Dolar 32,5482 0%
Euro 34,8332 -0.11%
Gram Altın 2.430,47 0,01%
Çeyrek Altın 4.132,00 -0,39%
Yarım Altın 8.391,00 -0,36%
Tam Altın 16.393,79 -1,36%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
YÜCEL BULUT’UN YOĞUN TOKAT PROGRAMI

YÜCEL BULUT’UN YOĞUN TOKAT PROGRAMI

ABONE OL
30 Aralık 2019, 10:42:57

TBMM’nin bütçe görüşmeleri sonrasında çalışmalarını ara vermesini fırsat bilen Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat ve ilçelerinde ziyaret ve çalışma programları yaptı.

ÜZÜMÖREN’DE HALK BULUŞMASI

Yücel Bulut, Üzümören Kasabasında hayatını kaybeden askerin ailesini ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu. Üzümören’de vatandaşlara hitap eden Yücel Bulut, köylünün ve çiftçinin durumunu bildiğini, sorunları TBMM’ye taşıdığını belirtti.

TURHAL KADIN KOLLARI KAHVALTI PROGRAMI

Turhal’da kadın kolları ile kahvaltı programında bir araya gelen yücel Bulut, “Emek ve fedakarlıklarıyla, mücadelemizi taçlandıran ve adeta bir aile gibi olduğumuz kıymetli hanımefendilerden Allah razı olsun” dedi.

PAZAR İLÇE TEŞKİLATI ZİYARETİ

Pazar İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Ocak ayına yönelik çalışma program yapan Yücel Bulut, “Ocak ayında Pazar İlçemize bağlı köylerimize yapacağımız ziyaretlerimizi planladık. İlçe teşkilatımızın çalışmaları bizleri daha ileriye götürecektir” diye konuştu.

ÖZÇELİK’İ HASTANEDE

Bu arada Turhal Devlet Hastanesinde tedavi gören MHP Turhal Belediye Meclis Üyesi Feridun Özçelik’i ziyaret eden Yücel Bulut, “Meclis üyesi arkadaşımız Feridun Özçelik’in bir an önce sağlığına kavuşarak, aramıza dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

ERBAA ÇALIŞMA PROGRAMI

Yücel Bulut, Erbaa’da da bir dizi incelemelerde bulundu. Erbaa İlçe Başkanı Abdullah Uslu ve göreve başlayan yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yücel Bulut, “Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızın başarılı olacaklar, bayrağı daha da yukarıya taşıyacaklardır. Allah muvaffak eylesin” dedi.

Erbaa Ziraat Odasını ziyaret eden Yücel Bulut, Yönetim Kurulu Başkanı Arif Yılmaz Köksal ve yönetimi ile Erbaa’nın sorunları üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Bulut, “Sayın Arif Yılmaz Köksal ve yönetimine nezaketleri için teşekkür ediyorum” dedi.

GÖKAL BELDE ZİYARETİ

Erbaa İlçe Başkanı Abdullah Uslu, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Tanoba Belediye Başkanı Vural Özdemir, İl Genel Meclisi Üyeleri ve MHP Tokat İl Başkanlığı yöneticileriyle birlikte Gökal Belediye Başkanı Osman Akbulut ve beldeyi ziyaret eden Yücel Bulut, “Gökal’e verilen sözleri yerine getirmek konusunda kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

DİKKAT!  MHP TOKAT MERKEZ İLÇEDE MURAT YÜCEL DÖNEMİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet