Dolar 32,5475 0.02%
Euro 34,9303 0.23%
Gram Altın 2.430,07 0,28%
Çeyrek Altın 4.106,00 -0,34%
Yarım Altın 8.351,00 -0,17%
Tam Altın 16.308,68 0,09%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Yenilenmiş Telefonlar, Easycep İle Yeniden Hayat Buluyor

Yenilenmiş Telefonlar, Easycep İle Yeniden Hayat Buluyor

ABONE OL
18 Mayıs 2021, 16:07:30

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş telefon mağazası sloganıyla hizmet veren Easycep, telefon ve diğer elektronik cihazların satın ve alımı kapsamında birçok hizmeti vatandaşların ayağına getiren bir pazaryeri uygulaması olarak tanınıyor.

Easycep, ikinci el telefon alımı, telefon satımı, aksesuar satım ve alımı, Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, markalarının satışı ve alımı ile akıllı saat alım satımı, tablet alım ve satımı, bilgisayar alımı ve satımlarıyla müşterine hizmet ediyor.

İkinci El Telefon Alım Satımına Yeni Bir Soluk Getiriyor

Marka, sanal olarak hayata geçirdiği eski telefonunu tıkla ve sat hizmetiyle telefon alım ve satımına yeni bir soluk getiriyor. Telefonu veya tabletini satmak isteyenler için ister nakit ister takas et seçeneğiyle kısa sürede teklif verilebiliyor. Marka, satılan bütün yenilenmiş telefonlarına 12 ay marka garantisi veriyor.

Marka satılan yenilenmiş telefonlar üç kategoride satışı yapılmaktadır. Mükemmel kategoride olan telefonlar, sıfırdan farksız ve hiçbir kusuru olmayan telefonlar iken, çok iyi kategorisinde olan ürünler, birkaç çizik içerebilir. Bütün fonksiyonları da çalışmaktadır. İyi kategorisinde olan ürünlerde ise birkaç çizik olsa da bütün fonksiyonları çalışan telefonlar olduğu ifade ediliyor.

Firma, sattığı bütün telefonları özel kutusunda, kutusunda telefon, data kablosu, şarj adaptörü ve garanti belgesiyle gönderim yapıyor. Şirket, telefon için sağlanan 12 ay garanti ve kalıcı silinmiş veriler seçenekleriyle garantileri ve sorumlu oldukları garantisini veriyor.

Telefon Alış ve Satışında Kargo Ücretsiz

Telefonlarının satışını internet aracılığıyla Easycep şirketine satış sonrasında oluşturulan form ile cep telefonunu anlaşmalı kargolara bıraktıktan sonra kargo şirketi güvenli şekilde şirkete ulaştırıyor. Kargo ve diğer ücretleri şirket karşılıyor. Ayrıca site üzerinden alınan tüm telefonlar için kargo ücretsiz olarak gönderiliyor.

Site Üzerinden Alınan Telefonlar 14 Gün İçinde İade Edilebiliyor

Şirket, site üzerinden alınan telefonların iade işlemi için 14 gün içinde sitede bulunan iade formunun doldurularak iade edilebileceğini ifade ediyor.

DİKKAT!  Afyon Haberlerinde En Yeni Gündem

Şirket, hiçbir zaman kişiler bilgilerin satılmayacağını, müşteri tarafından unutulmuş olan herhangi bir sim kartın ve hafıza kartının da imha edildiğini kaydetti.

Şirketin internet sitesine siteye giren müşteriler her şeye kolayca ulaşabiliyor. Satın almak veya satış yapmak isteyenler için kolay bir arayüz sunuluyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet