğurganlık dönemleri Adet döngüsü anımsatıcılarını planlayarak, ruh hali ve psikolojik belirtilerinizi kaydedin. Doğurganlık dönem takviminde döllenme için uygun günleri takip edin. Gebelik hesaplayıcı FLO.

FLO [Android] İNDİRMEK için Tıklayın…

FLO [iOS] İNDİRMEK için Tıklayın…

Adet Takvimi Adet Takibi

Regl Takvimi ile adet dönemlerinizi takip edin. Çalışan kadınların yardımına koşan kolay ve kullanışlı bir uygulamadır. Gebelik şansını takvim her gün kontrol edin. Âdet dönemi takipçisi, Çoklu hesap sayesinde farklı kişilerin periyotlarını takip edebilme.

Adet Takvimi [Android] İNDİRMEK için Tıklayın…

Adet Takvimi [iOS] İNDİRMEK için Tıklayın…

Clue

Clue uygulaması ile âdet kanamalarını, ovülasyonunu, PMS’ini ve doğurgan günlerini takip etmek için bir regl takvimi olarak kullan. Clue’nun regl takvimini kullanarak geçmişteki regl ve ovülasyon günlerini gör. Regl döngünün fitness rutinini nasıl etkilediğini öğren. Doğru regl tahminleri ve takvim hatırlatmaları al.

Clue [Android] İNDİRMEK için Tıklayın…

En İyi Adet Takip Uygulamaları Hangisi

Flo ve Clue en iyi regl takip uygulamalarının başında gelmektedir. Doğruya en yakın hesapları kanamaları yapmaktadır. Son olarak yumurtlama hesaplama uygulamaları listesine de buradan bakabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet