Dolar 32,2640 0.02%
Euro 34,7066 -0.03%
Gram Altın 2.437,71 -0,20%
Çeyrek Altın 3.993,00 -0,42%
Yarım Altın 7.986,00 -0,42%
Tam Altın 15.893,84 -0,20%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Dosyaları Hızlı İndirmenin En Kolay Yolu: BitTorrent

Dosyaları Hızlı İndirmenin En Kolay Yolu: BitTorrent

ABONE OL
24 Temmuz 2023, 17:05:19

A Rainberry Company’nin geliştirmiş olduğu BitTorrent, P2P dosya paylaşım yazılımıdır. En çok kullanılan torrent yazılımlarının başında gelen yazılımın milyonlarca kullanıcısı vardır.

Windows, Android ve Mac işletim sistemlerinde çalışan BitTorrent ile Web’te de dosya paylaşım işlemlerinizi de yapabilirsiniz. Yeni kullanıcılar için Web sürümünde torrentlerin aktarılması önerilirken, deneyimli kullanıcılar için masasüstü versiyonları önerilmektedir. Küçük boyutları sayesinde sistem performansını düşürmeden çalışan yazılım ücretsizdir. Türkçe ve birçok dilde hizmet sunan program ile BitTorrent’ in kurulu tüm bilgisayarlarda dosya paylaşımını hızlıca tamamlayabilirsiniz.

Basit arayüzü ile büyük kitlelerin kolayca kullanabildiği BitTorrent’le müzik, oyun, program, film ve dizilerin torrentlerini bularak, cihazlarınıza indirebilirsiniz. Küçük veya büyük dosya fark etmeksizin, farklı türdeki dosyaları veri kaybı sorunu yaşamadan, yüksek kalitede indirmek için BitTorrent yazılımını kullanabilirsiniz. Toplu torrent indirmeyi sağlayan yazılım ile bant genişliğini düzenleyerek, torrent indirme hızını ve indirme sırasını belirleyebilirsiniz. İndirme hızını belirlediğiniz yazılım ile ağ kaynaklarında tasarrufu da sağlayabilirsiniz.

RSS akışlarını kurarak, torrent indirme işlemini otomatik hale getirebileceğiniz BitTorrent yazılım ile torrent indirme zamanını planlayabilirsiniz. Torrent yüklemeyi bu yazılım ile başlatabilir, durdurabilir ve devam ettirebilirsiniz. Eklenti desteklerine sahip BitTorrent yazılımı yükleme işlemlerinde sarf edilen veri akışını göstermektedir. Yüksek güvenlik önlemleri kullanılsa da dosya paylaşım yazılımı olduğu için dikkatli kullanılması gereken bir yazılımdır.

BitComet, Vuze ve uTorrent gibi rakip yazılımlarından farklı olarak BitTorrent yazılımında torrent indirme işlemi sırasında indirilen kısmı kadar dosyaları açabilirsiniz. İndirme sırasındaki yaşanan kesintiler sebebiyle dosya kaybı sorunu yaşanmamaktadır. Torrentleri uzaktan indirmeleri kolaylaştıran yazılım ile mekana bağlı kalmadan dosyaları indirebilirsiniz.

BitTorrent yazılımındaki bazı özellikler;

  • Bant genişliğini belirleyebilme
  • İndirme zamanını planlayabilme
  • İndirme işlemini başlatma, durdurma ve devam ettirme
  • Çapraz platform desteği
  • Basit arayüz
  • Güçlü arama motoru
  • Speed Guide desteği
  • Eklenti desteği
DİKKAT!  Fortnite Dolaylı Yoldan iOS Platformuna Geri Dönebilir

BitTorrent ve diğer P2P dosya paylaşım yazılımlarının güncel versiyonlarını, yazılımın yeni adresi www.indiriste.com sitesinde bulabilirsiniz.


Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet