Dolar 32,3645 -0.37%
Euro 34,6781 -0.41%
Gram Altın 2.394,11 -1,18%
Çeyrek Altın 3.999,00 -1,04%
Yarım Altın 7.996,00 -1,38%
Tam Altın 15.822,70 -0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BAŞKAN EROĞLU ALMUSLULAR İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN EROĞLU ALMUSLULAR İLE BİR ARAYA GELDİ

ABONE OL
17 Nisan 2018, 09:48:42

Almuslular Sohbet Sofrası Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nu ağırladı.

            Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Almuslular Sohbet Sofrasında misafir oldu. Tokat’ta oturan Almusluların oluşturduğu ve sekiz yıldır her ay bir araya gelen Almus sevdalısı Almuslular, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile Tokat’ı konuştu.

            Almuslular Sohbet Sofrasına konuk olan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu; Tokat şehir merkezine yapılan iyileştirmeleri, gerçekleştirilen projeleri, şehrin gelecek vizyonunu ve istihdam alanlarını anlattı.

            Tokat’ın gelişip güzelleşmesi,yaşanabilir bir şehir olmasını gerçekleştirmek için yapılması gerekenleri belirten Başkan Eroğlu,  istihdamı geliştirecek alanların hazırlanması,       Demiryolunu,Havaalanı,Karadeniz-Akdeniz eksenli karayolu bağlantısı konuları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

            Başkan Eroğlu,  Kanal-Tokat, Tokat içmesuyu projesi, sanayi çarşısının geleceği, kapalı pazar yeri projeleri ile ilgili bilgiler vererek, “On yıl sonra 250 bin nüfuslu olacak şehrimize uygun planlamalar yapıyoruz” dedi.

            Sekizinci yılında, Almuslular sohbet sofrasına Avukat Nuri Karaca, Eğitimci Ömer Faruk Aybek, İşadamı Mustafa Çakır, Ak Parti Eski İl Başkanı Eşref Armağan, CHP Tokat İl Eski Başkanı Dursun Aytaç, Çevreli Belediye Başkanı Ercan Gürer, Kınık Belediye Başkanı H.Yusuf Geçene,Almus belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Barış katıldı.

DİKKAT!  Değerli Taşların Büyülü Dünyası: Saf Pırlanta'nın Eşsiz Koleksiyonu
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet