Dolar 32,6036 0.39%
Euro 34,8369 0.29%
Gram Altın 2.504,12 0,79%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.804,00 -0,92%
Tam Altın 17.021,61 -0,71%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TÜRK OCAKLARI’NDAN İFTAR

TÜRK OCAKLARI’NDAN İFTAR

ABONE OL
08 Nisan 2023, 20:49:58

Türk Ocakları, geleneksel iftar yemekleriyle bir kez daha buluşuyor. Ramazan ayının bereketini paylaşmak ve birlikte olmak için düzenlenen Türk Ocakları iftarları, lezzetli yemekleri ve samimi ortamıyla her yıl yoğun ilgi görüyor. Türk kültürüne uygun olarak hazırlanan iftar menüsü, herkesin damak tadına uygun seçenekler sunuyor. Türk Ocakları’ndan alacağınız davetle, Ramazan ayının ruhuna uygun bir iftar deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca Türk kültürü ve tarihiyle ilgili sohbetler, müzik dinletileri ve birçok etkinlik de Türk Ocakları iftarlarında yer alıyor. Siz de Türk kültürüne yakından tanıklık etmek ve iftar sofrasında geleneksel lezzetleri tatmak için Türk Ocakları’ndaki iftarlara davetlisiniz.

Türk Ocakları Tokat Şubesi Deprem Afeti İftarında

Prof. Dr. Alpaslan Demir başkanlığındaki Türk Ocakları Tokat Şubesi, yönetim ve üyeleriyle bir araya geldiği iftar programında, yurdumuzu derin bir acıya boğan deprem afetinin yansımaları konuşuldu.

İftar Programında Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Birlik ve beraberliğin mutlulukları artırdığı, acıları hafiflettiği vurgulanarak, böylesi bir iftar ortamının oluşturulduğu için teşekkürler dile getirildi.

Deprem Afetinin Yansımaları Konuşuldu

Değerli konukların katılımıyla gerçekleştirilen iftar programında, deprem afetinin yaraları el birliğiyle sarılmaya çalışıldığı ve bu konuda önemli adımlar atıldığı belirtildi.

Buluşma ve Kaynaşma İçin İftar Programı

Birlik ve beraberlik ruhuyla düzenlenen iftar programı, değerli konukların bir arada olmasına ve kaynaşmasına da vesile oldu.

Böylesi Programların Daha Fazla Düzenlenmesi Temennisiyle…

Türk Ocakları Tokat Şubesi’nin düzenlediği bu anlamlı iftar programının ardından, benzeri etkinliklerin daha sık düzenlenmesi temennisi dile getirildi.

1680972358
1680972360

Hürsöz

DİKKAT!  NESRİN BAŞ'TAN AVRUPA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet