Dolar 32,5038 0.08%
Euro 34,7826 -0.12%
Gram Altın 2.496,86 0,50%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.852,00 -0,38%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Ücretsiz Kripto ve Borsa Takip Uygulaması; Woformeyn Market Cap

Ücretsiz Kripto ve Borsa Takip Uygulaması; Woformeyn Market Cap

ABONE OL
13 Temmuz 2022, 13:28:16
Canlı Coin Takibi ve Kaliteli Kripto Grafikleri. Kripto Para Fiyat, Haber, Alarm

Woformeyn Market Cap, Kripto piyasasını ve 2000+ Coini canlı takip edebileceğiniz, alarmlar oluşturarak Coin fiyat değişimlerinden anında haberdar olabileceğiniz yepyeni bir Kripto Takip Uygulaması. Kripto para sektörüne dair her şey tek bir uygulamada, ücretsiz olarak hemen yükleyin ve portföyünüzü oluşturmaya başlayın. Kullanıcı dostu arayüzü ile tüm Kripto Para piyasasını tek bir yerden kolayca takip edin.

Bu uygulama sayesinde kripto para birimlerinin yanı sıra diğer kur fiyatlarını da anlık olarak takip edebilir, bu paralar ile alakalı haberlere erişebilirsiniz. Kripto paraların, coinlerin ve diğer tüm uluslararası para birimlerinin USD karşısında değerine erişebilirsiniz. Bitcoin ve altcoinlerin takibini kolayca yapın.

PROFİL OLUŞTURMA VE TAKİP

Uygulama içerisinde kendi profilinizi oluşturabilir, diğer insanları takip edebilir ve insanların sizi takip etmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede güvenilir kaynaklar bulabilir ve kripto paralarla alakalı güvenilir tüyolar alabilirsiniz. Uzman kişileri bul güvenilir tüyolar al, uzman ol Kripto borsası bilgilerini takipçilerin ile paylaş.

39ce3176 76b0 4c75 a80a 992a7a7bf1d4

KRİPTO BORSASI HABERLERİ

Kripto paralarla ilgili haberler ulaşabilir, bu birimleri yakından takip ederek daha detaylı bilgi ve analizlere kolayca ulaşabilirsiniz. Bir coine yatırım yapmadan coin ile alakalı haberleri okuyarak daha detaylı ve güvenilir bilgilere erişebilir bu sayede daha az risk taşıyan coin yatırımları gerçekleştirebilirsin.

GRAFİKLER

Tüm kripto para, coin ve diğer para birimleri ile alakalı detaylı ve gerçek zamanlı grafiklere ulaşabilir, tüm para birimlerini derinlemesine inceleyebilirsiniz. Canlı ve geçmişe dönük grafikler ile bir kripto paranın tüm hareketlerini analiz edebilirsiniz.

257e3647 9ece 42f6 a9f7 b334b3e5b144

FİYAT ALARMLARI

Bitcoin, Ethereum, USD gibi coin ve para birimlerinin yanı sıra pek çok diğer kripto ve para birimleri için alarmlar oluşturabilir, belirttiğiniz eşiğe gelen birimlerle alakalı anında bildirim alabilirsiniz. Bu sayede kripto paralarda meydana gelen düşüşleri ve yükselişleri eş zamanlı olarak takip edebilir, risk yönetiminizi ona göre yapabilirsiniz.

DİKKAT!  Şal ve İş Kıyafetleri: Profesyonel Görünüm için Birbirinden Şık Öneriler 

 Popüler coinlerin yanı sıra 2000+ den fazla coini bu uygulama sayesinde takip edin, kendi portföyünüzü oluşturun, yatırımlarınızı şekillendirin ve yönetin. Kripto para takibi için tercih edebileceğiniz tamamen ücretsiz bir uygulama.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet