Dolar 32,5679 0.04%
Euro 34,8647 -0.06%
Gram Altın 2.434,67 0,19%
Çeyrek Altın 4.137,00 -0,27%
Yarım Altın 8.399,00 -0,26%
Tam Altın 16.294,20 -0,61%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Veri Cloud: Başarılı, Profesyonel ve Güvenilir Salesforce Teknoloji ve Danışmanlık Şirketi

Veri Cloud: Başarılı, Profesyonel ve Güvenilir Salesforce Teknoloji ve Danışmanlık Şirketi

ABONE OL
25 Ağustos 2021, 16:18:01

Alanında uzman bir ekip ile hizmetlerini sürdürmekte olan https://veri.cloud/ , Salesforce’nin teknoloji ve danışmanlık şirketidir. Kurulduğu andan itibaren oluşturduğu güvenirlik, müşteri odaklılık ilkeleri üzerinden faaliyet gerçekleştirmekte olan firma, temelde Salesforce’nin teknoloji ve danışmanlık şirketidir. Bu kapsamda, Salesforce ürünlerinden faydalanan müşterilere danışmanlık desteği sunulmaktadır. Bunun yanı sıra firmanın geniş bir çözüm ağına sahip olduğunu belirtmek olanaklıdır.

Uzman ve Deneyimli Ekip ile Hizmet

Alanında uzman ekip ile çalışmakta olan Veri Cloud, müşterilerine en iyi şekilde hizmet verebilmek adına yoğun bir çalışma içerisinde bulunmaktadır. Bu kapsamda firma, her adımını sistematik bir şekilde atmakta ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Global pazarlarda ön plana çıkan ve adını duyurmayı başaran Salesforce’nin teknoloji ve danışmanlık şirketi olan Veri Cloud’un pek çok alanda kaliteli hizmet sunduğu bilinmektedir.

Müşterilerin sorunsuz bir şekilde Salesforce’nin platform ve ürünlerinden faydalanması sağlanmakta olup satış, satış sonrası destek ve pazarlama faaliyetleri adına müşterilere destek olunmaktadır. Bu bağlamda sunulan hizmetlerin oldukça önemli olduğu ve müşterilerin bu alanlarda sorun yaşamasını engellendiği bilinmektedir. Firma, alanında uzman, genç ve dinamik personellerden oluşan kadrosu ile müşteri taleplerini analiz ederek bu taleplere uygun şekilde cevap vermektedir.

Veri Cloud Tarafından Sunulan Hizmet Alanları

Veri Cloud, bir şirketten çok daha fazlasıdır. Güven temelli alt yapıya sahip olan firma, kaliteli hizmet verme noktasında oldukça başarılıdır. Firma tarafından sunulan hizmet alanları nedir diye merak edenler için şu şekilde bir sıralama yapmak olanaklıdır:

·        Salesforce Danışmanlık Hizmetleri

·        Entegrasyon Hizmetleri

·        Salesforce Proje Geliştirme

·        Appexchange Uygulama Geliştirme

·        Salesforce Oyunlaştırma Uygulamaları

DİKKAT!  Kocaeli Nöbetçi Eczaneler

·        Salesforce Üzerinde Sadakat Uygulaması, Apex Loyalty

Yukarıdaki gibi sıralanabilen alanlarda verilen hizmet, müşterilerin Salesforce uygulamalarından sorunsuz bir şekilde yararlanabilmesini olanaklı hale getirmektedir. Bu bağlamda müşteri odaklılık ilkesi üzerinden hareket eden firmanın sektörün öncülerinden biri olduğunu söylemek mümkündür. Firma, her daim müşterilerinin yanında yer almakta ve en iyi hizmeti sunabilmek adına yoğun bir çalışma içerisinde bulunmaktadır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet