Dolar 32,3462 0.27%
Euro 35,1450 0.01%
Gram Altın 2.313,07 1,56%
Çeyrek Altın 4.175,00 0,34%
Yarım Altın 8.081,00 0,32%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TERÖRİSTİ KENDİMİZ YETİŞDİRİYORUZ!

TERÖRİSTİ KENDİMİZ YETİŞDİRİYORUZ!

ABONE OL
09 Kasım 2019, 09:56:50

Haber: CHP Milletvekili Veli Ağbaba’nın TBBM’ye getirdiği meclis kürsüsünden bu terörist değil teröre destek olanın Allah belasını versin deyip övdüğü Özge Aydın Rasulayn’da askerimize bomba atarken öldürülmüş…

Başka söze gerek yok…

Anlamayana davul zurna az…

İçişleri Bakanlığının “Terörden Arananlar Listesi”nde turuncu kategoride yer alan terörist Aydın, 2011 yılında Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) Genç-Sen içerisinde faaliyet yürütmeye başladı.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olduğu dönemde Özgür Sağlık Öğrencileri (ÖSÖ) adlı yapılanma içinde faaliyette bulunan Aydın, terör örgütlerince organize edilen yürüyüş, basın açıklaması, protesto, kanunsuz gösteri, pankart açma gibi eylemlerde yer aldı. Malatya Milletvekili olduğu dönemde CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve eski CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir’in, Ankara’da gözaltına alınan Türk Tabipleri Birliği (TTB) üyesi öğrenciler ve aileleriyle TBMM’de düzenlediği basın toplantısına katıldığı ve burada açıklama yaptığı belirlenen Aydın’ın, 3 Temmuz 2015’te TBMM’de eski CHP Milletvekili Necati Yılmaz’ı, 7 Temmuz 2015’te HDP Milletvekili Feleknas Uca’yı ziyaret ettiği tespit edildi.

2016 yılı sonlarında yasa dışı yollardan Suriye’nin kuzeyine geçerek DKP/BÖG terör örgütü içerisinde silahlı faaliyette bulunan, örgütün daha sonra ikiye bölünmesiyle DKP/Birlik içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet yürüten terörist Aydın’ın, YPG saflarında eğitim aldığı ortaya çıktı.

Terörist Özge Aydın’ın, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı döneminde Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduğu, atamasının Ağrı’ya yapıldığı ancak görev yerine gitmediği de öğrenildi. (Basından)

Şimdi bu habere konu olan kişiler ve altında yatan gerçek geniş boyutuyla ele alındığında Türkiye’nin en büyük sorunu ele alınmış olur diye düşünüyorum. Olayın kahramanları çok fazladır bence. Görünürde CHP, HDP yetkilileri ve Özge Aydın ne kadar haber konusu ise de çocuğun okuduğu okullar, ailesi, dini kurumlarımız ve hükümet de o kadar haber konusu ya da incelenmesi gereken konulardır. Hatta basını da bu konunun içine almak lazım.

Olayın CHP tarafı tamamen bir feceattır. Kız neredeyse ben buyum dediği halde, eylemleriyle bir terör örgütünün üyesi ya da sempatizanı olduğunu sağır sultanın bile anlayabileceği bu kızı ülkemizin bağımsızlığının simgesi, Atatürk’ün kurduğu meclise hangi akılla sokarsınız? Bunu Nazlı Ilıcak’ın bu örgütü anlayamadım dediği gibi siz de bu teröristi tanıyamadığınızı mı söyleyeceksiniz? Bu eveleme gevelemeler sizi kurtarabilecek mi? Öyle kafayı kuma gömerek, afedersiniz martavallarıyla geçiştirilecek bir olay değildir bu. Basında, sosyal medyada terör destekçileri diye nitelenenler sadece HDP mi yoksa CHP içinde de teröre destek verenler var mı? Devlet bunu araştırıp bulmak zorundadır. Bu millet kime maaş veriyor, vergilerinden maaş alanlar milletin kuyusunu mu kazıyorlar? Amerika, Rusya sınırlarımızdan bizi sıkıştırırken bazı vekiller de içimizden mi bizi sıkıştırıyorlar? HDP yolunu seçti, meşrebinin gereğini yapıyor. Onlar tehlikeli değiller! Çünkü açık düşmanlar! Peki size ne oluyor? Siz kimsiniz?

DİKKAT!  Allah’a Yardım Edilebilir Mi?

Atatürk’ün partisinde görev yapan sayın vekillerden bazılarınız. Siz Atatürk ve Türkiye düşmanlarından farklı bir iş yapmadınız bu hadiseyle. Bu ülkeye, bu millete, şehit ve gazi ile ailelerine ihanet ettiniz. Sahi siz istifa edecek misiniz? İstifa etmek bir erdemdi diyenleriniz oldu ekranlarda gerine gerine. Bu erdemi gösterebilecek misiniz? Kılıçdaroğlu, size soruyoruz! Bu vekilleri, buna benzer terör sevici vekil ve görevlileri partiden uzaklaştıracak mısınız? Bu teröristi meclise sokan, ona propaganda yaptıran vekiller açık bir şekilde milletten özür dilemiyor, Suriye’de Amerika’nın kuklası haline gelen ve bize kurşun sıkan örgütleri terör örgütü olarak niteleyip lanet etmiyorlarsa kendileri de teröristtir. Siz de bunların istifasını almıyor, bir daha kapınıza gelmelerini engellemiyorsanız siz de terörist sevici olursunuz millet nazarında ya da bir nevi onlara mahkûm omluğuna kanaat getirilir. Adam olan bir canının olduğunu bilir, vatanını satmaktansa canını verir, teröristten korkmaz. Tıpkı Halisdemir gibi. Millet sizden vatansever misiniz değil misiniz kararını bekliyor.

Bu teröristin ailesi nerede? Ailesi bilinmiyor muydu? CHP vekilleri meclise sokmadan önce ailesiyle ilişki kuramaz mıydı? Bu sorulardan biri. Diğer bir soru ise, bir anne baba bu ülkenin ekmeğini yerken nasıl bir okumuş terörist yetiştirir ve birlikte aynı havayı teneffüs eden, aynı camilerin ördüğü ortamlarda yetişen komşularına kurşun sıkar, bomba atar. Nasıl bir aile yapımız var, nasıl aile ve sosyal güvenlik bakanlığımız

var? Ne iş yapar bu anlı şanlı bakanlıklar, bürokratları ve memurları? Bu terörist annesinden-babasından terörist doğmadı. Bu bir zamanlar çocuktu, kendisine ve ülkesine faydalı bir yetişkin haline getirilebilirdi. Bu kişi anaokuluna, ilkokula, ortaokula ve liseye gitti. Daha sonra Türkiye’nin en yüksek puanlı tıp fakültesine gitti. Bu çocuğun (okul dönemi) beyni nasıl nefretle dolduruldu da hoşgörü ve sevgiyle doldurulamadı? Bunun devletten maaş alan müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenleri olmadı mı? Bunun bulunduğu okullarda rehberlik servisi, rehberlik öğretmeni yok muydu? Bulunduğu illerin rehberlik araştırma merkezleri yok muydu? Buralarda çocuğun kazanılması mümkün olamayacaktıysa diğer kurumlarla eşgüdüme neden gidilmedi? Bütün bunların araştırılması gerekiyor. Olaya tepki koyanların, ülkeyi sevdiğini söyleyenlerin, teröre karşı tavır alanların, Mehmetçik lehine slogan atanların şapkasını öne alması gerekiyor. İşini doğru yapması gerekiyor. Herkesin yapacağı şeyler var, hükümetin de yapacağı çok şey var. Hiç kimse ama hiç kimse kendisinin yapması gereken şeyi havale etmesi söz konusu değildir.

DİKKAT!  İŞLETMELER VE SOSYAL MEDYA

Her mahallede bir cami, yüzlerce din görevlisi. Her mahallenin muhtarı var anlı şanlı. Silahları, maaşları ve mekânları da var. Bunlar köşkte toplanmadı mı, onlardan mahallesine sahip çıkmaları istenmedi mi? Bunlara işi devlet mi verecek, vicdanları mı? Muhtar, imam, gerekirse öğretmen ve belediye eşgüdüm halinde niye evleri ziyaret etmezler, dertlerinin olup olmadığını sormazlar. Bunlar yapılsaydı o çocuk terörist olur muydu acaba. Ya da devlet bunun farkına çok daha önce varır mıydı? Bu gün İstanbul’da dört kardeş kendilerini zehirleyerek intihar ettiler. Bir CHP vekili Mecliste iktidarın suçlu olduğunu söylüyor. Be vicdansız, belediye başkanı CHP’li değil mi? Suç hükümetin mi yoksa hepinizin mi? Eğer mahalle imamı, muhtarı, belediye görevini yapsaydı, vicdanlı olsalardı onların hayatlarına son vermeleri mümkün müydü? Zevkten mi intihar ettiler, yokluktan mı? Herkes işini değil yapılması gerekeni yapmak zorundadır. Öncelikle insanlar değil Allah iş buyuruyor, vicdan iş buyuruyor.

Bu kişi bu ülkenin 24-25 yıl ekmeğini yedi, en az 18-19 yıl bu ülkenin okullarında okudu. Devlet buna en az 300.000 TL masraf etti. Bir ev harcadı bu insan(!) için. Sonuçta ne oldu? Doktor yaptığı bu yaratık(sonradan yaratık oldu) devletine kurşun sıktı, bomba attı, askerini öldürmeye kalktı. Bu nasıl bir yönetim, bu nasıl bir bürokrasi bu nasıl bir eğitim sistemi? Biz insan mı yetiştiriyoruz yoksa insan mı oyalıyoruz? Bu ne menem bir şey ki 100 yıldır bir milli eğitim sistemi kuramadık? Açık söyleyin bize. Milletin bilmediği bir şey mi var? Lozan’da eğitim sistemimizi bir daha geri almamak üzere müstevlilere mi devrettik? Gizli anlaşmalarda böyle bir madde mi var? Millileştirmeye çalışma bir savaş nedeni mi sayıldı? Hatta aile ile ilgili yapılması gerekenler de mi onlara bırakıldı? Bunu bilmek istiyoruz?

DİKKAT!  PANDEMİ SONRASI

Anlı şanlı basın yayın organları ve onların dinazorları, lafazanları. Siz neyin peşindesiniz. Siz birbirinizle cebelleşmeyle bu milleti niye uyutuyorsunuz. Bağnazlık, parti borozanlığı yapmaktan kurtulun artık. Siz doğruları birer cümle ile kavgalarınız arasında mı vereceksiniz ve görevinizi yaptığınızı zannedeceksiniz? Milli olun kardeşim!

Heee bir de spor kulüplerimiz. En büyük suçlulardan biri de sizsiniz. Spor kardeşlikti hani. Bu gençlere ne ile örnek oluyorsunuz? Bu anarşi ortamına, anarşist genç yetişmesine sizin de bir payınız var, bir katkınız var. Artık yeter. Mafyavari spor sektöründen kulüplerin kurtulması, kardeşlik, ahlak ve erdemin hakim olduğu bir yapıya bürünmesi lazım. Geniş kitleleri kontrol altında tutan spor ve siyaset kendisine hakim olmasıyla, millileşmesi ile bu tür olumsuzlukların daha kolay düzeleceği muhakkaktır. Aksi halde harakiri yapmaya, Rus ruleti ile ülkeyi selamete çıkarmaya devam edeceğiz!

Peki, olayın kahramanı olan terörist. Sen ne biçim insanmışsın. Devlet sana onca masraf etti, seni doktor yaptı. Böyle bir kutsal mesleğe sahip oldun ve devlet seni tayin etti. Bu kadar işsizlik içinde en yüksek gelire sahip bir mesleği icra etme fırsatı doğmuşken sen büyük ninelerinin, dedelerinin savaştığı düşmanlarla iş birliği yaptın ve bu millete kurşun sıktın. Yazıklar olsun sana, oldu bile!

İsmet YALÇINKAYA

07/11/2019

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri