Dolar 32,5900 0.33%
Euro 34,8141 0.17%
Gram Altın 2.508,44 0,96%
Çeyrek Altın 4.370,00 0,74%
Yarım Altın 8.899,00 0,15%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Uyku Setleri Modelleri

Uyku Setleri Modelleri

ABONE OL
22 Kasım 2022, 17:25:27

Uyku seti modelleri kış ayları için özel olarak üretilmiş yastık kılıfı, çarşaf, yorgan ve nevresimden oluşan özel tasarımlı tekstil ürünüdür. Uyku setleri ranforce kumaş veya pamuk saten türü kumaştan üretilebilmektedir. Kullanımı oldukça basit olan uyku setleri günümüzde oldukça tercih edilmektedir.  odası için özel olarak tasarlanmış uyku seti fiyatları kaliteli bir uyku deneyimi yanı sıra gençlerin tercih edecekleri pek çok tasarımları içermektedir.

Resim2

Yastık kılıfı yastık yüzeyinde takılarak hem yastığın sürekli kirlenmesini ve yıkamaya bağlı olarak deforme olmasını önler hem de pamuksu yapısıyla cildin uyku anında bile hava almasına yardımcı olur böylece terlemeye bağlı olarak oluşabilecek cilt sorunlarının önüne geçmiş olacaktır. Çarşaf yatağın üst yüzeyini tamamen kaplayacak şekilde serilir. Kullanımı ve temizliği oldukça pratiktir.

Yorgan Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yorganlar tek kişilik, çift kişilik ve bebek yorganı olmak üzere bölümlere ayrılmıştır. Kimi yorganlar çamaşır makinesinde yıkanabilir türde olurken kimisi kurutmalı makinelerde yıkanıp kurutulabilmektedir. Yorgan alırken dikkat edilmesi gerekenler arasında iki özellik bulunur. Bunlardan biri yorganın kumaş kalitesi diğeri ise yorganın içi ve kalitelisidir.

Resim1

Yorgan kumaşı sağlıklı ve nefes alan bir yüzeye sahip pamuklu kumaşlardan olması önceliklidir. Bunun yanı sıra naylon yorganlar sıcak tutacak düşüncesiyle satın alınsa bile cilt sağlığı ile uyumlu olmayacak ve istenilmeyen cilt sorunlarının ortaya çıkmasına zemin hazırlayacaktır.

Yorganın iç yüzeyi de kumaşı kadar önem taşımaktadır. İçi pamuklu yorganlar tabi ki ilk tercih olacaktır. Bunun yanı sıra elyaf yorganlar da çokça tercih edilmektedir. Elyaf yorganlar iki türlü olur bir naylon elyaf diğeri pamuklu elyaf bu sebeple pamuklu elyaf yorganlar tek tercih olmalıdır.

Nevresim Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Nevresim yorganın üzerine geçirilen kılıflardır. Yorganın çabuk kirlenmesini önleyerek, fazla yıkamaya maruz kalmamasına ve deforme olmamasına yardımcı olur. Ayrıca kaliteli ve sağlıklı kumaşlardan yapılmış  uyku seti uyku düzenine tam destek olmaktadır. Bu nedenle nevresim alırken de kumaş türünün ne olduğu hakkında bilgi sahibi olunmalı ve en doğru uyku seti seçilmelidir.

DİKKAT!  OKULLARA NİTELİKLİ KİTAPLAR KAZANDIRILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet