Dolar 32,3299 0.23%
Euro 35,0688 -0.19%
Gram Altın 2.295,29 0,78%
Çeyrek Altın 4.137,00 -0,58%
Yarım Altın 8.009,00 -0,57%
Tam Altın 15.691,66 -0,23%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TURHAL TSO’DAN ÜYELERİNE E-TİCARET EĞİTİMİ

TURHAL TSO’DAN ÜYELERİNE E-TİCARET EĞİTİMİ

ABONE OL
30 Mart 2018, 06:54:12

Turhal Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine yönelik değişen ve gelişen dünya ve ülkemiz ekonomisindeki gelişmeler hakkında bilgi vermek amacıyla “E-Ticaret Eğitimi”  başlatıldı.

            Turhal Ticaret ve Sanayi Odasınca üyelerin ve de sanayicilerin küresel ekonomide rekabet koşullarına uyum sağlayabilmeleri yanında rekabet güçlerinin attırılması ile birlikte Turhal da faaliyet gösteren işletmelerin ve de firmaların kurumsal kapasitelerinin gelişmesine destek vererek, bölgede sürdürülebilir ekonomik kalkınma sağlanmasına katkıda bulunmak amacı ile düzenlediği seminerler, toplantılar ve eğitimler kapsamında ilçede faaliyet gösteren firmaların çalışanlarına yönelik olarak “E-Ticaret Eğitimi”  başlatıldı.

            Turhal Ticaret ve Sanayi Odası eğitim ve konferans salonunda gerçekleştirilen eğitime şirket çalışanlarının yanı sıra, bu alanda faaliyet göstermek isteyen işletme sahipleri de ilgi gösteriyor. 

            Turhal Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda, firmaların profesyonel kadrolarının hızla değişen koşullara ayak uydurmasını sağlamak amacıyla başlatılan eğitimde, katılımcılara dört gün boyunca Gazi Osman Paşa Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Kocaman tarafından E-Ticaretin Özellikleri, E-Ticaretin Yararları, E-Ticarette Sözleşme Oluşturmak, E-Ticarette Mal ve Hizmet Almak vb. konu başlıklarında hazırlanan teorik ve uygulamalı eğitimler verilecek.

            Dört gün boyunca gerçekleştirilecek olan eğitimler katılımcılara sertifikalarının dağıtılması ile sona erecek.

DİKKAT!  Erbaa’da Gerçekleşen Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri