Dolar 32,5153 -0.11%
Euro 34,9478 0.24%
Gram Altın 2.443,93 0,86%
Çeyrek Altın 4.127,00 0,17%
Yarım Altın 8.392,00 0,32%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Vali Hatipoğlu’ndan Şehit Yakınları ve Gazilerimize Vefa Mektubu

Vali Hatipoğlu’ndan Şehit Yakınları ve Gazilerimize Vefa Mektubu

ABONE OL
06 Nisan 2023, 13:46:41
Vali Numan Hatipoğlu, ilimiz hastanelerinde şehit yakınları ile gazilere daha etkin ve verimli hizmet sunulacağını belirterek, “Her zaman yanınızdayız.” dedi.
Vali Hatipoğlu, Tokat genelinde bulunan 257 şehit yakınına ile 534 gaziye gönderdiği  Vefa Mektubu’nda şehit yakınları ve gazilerin ilimizdeki hastanelerden birine başvurduğunda belirlenen yöneticilerin kendilerine yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklarını kaydetti.
Vali Hatipoğlu, mektubunda şu ifadelere yer verdi;
“ “Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber”
Sana aguşunu açmış duruyor Peygamber”

Aziz Şehidimizin Kıymetli Ailesi, Değerli Gazimiz;

Ülkemizin bağımsızlığı, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin ebedi varlığı için terör örgütlerine karşı gözünü kırpmadan şahadet şerbetini içen Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize minnettarız, onları asla unutmayacağız. Sizler bize Şehitlerimizin emanetisiniz. Devletimizin her daim sizlerin yanında olacağından asla şüpheniz olmasın.
Sağlık hizmeti sunduğumuz tüm vatandaşlarımız bizim için değerlidir. Ancak; Şehitlerimizin Aileleri ve Kahraman Gazilerimizin yerleri bizlerde çok daha farklıdır. Onlara ne yapsak vefa borcumuzu asla ödeyemeyiz. Devletimiz Şehitlerimizin Aileleri ve Kahraman Gazilerimizin her alanda yanındadır. Sağlık hizmeti alırken de desteğimizin devamının göstergesi olarak, ilimizdeki tüm hastanelerimizde sizlere daha etkin ve verimli hizmet sunabilmek için Valiliğimizce yeni bir uygulama başlattık. Bundan sonraki süreçte Şehitlerimizin Anne, Baba, Eş ve Çocukları ile Gazilerimiz sağlık hizmeti almak için ilimizdeki hastanelerden birine başvurduğunda ekteki listede belirlediğimiz yöneticilerimiz sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır. Siz değerli Şehit Aileleri ve Kahraman Gazilerimiz için ne yapsak azdır.
Selam ve Sevgilerimle…”
vefa mektubu Numan Hatipoglu

Vali Hatipoğlu’ndan Şehit Yakınları ve Gazilerimize Vefa Mektubu yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  ZİLE'DE HAYAT BOYU ÖĞRENME TOPLANTISI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet