Dolar 32,5796 0.28%
Euro 34,7798 0%
Gram Altın 2.492,46 0,32%
Çeyrek Altın 4.347,00 0,21%
Yarım Altın 8.906,00 0,23%
Tam Altın 17.021,61 -0,71%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat Belediyesi ile Tokat Belediyesi İktisadi Teşekkülü Tokbel Şirketinde çalışan işçiler adına Hizmet İş Sendikası Tokat Şube Başkanlığı arasında 2023-2024 yılı Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Tokat Belediyesi ile Tokat Belediyesi İktisadi Teşekkülü Tokbel Şirketinde çalışan işçiler adına Hizmet İş Sendikası Tokat Şube Başkanlığı arasında 2023-2024 yılı Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

ABONE OL
03 Mart 2023, 16:32:38

Toplu iş sözleşmesi hakkında açıklama yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Tokbel Ltd. şirketinde çalışan işçi arkadaşlarımız için en düşük maaş mesai hariç 12.500 Türk Lirası oldu. Asgari ücretin 8.500 Türk Lirası olarak gerçekleştiği bu dönemde çalışma arkadaşlarımızın maaşlarına imzaladığımız protokolle ek olarak zam yaptık. Tokat için birlikte gayret ettiğimiz değerli çalışma arkadaşlarıma işlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum. Protokolümüzün kıymetli mesai arkadaşlarımız, değerli aileleri ve belediyemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Emekçiye değer veren Başkanımız Eyüp Eroğlu’na canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz
İmzalanan toplu iş sözleşmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Hizmet İş Sendikası Tokat Şube Başkanı Resul Demir “Tokat Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu beyle beraber Tokbel Şirketine ait toplu iş sözleşmemizi imzaladık. Toplu iş sözleşmemizde çevre belediyelerde güncelleme yapılmadan önce yemek parası güncellendi ve ilk imzalayan belediye olduk. Yaptığımız toplu iş sözleşmesinde yine diğer ilçe belediyelerde yapılan sözleşmelerden çok daha iyi sözleşmelere imza attık. %90’lara yakın oranda maaşlarda total artışlar oldu. Yapılan sözleşmeyle en düşük işçi maaşı bekar işçi için 12.500 Türk Lirası tutarında oldu. Bu rakam 6500 Türk Lirasından buraya yükseldi. Ayrıca bu tutarın içerisinde ikramiyeler de yer almıyor. İkramiyelerle birlikte emekçi kardeşlerimiz daha totalde daha yüksek bir maaş gelirine ulaşıyorlar. Belediye Başkanımız Sayın Eyüp Eroğlu her zaman emekçinin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Emekçiye verdiği değerle ve çalışan memnuniyetini önemseyen anlayışıyla örnek olan değerli belediye başkanımız Sayın Eyüp Eroğlu’na işçi arkadaşlarımız adına canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyor; çalışmalarında kolaylık ve muvaffakiyetler diliyoruz” dedi.

TKTB0976 TKTB0959

Tokat Belediyesi ile Tokat Belediyesi İktisadi Teşekkülü Tokbel Şirketinde çalışan işçiler adına Hizmet İş Sendikası Tokat Şube Başkanlığı arasında 2023-2024 yılı Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

DİKKAT!  BAŞKAN EROĞLU TOKAT BELEDİYESİNİN AFET BÖLGESİNDEKİ ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet