Dolar 32,5038 0.08%
Euro 34,7826 -0.12%
Gram Altın 2.496,86 0,50%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.852,00 -0,38%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKAT’TA POLİS VE BEKÇİLERLE SAHUR YEMEĞİ

TOKAT’TA POLİS VE BEKÇİLERLE SAHUR YEMEĞİ

ABONE OL
04 Nisan 2023, 11:17:45

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş Yıl Dönümü kutlamaları 03 Nisan Pazartesi gecesi başladı. Ramazan ayı içinde olunmasından hareketle Tokat Merkez’de gece görevindeki polis ve bekçilerle Tokat protokolü, basın mensupları sahur yemeği yedi.

            Tokat Polis Lokali’ndeki sahur için saat 03.00’te Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, İl Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Bahri Bostancı gelerek polis ve bekçilerle birlikte yemeklerini yediler.

            İl Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan selamlama konuşmasında Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş Yıl Dönümü’nü kutladı. Davete katılım için teşekkürlerini dile getirdi.

1680595893

TEVAZU VE TEBESSÜMLE GÖNÜLLERİ FETHETTİLER

            Tokat Valisi Numan Hatipoğlu da bir konuşma yaptı. “Mübarek zamanlarda sizlerle bir arada olmak ayrı bir mutluluk veriyor.” Diyerek konuşmasına başlayan Vali Hatipoğlu, 56 gün önce yaşanan deprem felaketinin sonrasında ülkenin afet yöresinde, özellikle de Gölbaşı’da Tokat’tan giden polis ve bekçilerle omuz omuza çalıştıklarına atıfta bulundu. “Türk Polis Teşkilatı, çarşı ve mahalle bekçileri ülkemizin yük akı olmaya devam ediyorlar. Bu noktada da Gölbaşı’da hem asayişi sağlamada hem arama kurtarma faaliyeti yapmada, vatanımızın, milletimizin ihtiyaç duyduğu her noktada sonuna kadar fazlasıyla görevini yapıyor olmanın haklı gururunu paylaşıyorum. Ben de bu güzide güvenlik mensuplarımızla birlikte omuz omuza çalışıyor olmaktan dolayı ayrı bir mutluluk duyuyorum, onur duyuyorum. Ayrıca ailelerinize selamlarımı, sevgilerimi iletiyorum. Bu büyük bir fedakârlık, o yörede büyük bir fedakârlıkla görev yaptılar. Araçlarda uyudular, bu unutulmayacak, aziz milletimizce de unutulmayacaktır. Muhakkak tarihin altın sayfaları içinde fazlasıyla yer alacaktır. Özel olarak da Gölbaşı’da beraber görev yaptığımız insanlar, Gölbaşı halkının gönlünü fethettiler, yaptıkları faaliyetlerle ve tevazuları ile tebessümleri ile. Apayrı bir güzellik oldu. Bu vesile ile bir daha teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

DİKKAT!  CHP’Lİ DURMAZ ZAMLARA TEPKİ VERDİ!

            Sahur yemeğinin yenilmesi sonrasında yemek duası ile etkinlik son buldu. (Haber: Fatih Kılıç)

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet