Dolar 32,3802 0.18%
Euro 35,0301 -0.2%
Gram Altın 2.325,74 0,23%
Çeyrek Altın 4.181,00 -0,26%
Yarım Altın 8.141,00 0,32%
Tam Altın 15.975,60 1,87%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TÜRK MİLLETİ ASLA DİZ ÇÖKMEYEN BİR MİLLET

TÜRK MİLLETİ ASLA DİZ ÇÖKMEYEN BİR MİLLET

ABONE OL
05 Şubat 2018, 06:50:41

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Amerika’da katıldığı bir toplantıda Türk Ordusuna yönelik yapılan değerlendirmeleri eleştirerek, “Türk ordusu eskisinden daha güçlü, çünkü içimizdeki hainleri temizledik. Bu millet o içimizde ki hainleri temizledi. Şimdi ordumuz Afrin’de operasyonda. Biliyorsunuz 24 Ağustos’ta biz Fırat Kalkanı Operasyonu’na başladık. Fırat Kalkanı Operasyonu’nda herkes Türk ordusunun ne olduğunu gördü. O yüzden kimse Türklere meydan okumasın ” dedi.

            Ak Parti Tokat İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımı ile gerçekleştirildi. 26 Haziran Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan Ak Parti Tokat İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresine Bakan Osman Aşkın Bak’ın yanı sıra Ak Parti Tokat Milletvekilleri; Zeyid Aslan, Yusuf Beyazıt, Celil Göçer, Coşkun Çakır, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ak Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. 

            Tokat İl 5. Gençlik kolları olağan kongresi açılış ve yoklama, dianın teşekkülü, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongre mesajının izlenmesi sonrasında Başbakan Binali Yıldırım’ın kongre için gönderdiği tebrik mesajı okundu.

Daha sonra Ak Parti Tokat İl Gençlik Kolları Başkanı Mesut Aktürk tarafından programın açılış konuşması yapıldı. Başkan Aktürk kongrenin milli irade ve demokrasi adına hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “Ak Parti Gençlik Kolları olarak gençlerin sadece siyasetle değil, toplumun her alanında görülmesi Sayın Cumhurbaşkanımızın, gençlere verdiği değerle ortaya çıktı. Bu yüzden onurlu ve gururluyuz. Ak Parti gençliği adına şunu görüyoruz ki farklı ideolojilere sahip olmak, farklı bir kültürün veya inancın içerisinden gelmek asla çatışma ve kavga ortamı değildir. Bu kapsamda Tokat gençlik siyasetinde aktif görev yapan siyasi partilerin gençlik kolları ve tüm STK’lar ile görüşmeler yaptık ve bu ortamı hazırlamaya çalıştık. Tek derdimiz ülke gençliği adına, Tokat gençliği adına neler yapabiliriz bunların üzerine konuştuk. Son zamanlarda yaşanan ve ülkemize zarardan başka bir şey kazandırmayan yıkım amaçlı hazırlanan senaryoların bu topraklarda yaşayan asil Türk Toplumunu yıldırmayacağını herkesin bilmesini isteriz. Bizim davamız bir kıblemiz bir, inancımız bir. Bize ayrı olmak yakışmaz. Biz Mevla’nın huzurunda duran adam olduk. Biz liderinin yanında dik duran gençler olduk. Bu millete bu ümmete hizmet yolunda şuurumuz var. Bizim 1400 yıllık ümmet bilincimiz var. Bizim hayata geleceğe dair projelerimiz var” dedi. Program faaliyet raporu okunması ve yönetim kurulunun ibrasının delegelerin oylarına sunulması ile devam etti.

DİKKAT!  Selen Görgüzel Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Mesleği Ne, Evli Mi, Sevgilisi Kim, Eşi Kim, Ne İş Yapıyor?

            Daha sonra protokol konuşmalarına geçildi. Kürsüye gelen Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, konuşmasında,  “Değerli Genç Kardeşlerim Yeni Türkiye’nin, büyük Türkiye’nin inşa edicisi sizler olacaksınız. Onun içinde bizler, sizlere bu bayrağı devrettiğimizde ben büyük bir gönül rahatlığıyla işte bu genç kardeşlerimizin yeni Türkiye’ye çok büyük işlere imza atacağına canı yürekten inanıyorum” dedi.

            Daha sonra Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ensar Topçu, Tokat Milletvekilleri adına Coşkun Çakır konuşma yaptı.

TOKAT’IN BENDE ÇOK ÖZEL BİR YERİ VAR

            Metin Polat’ın konuşmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kürsüye çıktı. Bakan Bak, “Tokat’ın bende çok özel bir yeri var. Tokat güreşçilerin merkezidir. Bende Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı yaptım. O süreçte Tokat’a altı yedi defa geldim. Türkiye şampiyonaları organize ettik burada. Yağlı güreş organizasyonlarına geldik, seçimler için geldik ve her zaman Tokat bize destek oldu. Benim Federasyon Başkanı seçilmemde çok büyük destekleri oldu” dedi.

GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ

            Bakan Bak konuşmasında gençlere nasihatlerde bulundu ve “Çağımız bilgi çağı, bilgiyi en iyi öğreten döneme hâkim olacak o yüzden her ne iş yapıyorsak yapalım, mutlaka yaptığımız işi en iyi şekilde yapmamız lazım. Yaptığımız işi iyi yapmamız lazım, çevremize örnek olmamız lazım” dedi.

TÜRK MİLLETİ ASLA DİZ ÇÖKMEYEN ASLA BOYUN EĞMEYEN BİR MİLLET

            Bakan Bak, “Türk milleti asla diz çökmeyen asla boyun eğmeyen bir millet. Bunu bütün milletimizle beraber tüm dünyaya gösterdik. Amerika’da bir toplantıya gittik, toplantıda şunu sordular konuşuyorlar Türk Ordusunun durumunu değerlendiriyorlar güya, içimizdeki o hainleri savunuyorlar. Dedikler ki Türk Ordusunun 250 tane generalini içeri attınız’. Türk ordusunun durumu nedir? Diye bizi eleştiriyorlar. Artık diyorlar Türk ordusunun yönetme kabiliyeti kalmamıştır’ böyle söylüyorlar. Ben de cevap verdim dedim ki; “Türk ordusu eskisinden daha güçlü, çünkü içimizdeki hainleri temizledik. Bu millet o içimizde ki hainleri temizledi. Şimdi ordumuz Afrin’de operasyonda. Biliyorsunuz 24 Ağustos’ta biz Fırat Kalkanı Operasyonu’na başladık. Fırat Kalkanı Operasyonu’nda herkes Türk ordusunun ne olduğunu gördü. Orayı temizledi 3 bin 500 tane DEAŞ’lıyı, YPG’li teröristi temizledi. Daha sonra oraya Suriyeliler, Türkmenler, Araplar geriye geçtiler yerleştiler Cerablus’ta. Sonra Ekim’de 2 ay sonra Avrupa’da bir toplantı da karşılaştık. Onlar geldiler, dediler ki, ’Evet haklıymışsın Osman Bey. Türk Ordusu ne kadar güçlü olduğunu, sizin söylediğiniz 15 Temmuz, 24 Ağustos kısa sürede yaptığı operasyonda gösterdi.’ O yüzden Türk ordusu ile kimse başa çıkamaz. Kimse Türklere meydan okumasın. O yüzden ordumuzun arkasındayız. Allah rahmet eylesin, 9 şehidimiz var mekânları cennet olsun” şeklinde konuştu.

DİKKAT!  BURSA’DAN FOTOĞRAF SEVERLER TOKAT'I FOTOĞRAFLADI

            Daha sonra seçimler gerçekleştirildi. Ak Parti Tokat İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresinde tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Mesut Aktürk tekrar başkan olarak seçildi.

AK PARTİ TOKAT İL GENÇLİK KOLLARI 5. OLAĞAN KONGRESİ

ASİL YÖNETİM KURULU

1.Ali Rıza Karacabey

2.Aykut Coşkun

3.Bekir Eralp Döngeloğlu

4.Beyzanur Akgül

5.Büşra Pelit

6.Cihan Karaman

7.Elif Güvenir

8.Emir İncesoyluer

9.Emre Yoldaş

10.Enes Kavaklı

11.Fatih Alper Uğurel

12.Fatih Mustafa Doğan

13.Gözde Öztaş Arslan

14.Hümeyra özdemir

15.İsmail Tosun

16.İsmail Yılmaz

17.Mehmet Demir

18.Mehmet Karaca

19.Murat Taşkafa

20.Nagehan Uslu

21.Oğuzhan Aynur

22.Oğuzhan Kanar

23.Oğuzhan Uzamış

24.Ozan Çinkılıç

25.Rıdvan Daştan

26.Tolgahan Çağatay

27.Uğur Bağlan

28.Uğur Turgut

29.Yasin Ayberk Narin

YEDEK YÖNETİM KURULU

1.Burak Altın

2.Elif Özmen

3.Ahmet Yılmaz

4.Erol Türker

5.İbrahim Kibar

6.Muhammet Halit Gülmez

7.Neslihan Belgüzar

8.Salih Narlıçay

9.Ümit Alma

10.Büşra Atak

11.Emre Yorulmaz

12.İjlal Umutlu

13.Şerife Uyan

14.Serkan Karamuk

15.Çağrı Öndeş

BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ

ASİL

1.Mesut Aktürk

2.Rıdvan Daştan

3.Oğuzhan Aynur

4.Muhyiddin İkbal keskin

5.Murat Şahin

6.Tolgahan Çağatay

7.Yasin Ayberk Narin

8.İsmail Yılmaz

9.Yasemin Arslan

10.Resul Muşlu

YEDEK

1.Zeynep Zekiye Biçer

2.Uğur Turgut

3.Emre Yoldaş

4.Mehmet Karaca

 

5.Murat Taşkafa

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri