Dolar 32,5038 0.08%
Euro 34,7826 -0.12%
Gram Altın 2.496,86 0,50%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.852,00 -0,38%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
VALİ DR. OZAN BALCI’DAN ŞEHİT VE GAZİ DERNEKLERİNE ZİYARET

VALİ DR. OZAN BALCI’DAN ŞEHİT VE GAZİ DERNEKLERİNE ZİYARET

ABONE OL
28 Şubat 2020, 10:59:44

Vali Dr. Ozan Balcı, İlimizde bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneklerini ziyaret etti.

            Çekenli iş merkezinde bulunan dernekleri ziyaretinde, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bilal Özmen ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Başkanı İbrahim Güleç ile dernek üyeleri, Vali Dr. Ozan Balcı’ya çalışmaları ile ilgili bilgiler verdiler.

            Vali Dr. Ozan Balcı  “Vatan ve millet uğruna yaptığınız mücadeleler Türk milletinin yüreğinde her zaman derin izler bırakmıştır. Türk devleti ve milleti adına gösterdiğiniz fedakarlık ve kahramanlık için şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, hürmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

            Vali Dr. Ozan Balcı, “Türk milleti asil ve şerefli bir millettir. Kendisi için fedakarlık yapanları asla yalnız bırakmaz. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin emrindeyiz. Devletimizin kurumları, kişileri her zaman yanınızdadır.” diyerek sözlerini noktaladı.

            Ziyaretlere Vali Dr. Ozan Balcı’nın yanı sıra, İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Şahin, Orman İşletme Müdürü Mehmet Sandalcı, DSİ Müdürü Ali Çetinkaya, Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Ahmet Boz, TKDK Müdürü Fevzi Çiçek, Fidanlık Şefi Salih Eraydın da hazır bulundu.

DİKKAT!  ÜNİVERSİTE PERSONELİ İÇİN DİLEKÇE KAMPANYASI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet