Dolar 32,3934 -0.15%
Euro 34,7814 0.1%
Gram Altın 2.435,48 -0,13%
Çeyrek Altın 4.065,00 -1,38%
Yarım Altın 8.156,00 -2,71%
Tam Altın 16.160,69 -0,49%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
CHP’DEN AK PARTİ’YE KINAMA

CHP’DEN AK PARTİ’YE KINAMA

ABONE OL
09 Mart 2020, 11:22:49

CHP İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat’ın, CHP’ye yönelik açıklamalarını kınadıklarını bildirdi.

            CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat’ın CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un TBMM’de yaptığı açıklamalara ilişkin yaptığı açıklamayı eleştirdi. CHP Tokat İl Başkanlığı olarak amaçlarının gerilimi tırmandırmak olmadığını ancak açıklama yapma gereği duyduklarını ifade eden Çağdaş Kurtgöz, “Her fırsatta CHP’nin adını FETÖ ile PKK ile ilişkilendiremeye çalışanlara en büyük cevabı tarih vermektedir. AKP Tokat İl başkanının yaptığı açıklamayı ve partimize yönelik sözlerini esefle kınıyoruz.” dedi.

            AKP yetkililerinin tarihte yaptıklarıyla bugün söyledikleri her cümlenin cevabını kendi kendilerine verdiğini ifade eden Kurtgöz, şunları kaydetti:

            “Bugünün FETÖSÜ bir zamanlar muhterem hoca efendiydi, FETÖ’nün Avukatlığını yapanlar bugün FETÖ ile CHP’yi nasıl ilişkilendirirler. Barzani, meydanlarda alkışlanmıyor muydu, teröristlerin ayağına bu milletin onurlu Savcı ve Hâkimlerini gönderip Habur’da çadır mahkemesi kurduranlar, CHP‘yi PKK ile nasıl ilişkilendirirler. Bir tek evladımızın tırnağı kanasa, içimiz yanarken; İdlip’te  şehitlerimizin olduğu bir dönemde, devlet erkânından beklenen açıklamalar gelmedi. Şehit haberleri bir bir gelirken ülkenin Cumhurbaşkanı, Bakanı yokmuş gibi Hatay valisi açıklama yaptı. Her açıklamada bir şehit haberi daha eklendi. Bizim içimiz yanarken, anaların feryadı ülkeyi sarmışken, Şehitlerimizin acıları taptazeyken hep birlikte gülüşmeleri unutulmayacak! Bu ülkenin belleğinde taze bir yara gibi kalacaktır. Ülkede en çok birlik ve beraberlik duygusunu öne çıkartacağımız günleri yaşarken, canlarımızı yitirmişken, ne oldu, Sayın Cumhurbaşkanı çıkıp Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaretler savurdu. Ayrıştırıcı, ötekileştirişi bu dili kabul etmiyoruz! Biz önce evladını kaybeden analara hesap verilmesini, kahraman vatan evlatlarımıza yapılanların hesabının sorulmasını bekliyoruz! Geçtiğimiz günlerde TBMM’de son derece üzücü bir olay meydana geldi. TBMM Genel Kurulu’nda, Grup Başkanvekilimiz Sayın Engin Özkoç’a bir saldırı gerçekleştirildi. AK Parti grubu tarafından gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. TBMM kavganın, ötekileştirmenin değil, birliğin ve milli iradenin yeridir. Bu arada şunu açıklıkla ifade edelim ki : Kaba kuvvetle, nefret söylemleriyle hiçbir Cumhuriyet Halk Partili yıldırılamaz. Bu ülkenin her evladını kendi evladı gibi gören; Eşitlik, Hak, Hukuk ve Adalet mücadelesini hiç bırakmayan,  cesur, korkusuz Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Grup Başkanvekilimiz Engin Özkoç’ un yanındayız. Tekrar Şehitlerimize Allah’ tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyoruz.”

DİKKAT!  ŞEHİR MÜZESİ ŞEHİR ARŞİVİ NİTELİĞİ TAŞIYACAK
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet