Dolar 32,3579 -0.26%
Euro 34,7063 -0.12%
Gram Altın 2.436,45 -0,09%
Çeyrek Altın 4.091,00 -0,75%
Yarım Altın 8.206,00 -2,11%
Tam Altın 16.239,95 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
DİB YARDIMCISI İŞLİYEN’İN TOKAT PROGRAMI SONA ERDİ

DİB YARDIMCISI İŞLİYEN’İN TOKAT PROGRAMI SONA ERDİ

ABONE OL
24 Şubat 2020, 10:37:26

Diyanet Tokat Aile Okulu Projesi kapsamında Tokat İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri tarafından düzenlenen ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen tarafından verilen ”Kur’an ve Sünnete Göre Aile Olmak” konulu konferanslar serisi Tokat Merkez ve ilçelerinde gerçekleştirildi.

            20 Şubat Perşembe itibariyle Erbaa ve Niksar ilçelerinde vatandaşlarla ve İHL öğrencileriyle bir araya gelen DİB Başkan Yardımcısı İşliyen, ailede sevginin tesis edilmesi gerektiğini, sevginin tesisi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan yerine getirilmesi gerektiğini söyledi. Evliliklerde cennet yolculuğu yapılabilecek eş seçiminin esas alınarak hareket edilmesi gerektiğini ifade eden İşliyen, Tokat programının ikinci gününe Vali Dr. Ozan Balcı’yı ziyaret ederek başladı. Ziyarette DİB Yayınlarından “Hadislerle İslam” adlı eseri  Vali Dr Ozan Balcı’ya  hediye etti.

            26 Haziran Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen konferansta, “ailede huzur ve saadetin oluşması için sevgi, merhamet ve güzel ahlak’ın vazgeçilmez unsurlar olduğunu Kur’an ve sünnetten örnekler vererek açıkladı.

            Cuma Namazından önce Ali Paşa camisinde vaaz eden İşliyen, Reşadiye ilçesinde Aile Okulu konferans vererek Almus Aliyyu’l Murtaza Kur’an Kursu’nda hafız öğrencilerle bir araya geldi.

Son olarak Tokat Merkezde görev yapan Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileriyle personel buluşması gerçekleştiren İşliyen, Tokat’ta vatandaşların İl Müftülüğü tarafından devam ettirilen Aile Okulu Projesine gösterdikleri ilgiden memnun olduğunu ifade ederek, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili şahsında tüm personele teşekkür ederek Tokat’tan ayrıldı.

DİKKAT!  Giresun Nöbetçi Eczaneler
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet