Dolar 32,5540 0.29%
Euro 34,9114 0.33%
Gram Altın 2.445,56 0,28%
Çeyrek Altın 4.096,00 -0,63%
Yarım Altın 8.256,00 -1,51%
Tam Altın 16.239,95 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BASIN MENSUPLARI TOPLUMUN VİCDANIDIR

BASIN MENSUPLARI TOPLUMUN VİCDANIDIR

ABONE OL
10 Ocak 2018, 12:39:19

Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, gazetecilik mesleği ve basın mensupları için, “Zor ancak, son derece önemli bir görevi fedakârca ifa eden basın mensuplarımız, milletimizin duyan kulağı, gören gözü, konuşan dili, yazan eli ve hak terazisinden sapmayan vicdanıdır.” ifadelerini kullandı.

            Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle mesaj yayınladı.

            Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, “İnsanoğlunun bilgi ve öğrenme açlığı yüzyıllardır süregelen bir olgudur. Çevremizde ve dünyada olup biteni öğrenme ve bunları da çevremiz ile paylaşma bir ihtiyaçtır. Zor ancak, son derece önemli bir görevi fedakârca ifa eden basın mensuplarımız, milletimizin duyan kulağı, gören gözü, konuşan dili, yazan eli ve hak terazisinden sapmayan vicdanıdır. Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından ve temel taşlarından olan basın, her zaman ve her yerde doğru, tarafsız, ilkeli haber vererek, objektif davranarak haber alma özgürlüğümüzü sağlayan en etkili araçtır. Sürekli kendini yenileyerek daha kaliteli hizmet anlayışı doğrultusunda çalışan, kamuoyu ve kamu arasında köprü kuran, kamuoyunun nabzını tutan, ülkemizin gelişen ve güçlenen demokrasisine önemli katkıları olan basınımız görevini büyük gayretler sarf ederek yerine getirmektedir.

            15 Temmuz 2016 tarihinde ülke olarak karşı karşıya kaldığımız hain darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren devletinin ve milletinin yanında yer alan gazetecilerin ve basın yayın organlarının bu hain darbe girişiminin başarısız olmasında ne kadar etkili olduğuna hep birlikte şahit olduk. Sadece 15 Temmuz’da değil, öncesinde ve sonrasında gerçekleştirilen terör saldırılarının arka planında yatan gerçekleri deşifre etme ve kamuoyunu doğru bilinçlendirme noktasında da gazetecilerimizin üstlendiği görev çok büyüktür.

 

            Dünyadaki gelişmelerden bizleri haberdar edebilmek adına görevlerini yerine getirirken canını bile feda etmekten çekinmeyen basın mensubu her bir arkadaşımızın, güçlü demokratik bir toplum için çabalarını sürdüren bu konuda emek veren tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

DİKKAT!  TOKAT TURİZMİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet