Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Dünyanın En Çok Oynanan Android Oyunu Hangisidir? Top 10

Dünyanın En Çok Oynanan Android Oyunu Hangisidir? Top 10

ABONE OL
30 Aralık 2022, 05:38:16

Dünyanın en çok oynanan android oyunu hangisi? Hiç merak ettiniz mi. Özellikle oynaması ücretsiz olan ve boş zamanlarımızda ilk başvurduğumuz şey olan android oyunlar, günümüzde oldukça popüler. Battle Royale’den moba tarzına, yarış ve FPS oyunlarına kadar birçok android oyunu sizler için “Dünyanın en çok oynanan android oyunu” başlığı altında bir araya getirdik. Dilerseniz listemize bir göz atalım.

Alto’s Odyssey

Fiyat: Oynaması ücretsizAlto’s Odyssey, basit mekanikler, muhteşem grafikler ve rahat oynanışıyla dikkat çeken bir android oyundur. Oyuncular, iki boyutlu ekranda engellerden kaçmak için büyük sıçramalar yaparken, aynı zamanda tepeden aşağı kayarlar. Çeşitli özelleştirme seçenekleri için kullanabildiğiniz altınları toplayarak zamanla gelişim sağlamak mümkün. Çocuklar için de uygun bir oyun olması sebebiyle çok ciddi bir kitle tarafından tercih ediliyor.

Asphalt 9: Legends

Fiyat: Oynaması ücretsizAsphalt serisi, şüphesiz mobil cihazların en popüler yarış oyunlarından biridir. Asphalt 8: Airborne ve Asphalt Xtreme serinin en sevilenleri olsa da Temmuz 2018’de çıkan Asphalt’da büyük bir beğeni topladı. Bu, serinin şu anki en son oyunu olan Asphalt 9: 50 araba, çeşitli zorluk düzeyleri ve oynayabileceğiniz bir sürü oyun modunu içeriğinde bulunduruyor. Çevrimiçi olarak çok oyunculu bir oyun deneyimi imkanı da mevcut.

Brawl Stars

Fiyat: Oynaması ücretsizBrawl Stars, oldukça tecrübeli ve geçmişte de birçok yapımıyla dikkat çeken Supercell’in önderliğinde çıkan ve oldukça başarılı bir oyundur. Çevrimiçi bir mobil MOBA oyunu olan Brawl Stars, iki takım arasındaki taktiksel savaşlardan üstün çıkanın kazandığı bir oyundur. Supercell’in diğer dikkat çeken oyunları arasında Clash Royale, Clash of Clans ve Boom Beach gibi popüler oyunlar da yer alıyor. 

Call of Duty: Mobile

Fiyat: Oynaması ücretsizCall of Duty: Mobile, klasik bilgisayar oyunu olan Call of Duty gibi dizayn edilmiş olsa da, çevrimiçi bir FPS PvP oyunudur. Bununla birlikte, PUBG Mobile ve Fortnite’a benzer 100 oyunculu bir battle royale modu da içerir. Oyunun içinde bazı uygulama içi satın alımlar olsa da, bunlar yalnızca görünüşü etkileyen kozmetik donanımlar olduğu için oyuncular arasında bir güç farkı oluşturmuyor.

DİKKAT!  Ziyaretlerimiz/ziyaretçilerimiz

Critical Ops

Fiyat: Oynaması ücretsizDünyanın en çok oynanan android oyunu listemizin sıradaki oyunu olan Critical Ops, yeni nesil FPS oyunlarından biridir ve son dönemde oldukça geniş kitlelere yayılmıştır. Arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz güçlü çevrimiçi ağa sahiptir. Counter Strike Global Offensive’e benzer bir yapıda oluşturulmuş olan oyun, günümüzde e-spor mücadeleleriyle de dikkat çekiyor.

EA Sports Oyunları

Fiyat: Oynaması ücretsizEA, spor oyunlarında oldukça geniş bir pazara sahip. IFA Soccer, NBA Live Mobile, EA Sports UFC ve bunlar gibi birçok oyun olmak üzere çoğu spor dalına ait oyunları her yıl geliştirerek piyasaya sürmektedir. Grafikler kalitelerinin ve kontrollerinin oldukça rahat olması kullanıcıları cezbeden özelliklerden yalnızca biri. 

Legends of Runeterra

Fiyat: Oynaması ücretsizLegends of Runeterra, Hearthstone’a benzer bir kart düello oyunudur. Oyuncular kartlar toplar, desteler oluşturur ve bir kazanan çıkana kadar birbirleriyle düello yaparlar. Bir şampiyon seçersiniz, desteyi onun etrafında inşa edersiniz ve bu, stratejinizi belirlemenize yardımcı olur. Aynı zamanda popüler bir oyun olan League of Legends’ın geliştiricisi olan Riot Games’in oyunudur.

Pokemon Go

Fiyat: Oynaması ücretsizPokemon Go, 2016 yılında yaptığı çıkışla o yıl dünyanın en çok oynanan android oyunuydu. Popülaritesi günümüzde biraz azalmış olsa da, oyun hala oldukça büyük kitlelere hitap ediyor. Oyuncular hem dışarıda gezintiye çıkıyor, hem de yeni pokemonlar yakalayarak oyun içinde çeşitli ödüller kazanıyor. Oyunda Pokemon’larınızı başka pokemonlarla takas yapabilirsiniz.

PUBG Mobile

Fiyat: Oynaması ücretsizPUBG Mobile, mobil cihazlar için en sevilen battle royale oyunudur. 100 oyuncunun bulunduğu klasik battle royale modunda oyuncular teçhizat, silah ve araçları alarak diğer oyuncuları alt etmeye çalışır. Hayatta kalan son kişi (veya takım) oyunu kazanır. Oynaması ücretsiz olan PUBG Mobile, ek olarak bazı kozmetik geliştirmeler için belli bir ücret ödemeyi gerektirebilir.

DİKKAT!  Delix Nedir

Roblox

Fiyat: Oynaması ücretsizRoblox şu anda dünyanın en popüler oyunlarından biridir. Oyunun grafikleri birçok mobil oyuna göre geri planda görünse de, içeriğinin bolluğu sebebiyle birçok oyuncunun favorisidir. Roblox, kullanıcıların kendi oyunlarını tasarlamasına ve diğer oyuncuların oluşturduğu farklı oyun türlerini oynamalarına olanak sağlayan devasa bir çevrimiçi oyundur.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet