Dolar 32,5667 0.14%
Euro 34,9291 0.67%
Gram Altın 2.433,66 0,03%
Çeyrek Altın 4.154,00 -0,98%
Yarım Altın 8.435,00 -1,56%
Tam Altın 16.393,79 -1,36%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKAT 31 MARTTA KENDİNE YAKIŞANI YAPACAK

TOKAT 31 MARTTA KENDİNE YAKIŞANI YAPACAK

ABONE OL
15 Şubat 2019, 08:44:37

AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanındaki seçim irtibat bürosu açıldı

31 Martta yapılacak seçimlerin normal bir seçim olmayacağına dikkati çeken Polat, "Mesele bu seçimlerde AK Parti’yi, sayın Cumhurbaşkanımızı güç kaybetmiş gibi gösterip 2023 seçimlerine giderken yeniden bir tartışma ve kaos ortamı yaratmak." dedi. Yeni dönemde 71 proje sunacaklarını belirten Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Kentsel dönüşüm, imar alanlarımız ve şehri büyütme anlamındaki projelerimiz bizim en önemli görev ve ödevlerimizin başında gelecek. Ben inanıyorum hamiyetperver insanımız Tokat’ta 31 Mart’ta kendine yakışanı yapacaktır. Hem partimizi hem şehrimizi en büyük zaferle taçlandıracaktır." dedi.

            AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanındaki seçim irtibat bürosu dün gerçekleştirilen törenle açıldı. AK Parti Tokat İl Başkanlığı tarafından yapılan programda açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Metin Polat, 31 Mart seçilerinin Türkiye için önemli bir süreç olacağına işaret etti. AK Parti iktidarı ile ülkenin refah içerisinde yaşadığını ifade eden Polat, "Allah nasip ederse 45-50 gün sonra 31 Mart’ta Türkiye için çok önemli olan bir seçimi geçireceğiz. Elbette bu ülke çok seçimler yaptı, insanımız zaman zaman sevinçli zaman zaman sıkıntılı dönemler yaşadı. 2002 yılından bu tarafa da AK Parti iktidarı ile birlikte hakikaten ülkemizin insanı refah içerisinde yaşıyor. Elbette daha gidilecek çok yol ve yapılacak çok iş var. Toplumumuzun çok daha fazla hizmetleri hak ettiğini düşünüyoruz ve inşallah önümüzdeki dönem yine bu ak kadrolara nasip olur. Bizler bir mücadele verirken tam tersine karşımızda da bu milletin birlik ve beraberliğine kast etmek isteyen bir yığın düşmanımız var. Bunlar hem yurtdışında hem de yurtiçinde var. Kendimize soruyoruz kaç seçimdir aynı şeyleri konuşup Suriye’yi örnek veriyoruz, ülkemizde oynanmak istenen oyunu söylüyoruz. Aslına bakarsanız bundan biz de sıkıldık tekrar tekrar söylemek bizi de yoruyor ama şunu lütfen unutmayalım, ülkelerin verdiği mücadeleler insanların hayat içerisindeki verdiği mücadelelerden çok çok daha uzun sürüyor. Bir ülkenin ayaklarındaki prangalardan kurtulması kendi içerisinde ve dışarıdaki tehditlere karşı durarak hem büyümeyi hem ülkeler arasındaki hak ettiği yere gelme mücadelesi vermesi ve bununla birlikte o süreçte oynanan oyunlara karşılık vermesi cidden uzun zaman alıyor. 16 yıldır AK Partimiz iktidarda, insanlar düşünür bu kadar sürede daha fazla işler yapılabilir miydi? Arkadaşlar tam tersini düşünelim bu kadar sıkıntının, tehdidin arasında yaptığımız hizmetler inanın çok çok fazla. Bazen söylüyorlar AK Parti ne yaptı diye? Bunu şehrimizde de duyuyoruz. Değerli kardeşlerim cevabımız şu olacak, ‘AK Parti ne yapmadı?’ 2002’den bu zamana kadarki süreçte AK Parti ne yapmadı? Sorusunu herkes kendisine sorsun." diye konuştu.

DİKKAT!  Başkan Sezer: “Pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz”

ak%20parti%20se%C3%A7im%20irtibat%20(8)

"31 MART SEÇİMLERİ NORMAL BİR SEÇİM OLMAYACAK"

            31 Martta yapılacak seçimlerin normal bir seçim olmayacağına dikkati çeken Polat, "31 Mart seçimleri normal bir seçim olmayacak bunu her gün görüyoruz duyuyoruz. Mesele Tokat Belediye Başkanlığına Eyüp Eroğlu’nun seçilmesi, ilçelerimizdeki şuan ki adaylarımızın seçilmesi ya da diğer illerdeki adayların seçilip seçilmemesi değil. Mesele bu seçimlerde AK Parti’yi sayın Cumhurbaşkanımızı güç kaybetmiş gibi gösterip 2023 seçimlerine giderken yeniden bir tartışma ve kaos ortamı yaratmak. Bunu biz ekonomik olarak yaşadık, 15 Temmuz’da da silahlı olarak bile yaşadık. Kardeşlerim; eksiklikler, problemler, bizim yapmış olduğumuz yanlışlıklar, hepimizin zaman içerisinde sorunları olmuştur. Bir aile içerisinde iki kardeşin kavgasını görüyoruz, bizim de birbirimize karşı haksızlıklarımız olmuş olabilir. Ama bu dönem bizim çok daha feraset göstermemiz gerekir. Her ne olursa olsun 31 Mart’ta karşımızdaki yapıları unutmayın, ülkemizi Suriye’ye çevirmek isteyenleri unutmayın. İsimler üzerine takılmadan Ahmet’e, Mehmet’e, Metin’e takılmadan sadece Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize destek vermek gerektiğini lütfen aklımızdan çıkarmayalım." ifadelerini kullandı.

"SİZLER NE KADAR GÜÇLÜ OLURSANIZ BİZLERDE O KADAR GÜÇLÜ OLURUZ"

            Tokat'a hizmet etmenin büyük mutluluk verdiğini belirten Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Bugün ben burada Tokat’ın her mahallesinde hemşerilerimi kardeşlerimi dostlarımı görüyorum. Sizler ne kadar güçlü olursanız bizlerde o kadar güçlü oluruz. Siz bize ne kadar sahip çıkarsanız biz geleceğe o kadar emin adımlarla yürürüz. Böylesine güzel bir şehre hizmet etmek bence en güzel mevkide iyiliklerin başında gelir. Bu manada 5 yıl önce bu hizmet bize layık görüldü. Aslında ben değil sizler kazandınız bu seçimi. 17-25 Aralık olaylarıyla bizlere hırsızlar dediler. Hepsini çok iyi hatırlıyoruz. Ama bizler yılmadık durmadık Cumhurbaşkanımızın etrafında sıra dağlar gibi durduk. Gece gündüz demedik ve 30 Mart 2014’te hem Türkiye’de hem de Tokat’ta destanlar yazdık. Bu destanı siz yazdınız. Şimdi yine kapınıza geldik. Duanıza ve desteğinize başvurduk. Ben inanıyorum hamiyetperver insanımız Tokat’ta 31 Mart’ta kendine yakışanı yapacaktır. Hem partimizi hem şehrimizi en büyük zaferle taçlandıracaktır. Bizim buna inancımız sonsuzdur. 31 Mart’a kadar kapı kapı dolaşmaya var mıyız?  31 Mart’ta sandıkları Ak Parti ile patlatmaya var mıyız? Tokat hazır, partisine cumhurbaşkanına 31 Mart’ta sahip çıkacak. Çünkü siz isterseniz en iyisini yaparsınız. Ben inanıyorum ki en güzelini ve en iyisini bu güzel insanlar yapacaklar." şeklinde konuştu.

DİKKAT!  İL PANDEMİ KURULU TOPLANDI

ak%20parti%20se%C3%A7im%20irtibat%20(7)

"ŞEHRİMİZİN HER BİR SOKAĞINA EŞİT VE ADİL HİZMET ÜRETMEYE ÇALIŞTIK"

Başkan Eroğlu, şehrin her sokağına eşit ve adil hizmet götürdüklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

            "Biz bu yola başladığımızda önce insanımız dedik. Genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle, Tokat dedik Tokatlı dedik. Biz bu şehre sevdalıyız, biz bu şehrin insanına aşığız dedik. Caddelerinde yürüdüğümüz sokaklarında oyunlar oynadığımız güzel şehrimize hizmet etme anlamında yola revan olduk. Sağcı solcu demedik. Sünni alevi demedik. Irk ayrımı yapmadık. Tokat dedik, Tokatlı dedik, mesele Tokat ise gerisi teferruattır dedik. Şehrimizin her bir sokağına eşit ve adil hizmet üretmeye çalıştık. Bize oy verene çok oy vermeyene az hizmet yapalım asla demedik. İnsanımızdan sonra hizmet dedik.

            Sizler bizi desteklerseniz 1 Nisan sabahından itibaren yeniden daha büyük işler yapmak için heyecanla ilk günkü aşkla çalışacağız diyorum. 71 tane yeni projemizi siz değerli halkımıza sunacağız. Yerel kalkınma, istihdam bizim önümüzdeki dönemde yapacağımız en önemli projelerimizden biri olacak. Kentsel dönüşüm, imar alanlarımız ve şehri büyütme anlamındaki projelerimiz bizim en önemli görev ve ödevlerimizin başında gelecek. İnsanımızın daha güzel bir kentte yaşaması huzurlu ve mutlu olmasının gayreti içerisinde olacağız. Dışarıdan gelen insanların ne güzel şehriniz varmış diyeceği ve sizlerin de gurur duyacağı bir Tokat’ı daha güzel bir şekilde inşa edeceğiz. Buna her şey hazır sizler varsınız, imkan var."

            Açılış törenine AK Parti İl Başkanı Metin Polat, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Aktürk ve partililer katıldı.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet