Tokat İl Özel İdaresi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna 5 yeni aracı dâhil etti. Yeni araçlar hizmete sunuldu.
Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Kayhan, yatırımların hız kesmeden devam ettiğini belirterek, ❝Kendi imkânlarımızla aldığımız bu araçlarla Tokat’ımızın dört bir yanında daha etkin hizmet vereceğiz❞ dedi.
Kayhan, İl Özel İdaresine kazandırılan araçlar arasında 4 kamyon ve 1 çöp kamyonunun bulunduğunu belirtti. Yeni araçların kırsal bölgelerdeki altyapı çalışmalarında önemli rol oynayacağı kaydedildi.
“Tokat’a Hizmet İçin Çalışıyoruz”
Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Kayhan devam eden açıklamasında, hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalara aralıksız devam ettiklerini vurgulayarak, ❝Kendi bütçemizle aldığımız bu araçlar, vatandaşımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmamızı sağlayacak❞ dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Gürel ile il protokolünden birçok isim katıldı. Yeni araçlar, törende dualarla hizmete alındı.
Tokat İl Özel İdaresi Araç Filosuna 5 Yeni Araç Eklendi yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.