Dolar 32,5038 0.08%
Euro 34,7826 -0.12%
Gram Altın 2.496,86 0,50%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.852,00 -0,38%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
YKS ADAYLARININ YARDIMINA POLİS EKİPLERİ YETİŞTİ

YKS ADAYLARININ YARDIMINA POLİS EKİPLERİ YETİŞTİ

ABONE OL
29 Haziran 2020, 14:31:25

Tokat’ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na giren (YKS) kimliklerini evde unutan ve kaybeden adayların yardımına polis ekipleri yetişti.

İyi bir üniversitede okuma hayali kuran milyonlarca öğrencinin eğitim hayatını etkileyecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)  hafta sonu gerçekleşti. Cumartesi TYT, pazar günü ise AYT ve YDT sınavları yapıldı. Sınav öncesi, kimliklerini evde unutan ve kaybeden adayların yardımına polis ekipleri yetişti. İl Nüfus Müdürlüğü’nde işlem yaptıran 4 aday, sınava girecekleri okullara polis araçlarıyla yetiştirildi. Kimliğini unutan bir öğrenci ise sınava giremedi. YKS’nin ikinci oturumu AYT’ye girmek için sınav salonlarına gelen adaylar, sınava 1 saat kala güvenlik kontrolünden geçirilerek, salonlara alındı. Güvenlik kontrolü sırasında plastik su şişelerindeki etiketler alındı, adayların üzerindeki metal toka, yüzük, kolye ve kemerler de çıkartıldı. Kimliklerini evde unutan ve sınava geç kalan adayların yardımına ise polis ekipleri yetişti. Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu’nun talimatı doğrultusunda Tokat Valiliği İl Nüfus Müdürlüğü önünde de resmi araçlar ile polis ekipleri bekledi. Kimliklerini kaybeden ya da üzerinde fotoğraf olmayan 4 aday da İl Nüfus Müdürlüğü’nde geçici kimlik çıkardıktan sonra polis otosu ile sınavlara girecekleri okullara bırakıldı. Adaylar sınavda ter dökerken, yakınları da dışarıda başarıları için dua etti.

EVDE MAHSUR KALAN GENCİ, İTFAİYE SINAVA YETİŞTİRDİ

Yazıcıoğlu Mahallesi Yeni Hayat Evleri’nde oturan Abdülbaki Demirci, YKS gitmek için evden çıkacağı sırada kapının kilidinin bozulması sonucu evde mahsur kaldı. Demirci, Tokat Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangın merdivenini apartmanın 4’üncü katına uzattı. Yangın merdiveni ile mahsur kaldığı evden kurtarılan Demirci sınava yetiştirildi.

yks1
YKS ADAYLARININ YARDIMINA POLİS EKİPLERİ YETİŞTİ
DİKKAT!  SÜRÜ YÖNETİMİ ELEMANI KURSU BAŞLADI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet