Dolar 32,3532 0.3%
Euro 35,1407 -0.01%
Gram Altın 2.309,07 1,38%
Çeyrek Altın 4.168,00 0,17%
Yarım Altın 8.067,00 0,15%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Üniversiteli temiz eller

Üniversiteli temiz eller

ABONE OL
23 Aralık 2019, 10:45:53
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Yardım Elim Olur musun Topluluğundaki öğrenciler dün Novada civarında ve Tokat Gaziosmanpaşa Bulvarı güzergahında çöp topladılar.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin öğrencileri, ‘Yardım Elim Olur Musun’ diyerekten yeni bir topluluk oluşturdular. Söz konusu topluluk sosyal faaliyetleri ile adından söz ettirmeye başladılar.

ÇÖP TOPLADILAR

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Yardım Elim Olur musun Topluluğundaki öğrenciler dün Novada civarında ve Tokat Gaziosmanpaşa Bulvarı güzergahında çöp topladılar. Ellerindeki çöp poşetleri ile yerdeki çöpleri, sigara izmaritlerini, plastik atıkları tek tek toplayan öğrenciler takdir topladılar. Topluluğun öncü ismi Rıza Diler gazetemize açıklamada bulundu ve faaliyetlerine ilişkin bilgilendirmesinde “Yardım Elim Olur musun Topluluğu olarak üniversiteli öğrencilerin bir araya geldiği topluluğuz. Henüz resmi olmadı, Eylül ayında tüzüğümüzü hazırladık, Allah’ın izni ile resmi olacağız. Yaptığımı işler Şu, yeri geliyor hayvan barınağını ziyaret ediyoruz. Huzurevini ziyaret ediyoruz, durumu olmayan ailelere kendi cebimizden yardımcı oluyoruz. Çöp toplama etkinliği yapıyoruz. Bugün çöp toplama etkinliği yapıyoruz. Haftaya inşallah Huzurevi ziyareti etkinliği yapacağız. Grubumuz sadece Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi öğrencilerinden oluşuyor.” dedi.

DİKKAT!  ÇEVRE TOKAT SIFIR ATIK FARKINDALIK PROGRAMI DÜZENLENDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri