Dolar 32,3462 0.27%
Euro 35,1450 0.01%
Gram Altın 2.313,07 1,56%
Çeyrek Altın 4.175,00 0,34%
Yarım Altın 8.081,00 0,32%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOGÜ İŞLETME VE EKONOMİ KONFERANSI SONA ERDİ

TOGÜ İŞLETME VE EKONOMİ KONFERANSI SONA ERDİ

ABONE OL
08 Ekim 2019, 10:14:48
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde (TOGÜ) 6 ülkeden akademisyenlerin katılımı ile düzenlenen "Uluslararası İşletme ve Ekonomideki Güncel Konular Konferansı" sona erdi.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) tarafından bu sene 2’ncisi gerçekleştirilen 2nd International Conference On Contemporary Issues İn Business & Economics (2. Uluslararası İşletme Ve Ekonomideki Güncel Konular Konferansı) sona erdi.

Tokat Dedeman otelde gerçekleştirilen kapanış programına, Iqra Nationals Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Obaid Ur Rehman, Iqra Nationals Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Shah Jehan, Iqra Nationals Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Farzand Ali Jan, Imsciences Yönetim Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Usman Ghani, TOGÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Kubilay Özyer, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Kapanış konuşmasını yapan TOGÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Kubilay Özyer, “Gerek üniversitemiz, gerekse Pakistan’dan, Uganda’dan, Makedonya’dan, Birleşik Arap Emirlikleri’nden, Sudan’dan, Somali’den, Ürdün’den, Cezayir’den gelen misafirlerimiz ile son derece verimli geçen bir etkinlik oldu. Akademisyenlerimizle birçok fikir alışverişinde bulunduk. Ülkeler arasında ki bağında daha da güçlendiği bu etkinliklerimize katılan bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda daha güzel ve daha kapsamlı konferanslar olacağının da müjdesini vermek istiyorum.” dedi.

Iqra Nationals Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Obaid Ur Rehman,  yaptığı konuşmada, “Bu tür konferanslar, ülkeler arasındaki bağın güçlenmesi açısından son derece güzel etkinlikler, fikir alışverişinde bulunulması, neler yapılabilir dünya ekonomik anlamda nasıl güzelleştirilebilir bunların tartışılması ve sonuca bağlanması açısından da oldukça verimli geçen konferanslardı. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmalar sonrasında konferansta emeği geçen akademisyenler ve öğrencilere plaket takdim edildi. Sonrasında 2nd International Conference On Contemporary Issues İn Business & Economics (2. Uluslararası İşletme Ve Ekonomideki Güncel Konular Konferansı)’na gelen misafirlere Niksar Belediyesi Kültür Müdürlüğü çalışanları tarafından Niksar ilçesinde, Ulucami, Melikşah türbesi, Niksar Kalesi gezdirilerek tarihçeleri hakkında bilgiler aktarıldı. Niksar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nu da gezen misafirler okulun yanındaki gölette hatıra fotoğrafı çektirdi.

DİKKAT!  BANKALAR FAİZ KAYIPLARINI POSTAN ÇIKARIYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri