Dolar 32,4135 0.11%
Euro 34,8446 0.04%
Gram Altın 2.404,87 0,34%
Çeyrek Altın 4.017,00 0,32%
Yarım Altın 8.033,00 0,31%
Tam Altın 15.822,70 -0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BAŞKENT TOKATLILAR DERNEĞİ NÖBET DEĞİŞİMİ YAPTI

BAŞKENT TOKATLILAR DERNEĞİ NÖBET DEĞİŞİMİ YAPTI

ABONE OL
08 Nisan 2019, 07:10:21

Bir grup Tokat ve Türkiye sevdalısının desteği ve İbrahim Ocak’ın önderliğindeki BAŞTEK 2016 yılından beri üç yıl boyunca Tokat ve Tokatlılar için çalışmalarını sürdürdü.

            BAŞTEK olağan genel kurulu 06 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 13.30'da gerçekleştirildi. Olağan genel kurula Ankara'daki Tokatlı STK’lardan Tokat Dernekler Federasyonunu (TOKFED) temsilen genel başkan yardımcısı Adem Karaca,  Tokatlı Sanayici ve İş Adamları Derneğini (TOSİAD) temsilen önceki dönem genel başkanları; Sadık Saper, Abdulkadir Şahin ile Basın Yayından Sorumlu genel bakan yardımcısı Faik Kafalı ile genel başkan Cemal Kutlu, Film yapımcısı Erol Koçan, RTÜK Üst Kurul Uzmanı Mahmut Demiryürek ile Emekli büyükelçi Hulusi Kılıç, Vali Amir Çiçek katıldı.ba%C5%9Fkent%20tokatl%C4%B1lar%20derne%C4%9Fi2

 

 

            Özellikle; 6 Ocak 2019 Pazar günü Sincan– Ankara'da düzenlenen I. Zile Kültür ve Turizm Çalıştayı ile Tokatlı STK’ların ve Tokatlıların dikkatini çeken Prof. Dr. Yaşar Özgök ve ekip arkadaşlarının disiplinli çalışması ve ortaya çıkan projeler yeni bir heyecan yarattı. Dernek başkanı İbrahim Ocak, büyük bir özveriyle görevini Prof. Dr. Yaşar Özgök'e devretti.

            Divan başkanlığını Vali Amir Çiçek'in, katip üyelikleri ise Mamut Demiryürek ve Cemal Kutlu’nun  yaptığı BAŞTEK genel kurulunda; Yönetim kurulu asıl ve yedek üyeliklerine, Prof. Dr. Yaşar Özgök,   Prof. Dr. İbrahim Tüzer, Ayhan Özçelik, Hasan Hüseyin Koç, Mustafa Çağlar, Gürses Başaran, Ali Çalışgan ve  Sevim  Aldemir, Firuze Meral, Sadık Saper, Faik Kafalı, Abdullah Baygül, Erol Koçan, Mustafa Göy,  Denetim kurulu asıl ve yedek üyeliklerine; Av. Mustafa Ali Erdost, Devrüş Özbilgin, Ahmet Yurdakul, Muammer Özdemir, Şevki Keskin, Adem Karaca, Disiplin kurulu asıl ve yedek üyeliklerine; Fatma Dinçer, Şanser Gündüz, Behiye Aldemir, Yeşim Yücel, Abdullah Küçükkuş, Metin Şahin seçildi.

DİKKAT!  UNESCO KULÜBÜ KIZ ÇOCUKLARI İÇİN KÖY OKULUNDA

            Dilek ve temennilerde söz alanların ortak görüşü; Ankara’daki Tokatlı STK’ların tek çatı altında birlikte çalışmasının daha iyi ve faydalı olacağı üzerine oldu.

            Seçilen yönetim kurulunu temsilen söz alan Prof. Dr. Yaşar Özgök; öncelikle İbrahim Ocak ve arkadaşlarına, katılımcılara, yol arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür ederek, “Çıktığımız bu yolda Tokatlı yerel yönetici ve gurbetteki STK’larla hep birlikte çalışmak istiyoruz ama bu olmazsa da ekip çalışmamıza asla ara verilmeyeceğiz." dedi.

            Divan başkanı, "Seçilenleri tebrik ediyor, görevlerinde başarı inancımla, bu olağan genel kurulunuzun tüm sonuçlarıyla ilimiz Tokat ve ülkemize hayırlı olsun diyor ve gündemi kapatıyorum." dedi.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet