Dolar 32,2163 0%
Euro 35,0365 -0.05%
Gram Altın 2.510,10 0,38%
Çeyrek Altın 4.124,00 1,40%
Yarım Altın 8.250,00 1,44%
Tam Altın 16.359,32 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
CANVA GİF Yapma (GİF Yapma Programı Ücretsiz) PC

CANVA GİF Yapma (GİF Yapma Programı Ücretsiz) PC

ABONE OL
04 Mayıs 2023, 20:22:20

Canva’nın yeni GİF oluşturma aracı, PC kullanıcıları için ücretsiz olarak sunuluyor. Bu araç sayesinde video klipleri veya görselleri ücretsiz ve kolayca GİF formatına dönüştürebilirsiniz. Canva’nın bu aracı, içeriklerinizi canlandırmak ve sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarınızı daha ilgi çekici hale getirmek için mükemmel bir seçimdir. Ayrıca, GİF oluşturma aracı, Canva’nın diğer özelliklerine erişmenizi de sağlar. Bu özellikler arasında tasarım yapma, görseller düzenleme, poster, infografik, logo tasarımı ve daha birçok özellik yer alır. Canva’nın GİF yapma aracı, her türlü ihtiyacınız için kolay ve hızlı bir çözüm sunar.

Gif Yapma Programları

Gif yapma programları sayesinde, istediğiniz şekillerde Gif’ler oluşturabilirsiniz. Bunun için çeşitli Gif programları mevcuttur. Biz de özellikleri ile birlikte en iyi Gif yapma programlarını derledik.

Online Gif Hazırlama Programları

Canva

Canva, kullanıcılarına online Gif yapma özelliği sağlamaktadır. İlk olarak siteye https://www.canva.com/tr_tr/yapma/gif-olusturucu/ giriş yapın. E-posta veya Facebook hesabınızı kullanarak giriş yaparak ücretsiz bir Canva hesabı oluşturun. Klibi yükleyin, kırpın ve özelleştirin. Gif’inize metin ekleyin, farklı yazı tipleriyle oynayın ve efektler uygulayın. Ayırmak istediğiniz öğeler varsa, bu öğeleri seçin ve “Grubu Dağıt” düğmesine tıklayın. Belirli bir öğeye tıklayın ve bir hareket stili seçmek için “Animasyon” seçeneğini seçin. Sağ üst köşedeki indir düğmesine tıklayın. Seçilen sayfalarını kaydetmek için GIF biçimini seçin.

Giphy

Giphy ile GIF’ler ve arka planlar oluşturun. Altyazılar, filtreler, çıkartmalar oluşturun.

PC Gif Hazırlama Programları

Makeagif

Bu MakeaGif sayesinden istediğiniz platformda istediğiniz şekilde gifler yapabilirsiniz. Youtube, Facebook, WhatsApp ve diğer yerlerde oluşturabilirsiniz. İlk olarak siteye https://makeagif.com/ giriş yapın. Daha sonra kayıt olun. Facebook ve Twitter’dan direkt olarak giriş yapabilirsiniz. Burada hangi platformdan oluşturmak istiyorsanız orayı tıklayın. Gif’lerinizi oluşturun.

DİKKAT!  Zeytin Neden Tek Sayıda Yenir

Visme

Animasyonlu GİF yapma programımızla, yüksek kaliteli GİF’ler oluşturun. İlk olarak siteye https://www.visme.co/tr/gif-yapma-programi/ giriş yapın. GİF şablonlarımızdan birini özelleştirin ve animasyon hızını ayarlayın. Fotoğraflardan GİF’ler oluşturun ve markanızın renklerini ve yazı tiplerini ekleyin. 1080×1080 pikselin altındaki herhangi bir resim GİF olarak indirilebilir.

İMGUR

İmgur ile istediğiniz GIF’i anında oluşturun. Birbirinden farklı videolar oluşturabilirsiniz. İlk olarak siteye https://imgur.com/ giriş yapın. Daha sonra üye olun. Sol üst köşede “New Post” kısmına tıklayın ve Gif oluşturmaya başlayın.

Android ve iOS Gif Yapma Uygulamaları

GroupMe

GroupMe, GIF’leri arayın ve gönderin. Sohbette görüntülenen URL’lerden paylaşılan içeriği görün. Ayrıca birini telefon numarası veya e-posta adresi aracılığıyla bir gruba ekleyin. GroupMe’de yenilerseniz hemen SMS üzerinden sohbet etmeye başlayabilirsiniz. GroupMe iOS veya Android uygulamasını indirin.

GIF Maker – ImgPlay

GIF Maker – ImgPlay uygulamasıyla GIF yapın. GIF’leri kolayca özelleştirebilirsiniz. Kendi fotoğraflarınız ve GIF’lerinizle çıkartmaları ile özelleştirin. iOS ve Android uygulamalarını indirin.

Gif Yapma Programı – Hareketli Animasyon Oluştur

Bu Gif yapma programı ile üç boyutlu hareketli animasyon efektleri elde edebilir, etkileyici logolar ve hareketli avatar resimleri oluşturabilirsiniz. iOS uygulamasını indirin.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet