Dolar 32,5640 0.2%
Euro 34,9564 -0.1%
Gram Altın 2.442,40 0,25%
Çeyrek Altın 4.131,00 0,22%
Yarım Altın 8.399,00 0,19%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Büyükçekmece’ye Yeni Bir Proje Geliyor

Büyükçekmece’ye Yeni Bir Proje Geliyor

ABONE OL
20 Eylül 2022, 13:08:00

Büyükçekmece’ye Yeni Bir Proje Geliyor

Bir Akyapı Projesi olan Big Country Büyükçekmece, sizlere daha konforlu ve kaliteli bir yaşam alanına sahip olma imkanı sunmaktadır. Yıllarca elde edilen deneyim ve tecrübe ile oluşturulan bu yaşam alanı, her tarza ve zevke hitap edebilen tasarımlara sahiptir. Alanında uzman çalışma kadrosu ile özenle hazırlanan bu proje, sizlere hem sakin hem de keyifli aktiviteler gerçekleştirebileceğiniz bir alan hazırlamaktadır. Büyük ve kalabalık şehrin karmaşasından ve kalabalığından sıkılanlar için muhteşem bir seçenek olan Big Country, aynı zamanda şehre yakın konumu ile de dikkat çekmektedir. Gelişmeye devam eden İstanbul’da artık her yere, istenilen zamanlarda ulaşmak mümkündür. Bu sayede, Big Country harika bir lokasyonda hayata geçirilmektedir.

Geniş Yaşam Alanları İle Rahat Edin

Big Country projesi, en çok vakit geçirilen evlerin sizler için önemini bilerek planlamaları gerçekleştirmektedir. Geniş mutfaklar, yatak odaları, oturma odaları, banyo ve misafir odaları ile oldukça kullanışlı alanlara sahip olacaksınız. Büyük ve geniş camlar ile sahip olacağınız evlerin ferah ve aydınlık olması sağlanmıştır. Bu sayede, ev içerisinde otururken bile canınızın sıkılmasını engelleyecek deniz ve göl manzarasını seyretme imkanınız olacaktır.

Bahçe Şöminesi İle Akşamlarınızı Renklendirin

Akyapı firmasına ait olan Big Country projesi, bahçe şömineleri ile dikkat çekmektedir. Oldukça şık ve modern bir tasarıma sahip olan şömineler, havuz başında ateş yakarak eğlenceli ve keyifli akşamlar geçirmenizi sağlayacaktır. Soğuk kış günlerinde bile, bahçe keyfinizi bölmek zorunda kalmamanız için özenle tasarlanan şömine etrafında, sevdikleriniz ile yemek yiyebileceğiniz geniş bir alana da sahip olacaksınız. Evlerin geniş iç alanlarının yanı sıra, oldukça geniş ve kişiye özel bahçe alanları da sizlerin konforlu ve güvenli bir yaşam sürebilmeniz adına tasarlanmıştır.

DİKKAT!  Parliament Ne Kadar

Geniş Kullanım Alanları İle Konforu Yaşayın

Big Country projesinde yer alan villalar, kişilere özel müstakil bir yaşam alanı sunmaktadır. Apartman ve site gibi toplu yaşam alanlarından sıkılanlar, alt ve üst kat komşuları ile gürültü sorunu yaşayanlar için müstakil yaşam oldukça cezbedici gelmektedir. Tek katlı ve birbiri ile bağımsız özel alanlara sahip olan villalar, farklı oda sayılarına sahip olarak tasarlanmaktadır. Bu sayede, kalabalık ailelerin ya da sıklıkla misafir ağırlayan ailelerin geniş bir kullanım alanına sahip olması planlanmıştır. Big Country projesinde yer alan villa seçenekleri şu şekilde sıralanabilir,

  • 4+1 sunset villalar,
  • 5+1 sunrise villalar,
  • 6+1 rainbow villalar,
  • 7+1 starlight villalar

Her villa seçeneği içerisinde giyinme odaları, kiler, çamaşır odası ve ebeveyn yatak odaları ile bu odalarda ebeveyn banyoları yer almaktadır. İhtiyacınız olan geniş alana ve düzene sahip olabileceğiniz bu villalardan satın almak için firmamız ile iletişime geçebilir, aklınızdaki soruları sorabilir ve işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet