Dolar 32,5180 -0.1%
Euro 35,0009 0.28%
Gram Altın 2.425,67 0,10%
Çeyrek Altın 4.126,00 0,15%
Yarım Altın 8.378,00 0,16%
Tam Altın 16.294,20 -0,61%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
www.medikaldolap.com

www.medikaldolap.com

ABONE OL
26 Şubat 2022, 11:35:34

Sağlık sektöründe çalışanların vazgeçilmez eşyalarından olan medikal ürünler, kaliteli, uygun fiyatlı ve çeşitli olarak işletme tarafından sunuluyor. Özellikle hafta içi verilen siparişlerin aynı gün kargoda olmasını sağlayan işletme, belirli bir meblağ üzerinde de ücretsiz kargo imkanı sunarak müşterilerinin keyifli alışveriş yapmasını sağlıyor.

Sürekli olarak kullanılan sağlık sektöründeki tekstil ürünlerinin hem kaliteli hem de uygun fiyatlı olması gerekiyor. İşletme bunun bilincinde olarak müşterilerine hizmet sunuyor.

Basic ve Desenli Scrubs

Düz ve sağlık işletmelerinde en çok tercih edilen scrubs modellerini ve dileyenlerin özel desenli scrubs bulabileceği işletme, müşterilerine en iyi kumaşlarla üretilmiş ekipmanlar sağlıyor. Özellikle uzun saatler boyunca giyilmesi gereken scrubs ürünlerinde, hem geniş beden seçeneği hem de renk seçeneği sunuyor.

Ürünlerde, kadın ve erkek olarak çeşitler bulunurken aynı zamanda uzun ve kısa kollu çeşitler de sunuluyor. Desenli scrubs ürünlerinde Atatürk imzalı ve balık, köpek, güneş, geometri, kafatası desenli gibi çeşitlerle hizmet veriyor.

Desenli Medikal Bone Çeşitleri

Satın aldığınız medikal dolap scrubs ürünlerine uygun desenlerde boneler de bulabileceğiniz işletme, müşterilerine sağlıklı kumaşlardan üretilmiş ürünler sunuyor. Renk ve desen çeşitliliği son derece geniş olan firmadan, dilediğiniz boneleri sipariş edebilir, işyerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özel ameliyathane kıyafetlerinden olan bonelerde, hijyenik olması aranan ilk özellikken artık özelleştirilebilir olması da dikkat çekiyor.

Medikal Aksesuarlar

Doktorların en sık kullandığı aksesuarlardan olan maskeler, yine scrubs ve bonelerdeki gibi çok çeşitli renklerde ve desenlerde müşterileriyle buluşuyor. İndirimli ve uygun fiyatları, diğer işletmelerin önüne geçmesini sağlıyor. Güvenli medikal alışverişler için tercih edebileceğiniz işletme, müşteri memnuniyetini garanti ediyor. Ziyaret ederek en uygun fiyatlı ve beğendiğiniz ürünleri favorilerinize ya da sepetinize ekleyebilir ve satın alabilirsiniz.

DİKKAT!  TOGÜ'DE İNSANSIZ HAVA ARAÇLARI KONFERANSI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet