Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Dünya Kupası En Çok Gol Atan Futbolcular

Dünya Kupası En Çok Gol Atan Futbolcular

ABONE OL
02 Aralık 2022, 17:24:14

Dünyanın en büyük futbol organizasyonu denildiği zaman akla Dünya Kupası gelir. 1930 yılından bu yana çok görkemli olan bu kupanın 2022 yılında devam ettiği bilinmektedir. Ayrıca 4 yılda bir yapılan Dünya Kupası’nın coşkusunu milyarlarca kişi yaşamaktadır.

 Zaten bu kadar büyük bir turnuvanın izlenme oranları oldukça fazla olarak beklenir. Bunun yanında geçmişten bugüne turnuvada çok sayıda gol atmış oyuncu bulunmaktadır. Buda kupayı takip edenler için ayrı bir merak konusudur.

Dünyanın Takip Ettiği Bir Kupa

Dünya Kupası ülkemiz dahil olmak üzere tüm dünyada zevkle takip edilmektedir. Kupayı kazanacak olan takım her zaman merak edilmiştir ve sokaklarda konuşulur. Siber güvenlik şirketi ExpressVPN’in yakın zamanda gerçekleştirdiği araştırma, Türkiye’deki sporseverlerin futbol maçlarına yoğun ilgisi olduğunu doğruluyor. 2022 Dünya Kupası’nı 5 milyardan fazla insanın kupayı izlemesi beklenmektedir. Geçmiş yıllarda olduğu gibi her zaman kupaya karşı heyecan bulunur.

Ülkemizde yer alan futbol sevgisini Süper Lig’den görmek mümkündür. Çünkü milyonlarca kişi maçları severek takip ederler. Dünya Kupası ise milyarlarca kişiye ulaşan bir spor organizasyonudur. Kupaya katılan ve katılmayan tüm ülkelerde coşku azalmadan devam ediyor. 2022 Dünya Kupası’nı kimin alacağı en çok konuşulan konular arasında bulunuyor.

Ünlü Futbolcular ve Güçlü Takımlar

Dünya Kupası’nda güçlü takımlar ve ünlü futbolcular ilginin çoğunu çekerler. İnsanlar ekran başına geçerek bu takımları ve oyuncuları seyretmek isterler. Özellikle Dünya Kupasında gol sayıları ile dikkat çeken futbolcular ayrı bir dikkatle izlenir. Bunun yanında normalde ayrı takımlarda oynayan çok sayıda yıldızın ülkeleri için bir araya geldikleri görülmektedir. Buda turnuvaya olan ilginin artması anlamına gelir.

Dünya Kupasında En Fazla Gol Atan Yıldızlar

Dünya Kupası, ülkelerin yanında futbolcular içinde büyük bir mücadeleye sahne olmaktadır. Çok sayıda gol atarak tarihe geçmek isteyen futbolcular işin hakkını vermeye çalışırlar. Bu yüzden Dünya Kupası her zaman farklı bir atmosferde geçmektedir. Geçmişten bugüne Klose, Müller, Pele ve birçok Dünya Kupası’nda hafızalara kazındı. İşte en çok gol atan futbolcular;

DİKKAT!  İstanbul Kart HES Kodu Eşleştirme, Tanımlama, Yükleme Ekranı 2023

1. Miroslav Klose

Almanya ile Dünya Kupası’nda buy gösteren Klose, çok sayıda gole imza attı. Yetenekli futbolcunun 4 kez Dünya Kupası’nda yer aldığı bilinmektedir. Bu maçlarda Klose tam tamına 16 gol kaydetmiştir. Tabi bu goller neticesinde Dünya Kupasına Klose ismi altın harflerle yazılmıştır.

2. Ronaldo Nazario

Ronaldo denildiği zaman akla genelde Cristiano Ronaldo gelir. Ancak Real Madrid ve Brezilya için önemli olan Ronaldo Nazario da isminin hakkını vermektedir. Dünya Kupası’nda çıkmış olduğu maçlarda 15 kez gol sevinci yaşayan Ronaldo listede 2. sırada bulunuyor.

3. Gerd Müller

Efsanevi futbolcular arasında yer alan Gerd Müller, Batı Almanya ile Dünya Kupası’nda mücadele etti. Müller’in toplamda atmış olduğu gol sayısı ise 14 olarak bilinmektedir.

4. Just Fontaine

Fransız yıldız Just Fontaine Dünya Kupası tarihinde 13 gol atmayı başardı. Bu gol sayısı ile listenin 4. sırasında yer alıyor.

5. Pele

Dünya yıldızları arasında bulunan Pele herkesin adını bildiği bir futbolcudur. Bu yıldız futbolcunun atmış olduğu gol sayısı ise 12’dir. Oyuncunun görev aldığı maçlarda büyük bir hayran kitlesi elde ettiğini söyleyebiliriz.

6. Sándor Kocsis ve Jürgen Klinsmann

Macar olan Kocsis ve Alman Klinsmann 11 gol sayısına ulaşan futbolculardır. Son derece yetenekli olan bu yıldızlarda Dünya Kupası’na iz bırakmışlardır.

2022 Dünya Kupası’nda gözlerin çevrildiği Messi ve Ronaldo da golcü yıldızlar arasındalar. Cristiano Ronaldo 2022 Dünya Kupası bitmeden geçmişten bugüne 8 gol kaydetti. Messi ise toplamda 6 golde bulunmaktadır. Tabi 2022 Dünya Kupası bitmeden bu yıldızların gol atma olasılıkları halen var.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet