Dolar 32,5999 0.37%
Euro 34,8172 0.23%
Gram Altın 2.492,75 0,33%
Çeyrek Altın 4.330,00 -0,18%
Yarım Altın 8.816,00 -0,79%
Tam Altın 17.053,50 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Vali Numan Hatipoğlu’nun Yeni Yıl Mesajı

Vali Numan Hatipoğlu’nun Yeni Yıl Mesajı

ABONE OL
30 Aralık 2023, 22:27:07
Yeni bir yıla girmenin coşku ve umudunu yaşıyoruz. Öncelikle, 2024 yılının kadim şehrimiz Tokat’ımıza, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini, yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını diliyorum.
Girdiğimiz bu yeni Türkiye Yüzyılında, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü adımlar atarak, ülkemizi daha ileriye taşımak için kararlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğimizi ifade etmek isterim.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde  gerçekleştireceğimiz yeni atılımlarla hedeflerimize ulaşmak, geleceğimizi inşa etmek, toplumumuzu daha güzel yarınlara taşımak için çalışmalarımız bundan önce olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edecektir.  İnsan odaklı, adil ve kalkınmış bir Türkiye hedefiyle el ele omuz omuza olacağız.
Tokat’ımızda  ve ülkemizde yakaladığımız refah, huzur ve güven ortamını yeni yılda daha fazla perçinleyerek birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğimize dair olan inancımız tamdır.
Birlikte daha güçlüyüz, birbirimize destek olduğumuz sürece aşamayacağımız hiçbir zorluk yoktur.
Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının başta, hizmet etmekten büyük bir onur duyduğum değerli Tokatlı hemşehrilerimize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini, Gazze’de, Doğu Türkistan’da ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan insanlık dramlarının son bulmasını temenni ediyor, aziz vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Vali Numan Hatipoğlu’nun Yeni Yıl Mesajı yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

DİKKAT!  YEŞİLYURT'TA PARKE ÇALIŞMALARI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet